Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, PanKamil napisał:

Dzisiaj jeszcze prezentacja nowego horizona:banderas: Sony nie ma litości dla xkurwy:banderas:a zdrajcy gameingu co? Dalej o suchym pysk od 7 miesiecy? A jak:banderas: poniżanie xboxa przez sony to taka wisienka na torcie gameingu:xboss:

Kamilek, wywal to "e", bo mnie już wkurwiasz - GAMINGU! Bez żadnego E.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kolejny dzień i kolejny ból dupy o gierke na playstation. Jakie to przewidywalne. 

giphy.gif?cid=ecf05e47pamfwcklhn9uds0wdw

Opublikowano

Całą noc nie spali tak ich poorało, co to będzie za przygoda i jak to się prezentuje, kurde Sony w tej generacji jak narazie rozbija bank sztosami, a tuż za rogiem już Ratchet ahh

Opublikowano

Co miało połamać? Ładna grafika w 30fpsach z gameplayem rodem z jedynki?

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Co miało połamać? Ładna grafika w 30fpsach z gameplayem rodem z jedynki?

Przecież ten gameplay był świetny ;) teraz jest podkoksowany i dobrze, sequel idealny

23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Bot zaorany i pieniący się to najpiękniejszy widok z rana XD

Soul już psychicznie rozjechany

EF985703-2179-431E-9A29-AC56746D99F5.jpeg

Opublikowano

No nie wiem, po czterech godzinach mi się znudziło i sprzedałem. Po raz kolejny potwierdza się teoria, że dla małżowca wystarczy ładna graficzka i reszta to tam już chuj, gdzieś z tyłu. Jest ładny obrazek na ekranie to można sobie wmówić, że reszta też jest fajna, co kto lubi.

Opublikowano

Klapy to mega proste organizmy więc horizon to gra idealna dla nich  :)

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Wskakiwać do tej piany Xszczurki i to już. 

Opublikowano

Imo nic tam w tym h2 nie rozjebało graficznie rdr2 z 2018. Czym te klapy się podniecają? A ta grafika z downgoradem z sekcji wodnej to ja prdl. xd

I jeszcze to wmawianie, patrz ta hej xboty wkurwione, spać nie mogą bo ubi wjechało na sonkė na pełnej. xd

Opublikowano

Szkoda że sony nie wierzy w generację i horizon wygląda identycznie jak jedynka  :(

Opublikowano

Jaka gra by nie wyszła to Ubi, powtarzanie tego to aż do zesrania się, to samo jak wychodziła Tshusima, miało być ubi a wyszedł hicior bez zbędnego zbieractwa.

Najlepsze że wszyscy na całym świecie potrafią się cieszyć z Horizon i pokazu plusując i bijąc brawa a tylko w Polsce smutne mordy którzy by chcieli nie wiadomo czego od studia Guerilla która ma teraz najlepszy okres i sypie hitami i których cały świat teraz pisze, brawo

Opublikowano

Wiesz whiskacz po prostu wczoraj był też pokaz sequela innej gry i to polskiej który rozjebał wydmuszke horizona więc wybacz nam to umiarkowane jaranko horizonem  :( holo parasolka i linka rozjebał system!!1 #nowości 

Opublikowano

Haha faktycznie gameplay trailer rozyebał XD Pewnie xszczurki liczą na dayone w szczuropassie XD 

Zlepek gameplaytrailer rozyebał XD Litości.

Opublikowano

Boty nauczone Halo Infinity, że sequel to powinno być 3 kroki wstecz są w szoku po prezentacji HZ2.

W FM8 też oczekują 3 kroków wstecz. A co najlepsze w tym wszystkim :D To zapewne takie 3 kroki wstecz w obu produkcjach dostaną XD Co Halo Infinity już pokazało.

Buahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

Jest cień szansy ze będzie nareszcie sens kupić PS5 w 2022 jak wyjdzie Horizon, tylko ze do tej pory MS dostarczy tyle bomb ze może to już nie mieć większego sensu.

Opublikowano

@Whisker, abstrahując od Horizona: mówiłeś kiedyś, że ceny w MS Store są, cytuję, "pojebane wtf MS". Czy zabierzesz głos w tej sprawie również i dzisiaj?

PSN:

image.png.5090ec57ed71d4e28ff2f8f8773001bf.png

MS Store:

image.thumb.png.ad106eacac013475072902748ca2fe32.png

Opublikowano

To w tych czasach ktoś normalny bierze cyfrowe wydania w zawyżonych cenach? 

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

To w tych czasach ktoś normalny bierze cyfrowe wydania w zawyżonych cenach? 

Od kiedy istnieją sprzęty w wariancie "Digital Only" to dla niektórych jedyna opcja, przynajmniej w jednym obozie, ale jakby to nie było sensem mojego pytania. Czekam na fikołka od alkonindży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.