Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

modulator głosu w PS3

O chuj, ale żeś przypomniał XD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
17 minut temu, MYSZa7 napisał:

bez przesady, nie znamy się osobiście, choć nie ukrywam, że piwko można byłoby walnąć :usmiech:

schabek to e-znajomy od czasów bad company 2, włączył sobie modulator głosu w PS3 i przez pewien czas myślałem, że gram z 10 latkiem :kaz:

A to gdzieś mi się obilo, że jesteście sasiadami:notbad: no ale może to mi się poyebao:asax:

Opublikowano

Sasiadami na fejsbuku najwyzej :kaz: Najlepsze kurwa ze ja do dzisiaj nie wiem co bylo nie tak z tym headsetem bo mi sie wydawalo ze dobrze poustawialem. Dopiero od was sie dowiedzialem ze mam glos jak ofiara ksiedza i napisalem do ziomka zeby mnie nagral telefonem jak gralismy w bfa i przeslal. No i przeslal :reggie: Ehhh dobre czasy swiatowego giereczkowa, era ps360 to goty i zacieta rywalizacja gigantow

Ogolnie to tamte lata EA to bylo mistrzostwo. Ja nie wiem czy ktos wygrywal tak jak EA biorac pod uwage tempo wydawania i jakosc gierek. Przeciez tam lecial hit za hitem. Trylogie DS i ME, Dragon Age, Mirrors Edge, ostatnie dobre nfsy i fify, burnouty, brutal legend, skejty, najlepsze bfy, left 4 dead, crysisy, rock bandy, zjadiwe gierki na licencji, dantes inferno, medal of honor. No przeciez czego oni nie wypluli to byla prawie zawsze gitara. Jebanie ea teraz w modzie ale do tamtych pieknych czasow nie mozna sie przyczepic. Kto to widzial teraz wypuscic cala zajebista trylogie na jednej generacji a kiedys? Ehhhh teraz w tej antyludzkiej branzy to szkoda gadac, dobrze chociaz ze sony trzyma poziom

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Jebanie ea teraz w modzie 

Bo na to zasluguja. EA o ktorym piszesz tez sie odmienilo po jakims czasie jebania przez gracza. Teraz niestety bedzie trudniej bo jednak te w dupe jebane mikrotransakcje utrudniaja sprowadzenie korporacji na wlasciwe tory. Chociaz sa przeblyski jak np. Fallen Order

Opublikowano

Z EA jest jak z Sony, i jedni i drudzy najlepsze swoje lata maja za sobą, przykro na to patrzeć ale Sony aktualnie zbytnio nie odstaje od EA, nie przychodzi mi kompletnie żaden prokonsumencki ruch z ich strony.

Opublikowano

Spokojnie ona ea już wraca do formy  <3 Fallen order 2, skate 4 to pewniaczki A bc3 to już na 100% będzie na e3 w tym roku!

Opublikowano

Exact powiedz temu chomikowi w twoim mozgu ktory zapierdala na kolowrotku zeby troche przyspieszyl bo porownac obecne EA do Sony to trzeba naprawde niezle odleciec. Nawet biorac pod uwage wszystkie zarzuty wobec sony, tak juz wylaczajac cw

Opublikowano

Widocznie Twój chomik już dawno się wyprowadził skoro nie widzisz ich „prokonsumenckich” ruchów dla klienta.

Opublikowano

Nie szarzuj z ta prokonsumenckoscia bo ms tez juz pare razy w tej generacji dal cipy a zachowujecie sie jakby wszystkie zarobione pieniadze oddawal na dzieci z bialaczka gdzie prawda jest taka ze spencer zasnac nie moze obmyslajac ktory moment bedzie dobry na dojebanie ceny gejpassa po tym jak gold nie przeszedl

Porownujesz firme ktora czesc swoich gierek spuscila w kiblu, reszte zajebala mikroplatnosciami do firmy ktora wydaje konsole i gry z ktorych uzytkownicy sa zadowoleni. A ze ceny gier poszly w gore i brakuje dwoch ficzerow ktore sa na xsx ale i tak nie masz o nich pojecia bo sie nie znasz na grach? Coz, kosci botow pekaja a niebieski czolg jedzie dalej

Opublikowano

Sony jest chujowe w tej generacji ale z innych powodow niz ea, to po prostu powtorka z sytuacji ps3 x360 gdzie obrosli w piorka. Chociaz tym razem obawiam sie ze nie beda musieli gonic skoro przyglupy jeszcze sie ciesza z gier za 360zl. Plus jest taki ze z tego co widze to bardzo szybko ceny leca na pysk wiec jak ktos nie ma cisnienia to moze wyruchac chinskich zlodziei :cool:

Opublikowano
5 minut temu, teddy napisał:

przyglupy jeszcze sie ciesza z gier za 360zl. 

Chyba większy debil to nie ten co się cieszy z gry za 360zl tylko ten co się cieszy z gier z 360-tki w 2021 roku.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gry za 3 i pół bomby i skórki aloy i kratosa do forcika więc klapy zachwycone. A jak jeszcze ratchet 34 wjedzie to chyba będzie KOŃ BITY  :)

Opublikowano

patrząc jak ceny gierek na PS5 lecą w dół, małż mocno kusi, tylko tego Switcha opylić :kaz:

Opublikowano

Roznica jest taka ze przy x360 to ms mial plan, mial gry, sony zaliczalo wtope za wtopa. Teraz ms wypierdala sie o wlasne sznurowki przy kazdej okazji.

Poza tym krotka pilka, gry za 350zl > brak gier. Zawsze

Opublikowano

No ale jakie gry? Remake gierki ktora skonczylem z 8 lat temu? Indyk ktorego hades wysrywa dupom? Ratchet, ktory wyglada wspaniale ale to ratchet? To sa spoko gierki ale serio warte wyjebania 360zl? Nie wydaje mi sie zeby to byl taki skok jakosciowy. No chyba ze sie jest wyscigowcem i goni po weekendzie to pewnie sie nie odczuje roznicy. Ja gierek raczej nie sprzedaje bo mi sie nie chce jebac z poczta, paczkomatami czy januszami wiec zostaje, a ze czlowiek juz w jesieni zycia i nie ma cisnienia na premiere to mozna poczekac az te tytuly beda w akceptowalnej jakosci. Z tego co widze to wystarczy z 6 miechow i jest git.

W tej generacji to chyba tylko GoW2, nowe GTA i moze Wiedzmin 4 by mnie sklonily do zakupu gierki na premiere. A reszte? Jebac

Opublikowano

Grę za 360zł kupię sobie jak stanieje a gry która nie istnieje nie kupię nigdy :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

No ale jakie gry? Remake gierki ktora skonczylem z 8 lat temu? Indyk ktorego hades wysrywa dupom? Ratchet, ktory wyglada wspaniale ale to ratchet? To sa spoko gierki ale serio warte wyjebania 360zl? Nie wydaje mi sie zeby to byl taki skok jakosciowy. No chyba ze sie jest wyscigowcem i goni po weekendzie to pewnie sie nie odczuje roznicy. Ja gierek raczej nie sprzedaje bo mi sie nie chce jebac z poczta, paczkomatami czy januszami wiec zostaje, a ze czlowiek juz w jesieni zycia i nie ma cisnienia na premiere to mozna poczekac az te tytuly beda w akceptowalnej jakosci. Z tego co widze to wystarczy z 6 miechow i jest git.

W tej generacji to chyba tylko GoW2, nowe GTA i moze Wiedzmin 4 by mnie sklonily do zakupu gierki na premiere. A reszte? Jebac

Ale człowieniu, jesteśmy pół roku po starcie generacji. Nie 3 lata czy 5. Jak sonka w pół roku dostarczyła i nadal dostarcza nowe giery a konkurencja dała jedną (naprawde dobrą ale jedną) to jest przepaść. PRZEPAŚĆ. PRZEPAŚĆ

Opublikowano

Parafrazując słowa Zbigniewa S. Playstation ani nintendo was tak nie wyruchya jak xbox was wyruchua. Kiedy was zaleje fala gaas indyków o budżecie 4 z żółtkiem na meta i tona mikroplatnosci  to otworzycie oczy. Przypominam tylko, że knur spencer waży jakieś 150 kg i jak już wskoczy wam na plecy i pokryje to że łzami w oczach zatęsknicie za niebieskim królestwem.

Opublikowano

Ja wiem ze CW od tej genracji wije sie w odmetach szalenstwa, ale jak wrocimy do jako takiej normalnosci to wiadomo ze sony zaoralo lineupem microsoft w pierwszym roku zycia nowej generacji i tu nie ma dyskusji. Tylko co z tego? Mam series x z gp i mam rozrywke dla kazdego za grosze. Wpada do mnie znajoma ktora tylko gra w fife i mam jej najnowsza wersje, na swieta widze sie z rodzinka to moge odpalic cos dla dzieciakow jak i dla starszej rodziny jak ich najdzie na gierki, kupilem ostatnio kierownice i juz mam forze, forze horizon, asseto corse czy snowrunnera gdzie sie moge pobawic.

Na ps5 bym mial co najwyzej :kaz: ceny na psn. Jak ktos ogrywa wszystko na biezaco to na bank ps5 jest lepszym wyborem jak mu nie szkoda wypierdalac 360zl ale jak ktos ma inne obowiazki albo hobby poza graniem to juz wtedy plaestejszyn traci na atrakcyjnosci. Ja ta decyzje sony o podniesieniu cen ich gierek bede jebal az po grob

Opublikowano

Większość gier nie była warta 250zl A klapy za indyka dają 3 i pół bomby więc jak ma być dobrze w tej branży  :(

Opublikowano

Temat miał być śmieszny, żeby można było wysrywać swoje frustracje a zrobiło się żałośnie. Nie którym pęka psycha, zieloni robią szpagaty na lewo i prawo i żyją w wirtualnej rzeczywistości, w której widzą mega bomby, które ms ma na E3 wypierdolić, a które okażą się ich zbiorową imaginacją lub wielkim niewypałem. Myślą, że spencor będzie strzelał nowymi tytułami jak Rambo z M60 a tak naprawdę to strzeli kilka kapiszonów z pistoletu kupionego na jakimś wiejskim festynie. 

Obudźcie się! To ma być CW a nie forum słabiaków i jebanych konfidentów.

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

Ja wiem ze CW od tej genracji wije sie w odmetach szalenstwa, ale jak wrocimy do jako takiej normalnosci to wiadomo ze sony zaoralo lineupem microsoft w pierwszym roku zycia nowej generacji i tu nie ma dyskusji. Tylko co z tego? Mam series x z gp i mam rozrywke dla kazdego za grosze. Wpada do mnie znajoma ktora tylko gra w fife i mam jej najnowsza wersje, na swieta widze sie z rodzinka to moge odpalic cos dla dzieciakow jak i dla starszej rodziny jak ich najdzie na gierki, kupilem ostatnio kierownice i juz mam forze, forze horizon, asseto corse czy snowrunnera gdzie sie moge pobawic.

No ale nie potrzebujesz do tego xsx. Z fifa to tez nie do konca prawda bo pelna wersja fify w gp chyba nawet nie ma miesiaca. Taka sama rozrywka jest na xone, poza lepsza rozdzialka i klatkami ale sam piszesz ze brak czasu, inne hobby to po co sie przesiadac xd

Jedyne co mnie moze przekonac ze kupno xsx na dzien dzisiejszy ma jakis sens to przesiedzenie oststniej generacji albo i dwoch na sony. Ale to nadal bedzie nadrabianie zaleglosci w lepszej jakosci

Ms zaliczyl jakas niezrozumiala wtope bo dopiescic sprzet jednoczesnie zapominajac o grach to zart. To jakby jakis koncern wypuscil samochod ktory przez najblizsze 2-3 lata bedzie jezdzil maksymalnie 20kmh bo narazie nie ma jeszcze odpowiedniego paliwa zeby go napedzic. 

A mocarstwowe plany i wygrazanie palcem naczelnych botow z tego tematu tez pokazuje ze niczego sie nie ucza. Niektorzy licza ze bethesda bedzie wypluwala 10 gier rocznie, playground 2 forzy a halo wykreci 90 na meta chociaz to bez znaczenia bo przeciez liczy sie fun jak bedzie ostatecznie 60 XD

Opublikowano
38 minut temu, teddy napisał:

Na ps5 bym mial co najwyzej :kaz: ceny na psn. Jak ktos ogrywa wszystko na biezaco to na bank ps5 jest lepszym wyborem jak mu nie szkoda wypierdalac 360zl ale jak ktos ma inne obowiazki albo hobby poza graniem to juz wtedy plaestejszyn traci na atrakcyjnosci. Ja ta decyzje sony o podniesieniu cen ich gierek bede jebal az po grob

Teddunio, większość botów to typy którzy mają sonke od 3 generacji conajmniej (dee ma od max 5 lat bo to szczyl). Większość botów opłaca plusa od conajmniej 8-10 lat. Jak przeciętny bot dzisiaj odpali bibllioteke która mu się uzbierała z plusa to wykarmi grami na święta trzy bloki z wielkiej płyty i jeszcze tego mrówkowca po którym się biegało za verbatimami. Więc sorry ale GP to żaden "przekonywacz do zakupu" dla przeciętnego usera z tego forum. No może dla exacta bo ten w takie gówna gra że mu wszystko jedno. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.