Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

super argument listerin, no jak ktoś płaci 10 lat za gówno plusa to znajdzie coś do grania xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

10 lat

a jak ktoś wjedzie na świeżo do gówno plusa lub miał przerwę w płaceniu haraczu teraz to co tam dzisiaj dostanie? star wars squadron i jakiegoś crapa   :dynia::kaz:

Do NADPASSa za 4zł w dowolnej chwili można wrócić i +400 gier na start a nie płać co miesiąc bo gry ci przelecą koło nosa.

Argument inwalida jak psycha schabka  :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pierdolenie teoretyka, który na gry nie wyda nawet złotówki, bo w nie nie gra :shieeet: 

I taki śmieć będzie pouczał ludzi grających na sonce od 1996 roku.

Dziwnym trafem żaden z niebieskich robali nie pochwali się tymi mitycznymi eksami na Sonkę, które rzekomo ogrywa. Nie pochwali, bo te nie istnieją. Pajace grają w gry z godpassa.

Forum nie zmieniaj się nigdy :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Czyli Liściu pisze, że jak teraz zacznę opłacać Plusa to za jakieś 10 lat będę miał bibliotekę gier o zbliżonej wielkości do game passa? Hmmm brzmi jak niezły plan :reggie:

Opublikowano

SmyczStation Plus, wiążesz się na 10 lat albo wegetuj

Opublikowano
8 godzin temu, teddy napisał:

No ale jakie gry? Remake gierki ktora skonczylem z 8 lat temu? Indyk ktorego hades wysrywa dupom? Ratchet, ktory wyglada wspaniale ale to ratchet? To sa spoko gierki ale serio warte wyjebania 360zl? Nie wydaje mi sie zeby to byl taki skok jakosciowy. No chyba ze sie jest wyscigowcem i goni po weekendzie to pewnie sie nie odczuje roznicy. Ja gierek raczej nie sprzedaje bo mi sie nie chce jebac z poczta, paczkomatami czy januszami wiec zostaje, a ze czlowiek juz w jesieni zycia i nie ma cisnienia na premiere to mozna poczekac az te tytuly beda w akceptowalnej jakosci. Z tego co widze to wystarczy z 6 miechow i jest git.

W tej generacji to chyba tylko GoW2, nowe GTA i moze Wiedzmin 4 by mnie sklonily do zakupu gierki na premiere. A reszte? Jebac

Wszystko ładnie pięknie ale gry WYCHODZĄ i konsumenci oraz wprawieni gracze to widzą. Mają dość ciągłych obietnic od MS, ja mam to w pizdzie bo gram w kolekcję Master Chiefa po raz pierwszy ale osoby które miały wszystkie konsole MS są od premiery olewane po całości, Sony daje co chwila nowe gry, wprowadza innowacje czy się komuś to podoba czy nie. Pierwszy rok nowej generacji już PS5 wygrało i to ze sporą przewagą. 

Godzinę temu, ASX napisał:

Czyli Liściu pisze, że jak teraz zacznę opłacać Plusa to za jakieś 10 lat będę miał bibliotekę gier o zbliżonej wielkości do game passa? Hmmm brzmi jak niezły plan :reggie:

Ale każdy ma to w dupie bo i mając GPU kiedyś te wszystkie indyki ograsz i będziesz czekał dalej, w plusie Ci dozują wrażenia a ostatnio wychodzą konkretne tytuły w tej usłudze. Na Xa ma to racje bytu z racji braku konkretnych i nowych gier, No jedno The Medium nie uratuje sytuacji a nie mam zamiaru ogrywać jakiegoś symulatory lotu i wmawiać sobie że jest dobrze bo NIE JEST.

Opublikowano

Xbox obecnie to jak zakup nowej karty, odpalisz parę starszych gier zobaczyć jak teraz działają ale i tak ci się nie chce ich drugi raz przechodzić. Za to jak ktoś wcześniej miał tylko PS to całkiem fajna maszynka. Fakt faktem Sony o wiele lepiej przygotowało się do nowej generacji i dało już kilka fajnych gierek na swój sprzęt. A MS wygląda jakby był mega zaskoczony ,że to już. Co do Sony serio jestem pełen podziwu ,że nie startują z własną platformą i sklepem do grania na PC. Ich gierki jako exy i już mają na start kilka milionów użytkowników. Takiego epica czy goga to by zjedli spokojnie. 

Opublikowano

Boty jakie w szale pissdy w broenieniu smyczpassa.

deeBILEK już na skraju bo od śmieci wyzywa a sam w 96 roku po błocie biegał a kogut go za kutala łapał - szkoda strzępić ryja na dzieciaka.

Ale żeby daddy i asx w teamie #niemiejcieoczekiwań takie pierdololo uprawiali? To już faktycznie niskie standardy wjechały. 

Chopaki, xsrakex pod pachy i reklamować u spencera. Miejscie godność, ja yebie. 

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ale człowieniu, jesteśmy pół roku po starcie generacji. Nie 3 lata czy 5. Jak sonka w pół roku dostarczyła i nadal dostarcza nowe giery a konkurencja dała jedną (naprawde dobrą ale jedną) to jest przepaść. PRZEPAŚĆ. PRZEPAŚĆ

LiŚciu taka przepaść, że zagrałeś w demona ale spusty w cw jak to zajebiście jest. Jak tam pajonk, astro czy returnal? Ratczeczik będzie napierdalany? 

Opublikowano

Liść pajacu, cały twój foruming to baśnie tysiąca i jednej nocy, nie napisałeś tu słowa prawdy, więc morda i wracaj do meliny. Wszyscy pamiętamy twoje przechwałki czego to nie ograłes. Potem cię chłopaki wyjaśniły i okazało się że praktycznie zero gier na koncie. To wszystko jest w temacie więc nie licz na krótką pamięć ludzi, na zawsze zostaniesz tu zapamiętany jako bajkopisarz i strzelający z ucha.

Teraz nagle kurva znawca gamingu się zrobił. Na podstawie filmów z YouTube :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Przykro mi, bo dzisiaj twoje święto ale poranny:

giphy.gif?cid=ecf05e47n07l6ut2yptqe8eecx

Zawsze cieszy.:shieeet:

Opublikowano

Jeszcze parę lat na forum to nauczysz się udawać dystansik, bajkopisarzu-kapusiu :xboss:

Opublikowano
28 minut temu, messer88 napisał:

co tam klapy dualszajsy już dziś resetowane?

co zrobione ? xD

Opublikowano

Prawdziwy klap resetuje pada rozbijajac go na tepych lbach botow

Opublikowano

To dzisiaj nie było nowych rumorsow o gta 6, battlefieldzie czy farcryu day one w smiecpassie, ze tak w zielonym szambie skacze cisnienie?:obama:   boty jak 5 latek na placu zabaw a twitterowcy to mężczyźni w długich płaszczach z cukierkiem w ręku o smaku rumorsow:obama:  oczywiście juz memlaja tego cukierka:xboxssie:

Opublikowano

A jak tam wyłączność gta6 na plejbeke 5 Kamilek? 

Daliby choćby na miesiąc. Rockstar please to sonka, pamiętacie gta 3, tradycja, eksy. 

:kaz:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
36 minutes ago, Paolo de Vesir said:

koledze na forum pad drenował baterię w 4h, więc na infolinii poradzili zresetować pada :pawel:

Kolego nie podobasz mi się XD

Było kompletnie inaczej XD

Pad w nocy mi się rozładowywał nie grając,więc gość z Sony zaproponował mi wymianę pada ale mi się nie chce czekać na nowego,więc zapytałem czy można inaczej,to zaproponował reset no i wszystko działa ELEGANCKO.

Opublikowano
57 minut temu, dee napisał:

Jeszcze parę lat na forum to nauczysz się udawać dystansik, bajkopisarzu-kapusiu :xboss:

Heh, typ z mlekiem pod nosem, używający losowego generatora wyrazów, robiący co chwile prywatne podjazdy i używający wyzwisk mówi mi o dystansie? Rozyebania umysłowego ciąg dalszy. 

Idz zrób zgłoszonko pizdeczko kolejny raz a następnie ZM:lapka:

11 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Kolego nie podobasz mi się XD

Było kompletnie inaczej XD

Pad w nocy mi się rozładowywał nie grając,więc gość z Sony zaproponował mi wymianę pada ale mi się nie chce czekać na nowego,więc zapytałem czy można inaczej,to zaproponował reset no i wszystko działa ELEGANCKO.

Boty z padem na baterie maja marzenia żeby dualgodpad się zepsuł? XD

Opublikowano
18 minut temu, lpcl napisał:

A jak tam wyłączność gta6 na plejbeke 5 Kamilek? 

Daliby choćby na miesiąc. Rockstar please to sonka, pamiętacie gta 3, tradycja, eksy. 

:kaz:

Przypominam ze wasz naczelny xboxowy duren i wodz juz sie szykuje do premiery nowego bfa w gamepassie, far crya i dying light powolujac sie na dobre relacje :rotfl:

Takie sa dobre relacje miedzy ms a reszta branzy ze do smyczpassa wlatuje indyki ktorych nikt nie kupuje i hity pokroju outriders czy mechwarrior xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SMIETANKA GAMINGU

Ale rozumiem trzeba jakos odreagowac jak sie liczylo jeszcze niedawno na starfielda na jesien :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Przypominam ze wasz naczelny xboxowy duren i wodz juz sie szykuje do premiery nowego bfa w gamepassie, far crya i dying light powolujac sie na dobre relacje :rotfl:

Takie sa dobre relacje miedzy ms a reszta branzy ze do smyczpassa wlatuje indyki ktorych nikt nie kupuje i hity pokroju outriders czy mechwarrior xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SMIETANKA GAMINGU

Ale rozumiem trzeba jakos odreagowac jak sie liczylo jeszcze niedawno na starfielda na jesien :kaz:

Kolego ja to liczę tylko na forzę horizon 5 na jesień. 

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.