Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze mówiąc to bardziej jara mnie prezentacja Dying Light 2 niż Rudej 2:reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boty mają ból dupy, że Sony wyda kilkuletnią grę na pc. Nic dziwnego, dla nich kilka lat, to tyle co nic. U nich odstępy pomiędzy godnymi uwagi grami liczy się w dekadach. 

:xboxssie:

Opublikowano

Żadnego bolu dupy, to wy walczycie smiesznym statusem exa. Jak widac Jimbo ma inne zdanie. Teraz portuje stare gierki, ale niedługo wszystko bedzie wlatywac day one.

Opublikowano

Czyli jak mówiłem, boty świętują swoją fantazje o grach z ps day one na pc:kaz: w sumie im gry niepotrzebne bo już sami w sobie odwiedzają alternatywne swiaty:banderas:

Opublikowano

E2WTm4oXIAQPobS?format=jpg&name=large

No tak, to by tłumaczyło dlaczego tylu casuali jest na tej konsoli

Opublikowano

Przez pękające dupy botów nie da się spać :/

Opublikowano

Czemu w tym horizonie 10m od rudej takie gówno rozmazane? :yao:

Opublikowano

Mi się zachciało spać po obejrzeniu assassins creed mechanical dinosaurs

Opublikowano

To jest gameplay z PS4 czy na PS5, bo po tym żenującym pokazie to już sam nie wiem :dunno:

Opublikowano

wyglada ładnie, ale gameplay xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

grafa fajna, ruda brzydka, a gameplay asasyn. ziew.

Opublikowano

Horizon Ruda cinematic w 24fpsach o rozmazanym gównie ale fanek zrobił sobie 60fps na YT. xD

Opublikowano

Gownobox znowu zaorany:obama: czy playstation nawet o 23 musisz tak gnębić tego smiecboxa?:xboxssie: juz widze te artykuły jutro w fakcie 

Playstation: "nie śpię bo pierdole xsmiecia"

Opublikowano

Wygląda jak crossgen, dupy nie urwało. I te power rangers przy napieprzaniu dzidą. Fajnie jak, po godzinie nikt nie będzie tą animacją już żygał. Trexa zastąpili mamutem czy tam słoniem jeden chuj. Kiedyś dla tej gry kupiłem ps4. Drugi raz nie powtórzę tego błędu. 

Opublikowano

Ten horizon 1 wygladal na tak nudna gierkę, ze nie dodałem do konta jak dawali za darmo.

Opublikowano

A i sry Paolo ale jakbyś miał chociaż one x to by ta grafa nie robiła na tobie wrażenia, bez kitu. 

Opublikowano

I te w dupe yebane klapy kolejne 6 lat czyszczenia mapek w generycznych open worldach sony :nosacz2: nienawidze was ale trzymajcie się tam karaluchy

Opublikowano

Jak to ma być next genowa grafika, to nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Dobra, można sie rozejść.

Opublikowano

Graficznie wow, szczególnie, że to crossgen, ale później sobie przypomniałem jak nudna była jedynka i nie wiem czy w tym przypadku będzie lepiej. 

Opublikowano

Nie no jak na ps4 to Horizon wygląda ładnie, jak na śmieciare 4.5 jeśli to będzie w tych pływających 30fpsach i rozmazanej papce 10m od rudej i dużym doczytywaniem obiektów to  :yao:

Rok temu

dDXeEGh.jpg

Teraz

Df3Nw8D.jpg

:kaz::dynia::kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.