Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Dzieci nie pamiętaja jak wygląda.

Za to twoje mówią mi tato :lapka:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Schabek, specjalnie dla ciebie rebus na przełamanie i odbicie się od dna. Może sie uda zgadnąć xDDDD

rebus.png

Opublikowano

Środek dzięki któremu xsmiec spływa do szamba pełnego gowna czyli tam gdzie jego miejsce i typowy użytkownik xboxa. Łatwizna :asax:

Opublikowano

Nie wiem, ten po prawej to asax ale ta butelke z ulubionym napojem zielonych podniebien pierwszy raz widze

Opublikowano

kamilek nie podlizuj się, typowa nadaktywnośc nastolatka, gdy chce sie wkupic w łaski starszych.

Opublikowano

Generator losowych słów I kserokopiarka dissow znowu się wykrzaczyla:notbad: Ten hindus z garbatym nosem w ms niech się bierze za jakiegoś patcha i wyebie z kodu slaba psychikę bo słabo to wyglada:notbad: na to, ze zaaplikują dobry gust I blyskotliwe riposty już nie licze:notbad:

Opublikowano

schabek widzę nie może się powstrzymać, żeby się nie wysrać poza tym tematem, mam nadzieję, że ktoś Cię sprzeda :)

Opublikowano

Wczoraj poradniki o silnej psychice, dzisiaj halo polisja proszem przyjechac na forum ;(((((( SZYBKA W STATUSACH REKA I BOTOW PSYCHIKA PEKA

Zacznij zmienic swiat na lepsze od swojego chlopaka co szarpie prywate w statusach :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Za to twoje mówią mi tato :lapka:

Nie przypominam sobie, zebym jechał jakąś mężatkę bez gumy. No cóz, wychowaj jak swoje.

Opublikowano

To samo o grach można powiedzieć. Patrzcie jaka narracja niebieskich, exy cool i tylko na ps5 i jest super, a coś na xboxa jest exem, to jebanko po całej linii, bo tego ps5 nie będzie miało XDDDDDDDDDD

Spoiler

Będzie też to miało, za parę lat.

Opublikowano

Na szczęście Housmarqe i Sony już pokazało w Returnal, że może sobie Spencer w pizde wsadzić te exkluzywność, bo poziomu dźwięku jak w Returnal i tak nie osiągnął, a idą kolejne gry.

Opublikowano
39 minut temu, schabek napisał:

Wczoraj poradniki o silnej psychice, dzisiaj halo polisja proszem przyjechac na forum ;(((((( SZYBKA W STATUSACH REKA I BOTOW PSYCHIKA PEKA

Zacznij zmienic swiat na lepsze od swojego chlopaka co szarpie prywate w statusach :kaz:

Tylko czekać jak po prostu przestaniesz wchodzić na to forum jak Rozi, bo się spłakaliście, że sami konfidenci tutaj :)

Opublikowano
23 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Tylko czekać jak po prostu przestaniesz wchodzić na to forum jak Rozi, bo się spłakaliście, że sami konfidenci tutaj :)

Mysza ja kurwa nie wiem gdzieś ty się wychował ale kapus to kapus. Trzeba ganić jak psa. 

Opublikowano

Nie pochwalam kapusi, sam ktoś mnie sprzedał w tym temacie za wyzywanie Whiskasa. 

Opublikowano

Oczywiście ze kapusie to przegrywy, ale wylewanie pomyj na priv bo ktoś mu plastik obraził? Czysty idiotyzm.

Opublikowano

Gdybym mial wylewac zale kazdemu na priv kto obraza boski owoc japonskiej technologii to nie robilbym nic innego. Wylapal chuja za raport. I to i tak dopiero za drugi raport bo nie dzialam pod wplywem impulsu i kazde swoje dzialanie planuje na dwa kroki do przodu

Opublikowano

Tak to znowu G5, ta jedna gra wystarczy, że by cała resztę gier Sony miała się czego wstydzić i oczywiście 30 FPS vs 60 FPS  :yao:

Opublikowano

Z Horizonem jest taki problem, że to jest często przepiękna makieta, a interakcji prawie zero, tak było w jedynce i tak może być w dwójce. A kto ograł Zelde to już w ogóle widzi te wszelkie ułomności.

Opublikowano

Mam nadzieję, że klapy pisząc o tradycji i konsolowym dna mają w pamięci gry jak twisted metal czy espn extreme, które sony 25 lat temu chętnie wydawało na pc. No ale to xbox poszedł w pc. Hipokryzja klaperska. 

Opublikowano
10 minut temu, Lord Protector napisał:

Niezle wygladaja te urywki z G5 ktore wrzucasz. Chyba czas dac druga szanse gierce bo choc o gameplayu ciezko mi sie wypowiadac to oprawa jest oszalamiajaca

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem mysza jest znajomym schabka z reala. Jak widac bociska w imię xboxa gotowe są zniszczyć prawdziwe znajomosci:pechowiec: ohydne zachowanie:pechowiec: jestem pewien, że jeszcze na niego donosi do moderacji:pechowiec:

Opublikowano

bez przesady, nie znamy się osobiście, choć nie ukrywam, że piwko można byłoby walnąć :usmiech:

schabek to e-znajomy od czasów bad company 2, włączył sobie modulator głosu w PS3 i przez pewien czas myślałem, że gram z 10 latkiem :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.