Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Soul to teraz Lord Protector? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A coś się zastanawiałem co to za random wysrywy pisze, a to po prostu zmiana nicku oraz zmiana obozu, choć pewnie wystarczyło tylko to drugie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

zobaczymy jak u Maniaka będziesz gadał

Opublikowano

Lord hahahahahahhahaha Soul jesteś tak bezcharakterny jak całe portfolio Xretrochuja. Jesteści skończeni jak stacja do gier. Jesteści niczym. MS jest niczym w tej branży. Jest zerem, jest śmieciem.

Opublikowano

Ta wściekłość i agresja klapów, wynikająca z bycia ruchanym przez Sony :banderas:

Po kompromitacji z Craptchetem z niewolników marki nie będzie co zbierać. Biedni ludzie.

Opublikowano

A przeciez jeszcze masa eksow. Niebiescy nie zaluja grosza na swoja zajawke, na wspieranie tworcow, na wspieranie marki. Zakupy w swoim regionie a potem same korzysci :banderas: 

Zielona smuga na szybie jest ledwie widoczna w kazdym zestawieniu. Piekny poczatek generacji i gnebienia zielonego parcha

Opublikowano
25 minut temu, schabek napisał:

A przeciez jeszcze masa eksow. Niebiescy nie zaluja grosza na swoja zajawke, na wspieranie tworcow, na wspieranie marki. Zakupy w swoim regionie a potem same korzysci :banderas: 

Zielona smuga na szybie jest ledwie widoczna w kazdym zestawieniu. Piekny poczatek generacji i gnebienia zielonego parcha

Nieźle borewicz ale jakoś mnie nie dziwi, skoro to crossgeny a ps4 do xbox one jest tak ze 3 do 1. 

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

ps4 do xbox one jest tak ze 3 do 1. 

Ciekawe kurwa dlaczego:philosoraptor:

Opublikowano

Piękny przykład na to jaka kapitalna usługa jest Game Pass, ludzie nie chcą wydawać już pieniędzy na niedopracowane crapy w dniu premiery.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ciekawe kurwa dlaczego:philosoraptor:

Powiedz mi niewolniku marki? 

Opublikowano

No to fakt, niedopracowane crapy wpadaja do gamepassa

Teraz, lpcl napisał:

Powiedz mi niewolniku marki? 

Bo Sony PlaySttion to lepsza konsola. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Raczej popularniejsza jako marka i synonim konsoli w krajach takich jak pl. 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Rzekł fanatyk marki ogrywający exy jak Returnal na youtubie.

Opublikowano

Czyżby botom znowu wjechało odrealnienie? Pozwólcie antygracze, że cos wam wytłumaczę. Na xkurwe od 7 miesięcy nie wyszła ani jedna gra od xboxa I do 2024 jest taka pustynia :dynia: najlepszy dowód to jaranie się smieciem ktory nawet nie jest gra i do tego jest portem z pc:yao: najlepsze, że 343 samo przyznaje się bez bicia, że halo będzie stolcem a takie playground nie ogarnia gameplayu i typy od samochodówek muszą im pomagac:dynia: cały obraz xsmiecia wiec możecie teraz wracać do krainy marzen:banderas: na szczęście prawdziwi gracze wybierają plejke a xsmiec wiecznie na ostatnim miejscu i tu nawet rozdawanie smieci w pringelsach I mały xsmiec za 200 dolarów nie pomaga :dynia: niech już zdechnie ten napędzany i pompowany dolarami sztuczniy twor bez tozsamosci bo czlowiek nie może patrzeć jak te smieci z Microsoftu demolują rynek gier:asax:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kurwa Spermatello się przelogował i gada sam ze sobą. xd

Opublikowano

Wiecie jak jest różnica pomiędzy obozem botów i niebieskich?

Jak niebieski wrzuca taka grafikę to wie ze to idzie w parze grami.

CDDE2636-FB36-475E-B54A-F5A147FB77E2.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Kamilek, jak egzamin ósmoklasisty? Mam nadzieję, że lepiej niż foruming:shieeet:

Opublikowano

Dla liścia ciągle żywe, bo niczego co wyszło od tych studiów nie ograł :reggie:

Opublikowano

Patrzę na ta grafikę od Liścia i aż smutno mi się zrobiło :frog:

Albo gry które umarły i następców nie ma, albo gry które się cofnęły żeby random typu liść mógł to przejść, albo są słabe w swoim gatunku jak GT, wychodza za darmo w Game Passie, lub są taka spierdolina ze miesiąc po premierze nikt w to nie gra, swietny powód do dumy ta grafika :dynia:

Opublikowano
36 minut temu, 20inchDT napisał:

Fajna grafika z seriami martwymi od lat.

To raz że prawie wszystko z tych paździerzy od lat [*] a dwa że gry z 3-4 generacji plejsztejszon wypadają dużo gorzej niż to co obecnie ma XGS/Bethesda w zapowiedziach, smutne czasy jak plejkurwa upadła. PSX i PS2 to były fajne sprzęty z grami, od czasu ps3 sranie na mordy klapów i pierdolenie w kółko o indyku returnal bo o czym innym :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.