Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przytyło się łasce bo na sonce dobrobyt a nie żebractwo jak u konkurencji. 

Pokaz swoją fotę - model pewnie niezły jesteś:

3600146B-73EF-40AD-B823-14A2F1C9E86E.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

LiŚciu ty za to nabijałeś się z grubej laski pracującej w ms, więc takiemu kozakowi to nie dorastam do pięt. 

Ja piszę o postaci z gier, wiesz ona nie jest prawdziwa. Jak gram marcusem to nie jest to ujma, że typ jest bardziej napakowany ode mnie i nie czuję się z tym źle. Ale idąc drogą sony to musiałby być cherlawym leszczem na jednego strzała. 

A zdjęcia nie będę wrzucał, żeby nie wprawiać cię w kompleksy nasz forumowy januszu gamingu. 

Btw wrzucanie zdjęcia chorego typa sprawia, że uważam cię za jeszcze bardziej creepy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
24 minuty temu, lpcl napisał:

Ja nie wiem czy tam w sony jest jakiś odgórny nakaz, który sprawia, że bohaterki gier muszą być brzydkie aby karyny, które grają w gierki sony (a mało ich nie jest) utożsamiały się z postaciami. Podejrzewam, że tak, po tym jak ujebali days gone 2 bo w jedynce była szowinistyczna świnia. 

Niezły ryj jej tam zrobili. Taki nie za ładny. Operacja plastyczna też była, bo kształt nosa się zmienił. 

maxresdefault.jpg

Ni chłop ni to baba. Czyli wszystko się zgadza xD

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Ni chłop ni to baba. Czyli wszystko się zgadza xD

W sumie masz rację w trójce pałkę przejmie cuckmann i zrobi coming out aloy. xd

Opublikowano

alll3j98.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRAdXPvaBQk1OddZUxRfjr

xDDD

albo to roman fanpolszy ze spuchniętą mordą

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Jest już pierwszy cossplay 

images?q=tbn:ANd9GcRAdXPvaBQk1OddZUxRfjr

Oplułem klawiaturę. Niestety nie mam reakcji. xd

Opublikowano

Nie śmiejcie się z grubasów skurwysyny

Opublikowano
5 hours ago, Donatello1991 said:

https://www.ppe.pl/news/157781/wiedzmin-3-w-playstation-now-sony-zadbalo-o-swietna-oferte-na-czerwiec.html

Jakieś pytania? Nawet się z tym obnosić nie muszą jak MS gdy do szczuropassa wpada delfinek to próbują zrobić otoczke jakby megahit miał tam wpaść. 

wiesz, że w Gamepassie był rok temu? Poza tym, każdy kto gra w gry już ma ten tytuł na półce od lat.

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Ja nie wiem czy tam w sony jest jakiś odgórny nakaz, który sprawia, że bohaterki gier muszą być brzydkie aby karyny, które grają w gierki sony (a mało ich nie jest) utożsamiały się z postaciami. Podejrzewam, że tak, po tym jak ujebali days gone 2 bo w jedynce była szowinistyczna świnia. 

Niezły ryj jej tam zrobili. Taki nie za ładny. Operacja plastyczna też była, bo kształt nosa się zmienił. 

chyba w temacie. polecam cały wątek

Opublikowano

Gdzie te czasy ze w Tomb Raidera się grało żeby popatrzeć na dupe i cycki.

Nie zdziwię się jak w Horizon 2 ruda okaze się chlopem.

Klapy lubia przecież takie fikołki.

Opublikowano

no pojebany czasy na babki w grach które nie mogą być ładne, nawet w ostatnim TR Larę polali sosem bazylowym

shadowtombraider_2577363_1200x675.jpg

vs

1.jpg

:/ 

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

20210528_162232.jpg

20210528_161553.jpg

Nie ma co ukrywać, Coaltion to absolutni mistrzowie i to w 4K/60fps w grze z 2019  :banderas:

Opublikowano

Grac w gre aby popatrzeć na dupe i cycki:dynia: Zielone stuleje nie mają łatwego żywota :dynia:

Opublikowano

#niemiejmyoczekiwan

Polecam ogólny temat x-ściery, do niektórych botów powoli dociera, że zawsze będą na końcu łańcuch pokarmowego i jedyne co ich czeka przez kolejne 8 lat, to to samo co dostali przez ostatnich 8 lat. :kaz:

Opublikowano

Zieloni koryfeusze gamingu jak zawsze merytoryczna dyskusja, logiczne argumenty, jasny odbiór rzeczywistości.

Niebieskie robale, jak to członkowie sekty, zaślepieni marką, zjechana psycha, urojenia i halucynacje.

No jest to jakaś różnica poziomów :xboss:

Opublikowano

Koryfeusz - przewodnik chóru w teatrze starogreckim. Idealny synonim dla graczy grających w stare gry. Wspaniałe samozaoranie. 

Opublikowano

Pora na podsumowanko kolejnego dnia prezentacji gierek:

Ubigierka 6 *> Fałszywa 2

* - ultymatywna jakość na najpotężniejszej konsoli w Układzie Słonecznym

Taka sytuacja:reggie:

Opublikowano

Dobra to kiedy miał wpaść ten duży tutuł do gpu? Jesień może bo ten fc6 premiera w październiku?

Opublikowano
35 minut temu, LiŚciu napisał:

Koryfeusz - przewodnik chóru w teatrze starogreckim. Idealny synonim dla graczy grających w stare gry. Wspaniałe samozaoranie. 

Forumowy błazen jak zwykle nie wie o czym pisze. Niesamowite :reggie:

Screenshot_20210528-194416~2.png

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Zieloni koryfeusze gamingu jak zawsze merytoryczna dyskusja, logiczne argumenty, jasny odbiór rzeczywistości.

Niebieskie robale, jak to członkowie sekty, zaślepieni marką, zjechana psycha, urojenia i halucynacje.

No jest to jakaś różnica poziomów :xboss:

Szkoda tylko za 3/4 botow narzeka na obecną sytuację. Oczywiście nie tutaj. Tutaj mamy alternatywną rzeczywistość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.