Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

ale schabkowi psycha siadła :(  

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ban za pw? Konfitury już odleciały. 

BTW. Skasowanie konta po zakładzie z botem? Zakładów się przestrzega tylko z ludźmi honoru.

Opublikowano

Boty jakie szpagaty na domestosie robią xDDD ale czego się wiecej po nich spodziewać ja wybrali scieżkę xretrochuja :xboxssie:

Opublikowano

Ej, podobno kiedyś to było, to chyba dobrze, że pozbywamy się patologii z tematu :usmiech:

Opublikowano

Schabek?

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Spodziewałem się zdjęcia gówna, ale za takie zachowanie chyba też należy się kara @Square ? No nic, za dwa tygodnie i tak ciebie nie będzie :cool:

słaba-psycha.png

Murem za @schabek. Precz z konfidentami!

Opublikowano

Każdy bot dobrze wie, że yebanie xboxa co nie ma gry od 8 miesięcy to 100% prawilna prawdziwa postawa i obowiązek prawdziwego gracza. Z powodu braku merytorycznych argumentów aby zatkać usta pozostała konfidencka postawa aby zatuszować prawde:notbad: koniec koncow I tak gracze na całym świecie sraja na xsmiecia bez gier który od zawsze ostatni może wąchać dupy sony I nintendo:banderas:

Opublikowano

Niebieskie robale już mylą CW z rzeczywistością :obama:

Słaba psycha, ujemne IQ, zero rozumu i godności człowieka. To najkrótsza charakterystyka składu niebieskich w tej edycji CW :reggie:

Opublikowano

Sprawe podniose jeszcze w odpowiednim temacie! Oplułem się kawą.

comment_CbONJX9gKTdaQUUkfXSu9ZPkBFhWCy2K

Opublikowano
27 minut temu, suteq napisał:

ale schabkowi psycha siadła :(  

Nie dziwię się, że nawet sąsiad ma go dość. xd

Opublikowano

Kiedy nie możesz czytać 100% prawdy o xsmieciu, jesteś za mało kreatywny na ripostę, nie masz argumentów to co pozostaje? Lewe donosy i liczenie,że prawda ucihnie:pechowiec: to jednak nic nie zmieni bo smiecbox dalej zalega na pułkach a gracze sraja na ten antygrowy kabaret:banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Spodziewałem się zdjęcia gówna, ale za takie zachowanie chyba też należy się kara @Square ? No nic, za dwa tygodnie i tak ciebie nie będzie :cool:

słaba-psycha.png

Hahahaha hahah :dynia: 

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Kiedy nie możesz czytać 100% prawdy o xsmieciu, jesteś za mało kreatywny na ripostę, nie masz argumentów to co pozostaje? Lewe donosy i liczenie,że prawda ucihnie:pechowiec: to jednak nic nie zmieni bo smiecbox dalej zalega na pułkach a gracze sraja na ten antygrowy kabaret:banderas:

Widzę, że nie tylko growi z was analfabeci. 

Opublikowano

Czy tu jest przynajmniej jeden boty z cięta ripostą, kreatywnymi docinkami i mocnym humorem? Odkąd to czytam to schabek i rozi to roznoszą bociska jak gnój po polu:pechowiec:

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

słaba-psycha.png

Zgłaszaj chorego typa, śmieciara 4.5 bez gier i PIS już za mocno wjechały  :yeti: schabek nie skasuje konta za 2 tygodnie, to największa pizda-ściemniacz na forum  :)

:kaz::dynia:

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał:

Zgłaszaj chorego typa, śmieciara 4.5 bez gier i PIS już za mocno wjechały  :yeti: schabek nie skasuje konta za 2 tygodnie, to największa pizda-ściemniacz na forum  :)

:kaz::dynia:

Lepiej szybko skasuj te brzydkie slowka grubasku bo jeszcze 20 calowy worek na makowca cie zaraportuje:kaz: 

Horizon? Tak jak pankamil kiedys napisal. Auschwitz. Gamingowe auschwitz. Aloy wziela was za reke i zaprowadzila do obozu gamingowej zaglady. Nic ponad to na swoim smieciu nie zobaczycie. Teraz tylko czekac az sie piecyki rozgrzeja i asax przy kominie bedzie czekal na daddyego

@PanKamil swoja droga masz jeszcze te pmke z grozbami od paolo?

Opublikowano
Cytat

Aloy wziela

ten ulaniec jedynie co wziął to:

3.mcdonalds3.png?v=9877

Opublikowano

Aloy przytyla bo wpierdolila wszystkie gry na smiecia

Na szczescie juz wysrala wiec moze za jakis czas sciagniecie to gowno z najsmieszniejszej uslugi abonamentowej 

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Lepiej szybko skasuj te brzydkie slowka grubasku bo jeszcze 20 calowy worek na makowca cie zaraportuje:kaz: 

Horizon? Tak jak pankamil kiedys napisal. Auschwitz. Gamingowe auschwitz. Aloy wziela was za reke i zaprowadzila do obozu gamingowej zaglady. Nic ponad to na swoim smieciu nie zobaczycie. Teraz tylko czekac az sie piecyki rozgrzeja i asax przy kominie bedzie czekal na daddyego

@PanKamil swoja droga masz jeszcze te pmke z grozbami od paolo?

Akurat do mnie nikt się nie sapal i mają szczęście bo moje pieści to 1000 teraflopow i z ryja mogą zrobić czerwień z meta:shotgun: Endlösung der xsmiecfrage w dniu premiery ratcheta już blisko:shotgun: potem tylko horizon fw na ryj aby przypomnieć jak boli zadzieranie z niebieskim growym królestwem :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.