Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Bo nigdy nie ujawnia sie źródeł, jak napisali że zieloni to na 100% donosił kapus liśc :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Moderacja, o ktorej mowisz to z tej samej gliny ulepiona co wy :* do tej pory nie wiem kogo nazwalem kurwą.

Opublikowano

Strzeliłeś z ucha liściu? Ajajaj

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Strzeliłeś z ucha liściu? Ajajaj

Nigdy w yebanym życiu. Nigdy. 

Opublikowano

Przypominam tez że liść przeszedł wszystkie eksy na PS4 tylko mu w  gamertagu tego nie uwzględnili, jakas awaria była akurat xD

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Moderacja jasno i wyraźnie napisała że zieloni strzelali z ucha a nie niebiescy więc możecie wypierdalać jeden z drugim z pomówieniami. 

Lepiej donieście na spencera do microsoftu że konsole bez gier wypuścił XD

Gdyby istniał sąd giereczkowy to knur razem ze swoimi botami skonczyli by spakowani do pociągu, pociąg zablombowany i wyebany na dno Atlantyku za szkalowanie goty tytułów od niebieskiego nadkrolestwa.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Gdyby istniał sąd giereczkowy to knur razem ze swoimi botami skonczyli by spakowani do pociągu, pociąg zablombowany i wyebany na dno Atlantyku za szkalowanie goty tytułów od niebieskiego nadkrolestwa.

Jak już to zaplombowany. Wyryj to sobie w tym klaperskim zakutym łbie:shotgun:

Opublikowano

Dla botow to tylko gamingowa Norymberga i ukladanie Nowego Porzadku Giereczkowa na nowo

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Jak już to zaplombowany. Wyryj to sobie w tym klaperskim zakutym łbie:shotgun:

Za duże męskie palce od grania na nadpadzie aby wcelować w literki. Przeciez nie jestem zielona pyzdeczka z palcami jak nastolatka z gimbazy:shotgun:

Opublikowano

Kena :dynia: kolejna gra dla dzieci, ale tym razem z czarnymi furbisiami. Pojezdzilibyscie jak prawdziwi faceci ciezarowka w snowrunner, ale macie male jajka od jedzenia soi i tylko infantyle rzeczy was interesują.

Opublikowano

Może klapy lubią grać małymi dziewczynkami  :) szkoda że kena chodzi w 20fpsach na trailerach i ma gameplay jak typowy średniak z ps2 bo  GRAFICZKA jest więc sony zatwierdza ten klejnot generacji

Opublikowano

W ogóle dzisiaj wyszedłem z moim kochanym pieskiem na spacer bo była piękna pogoda i spojrzałem w górę na niebo. Piekny niebieski kolor playstation smyral ciepełkiem moja twarz i poczułem spokoj, odprężenie i chęć grania. Po tym jak oślepiła mnie zayebistosc niebieskiego nieba spojrzałem w dół i wiecie co zobaczyłem? Mój kochany pies właśnie srał na zielony trawnik którego barwy przywdziewa xbox. Pogłaskałem pieska za wlasciwa postawę i ruszyliśmy do domu gdzie w salonie stoi nadkonsola. Nawet matka natura daje jasne sygnały jak wygląda hierarchia growego świata.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

@PanKamilja pierdole...ty, weź powiedz prawde, ty nie masz życia oprócz tego playstation, co nie?

Opublikowano
14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@PanKamilja pierdole...ty, weź powiedz prawde, ty nie masz życia oprócz tego playstation, co nie?

Pioter rozyebal, można zamykać temat xbox "krul"

Spoiler

image.png.cd7d1523d1cf03f408154e295e4d852c.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
47 minut temu, 20inchDT napisał:

Kena :dynia: kolejna gra dla dzieci, ale tym razem z czarnymi furbisiami. Pojezdzilibyscie jak prawdziwi faceci ciezarowka w snowrunner, ale macie male jajka od jedzenia soi i tylko infantyle rzeczy was interesują.

Prawdziwi faceci nie musza sobie wydłużać chuja grami tylko grają w to na co maja ochote. Zielone dzieciory jako ikonę musiały dostać pajaca w zielonej zbroi strzelającego do jakiś niedorobionych robaków, żeby mogli wczuć się w postać i wyobrażać sobie, ze sami ratują galaktykę :rofl: Swoją droga ogrywam serie i nie mam pojęcia o co to wielkie HALO te gierki to jakiś zart przy takich fpsach jak Wolfenstain, doom, half life itd..

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Prawdziwi faceci

:shieeet:  :yao:  :reggie:

egs-kenabridgeofspirits-emberlab-g1a-11-

1_Pk9kpTURBXy84MDU4MjllNWMwMzkxNTI1Y2Q4M

sackboy.jpg

Taki z ciebie facet jak z PS5  konsola do gier w 4K

Edytowane przez dee

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

:shieeet:  :yao:  :reggie:

Taki z ciebie facet jak z PS5  konsola do gier w 4K

egs-kenabridgeofspirits-emberlab-g1a-11-

1_Pk9kpTURBXy84MDU4MjllNWMwMzkxNTI1Y2Q4M

sackboy.jpg

Dee ciekawe masz zabawy widzę wieczorkiem ;):popcorn:

Opublikowano

no fakt, niebieskie pokemony w temacie daja sporo rozrywki

Opublikowano

A obok tych fajnych gier takie poważne gry jak Demon Souls, konsola kompletna

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

no fakt, niebieskie pokemony w temacie daja sporo rozrywki

Wrzuć nam jeszcze obrazek z muminków i zrób foty plakatów Spice Girls, Master Chiefa i Britney Spears znad łóżka. Słodkich snów i nie ociągaj się jak mama będzie Cię rano budzić do szkoły, radzę iść spać, a reszta brygady zakłada słuchawki i do grania!

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

A obok tych fajnych gier takie poważne gry jak Demon Souls, konsola kompletna

Whiski mordo co ty nam tu gierki z ps3 dajesz?! Może jeszcze spidermena z ps4 wymień XDD

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

ostatnio mnie twoja mama budzila, jak razem czytalismy wysrywy jej syna na forum to aż z łózka spadła ze śmiechu :shieeet:

Ciężko coś odpisać na taki poziom zdebilenia nawet jak na ten temat:) pozdrowionka i czekam na kolejne złote maliny CW ;)

Opublikowano

miałes isc grać kundlu

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Whiski mordo co ty nam tu gierki z ps3 dajesz?! Może jeszcze spidermena z ps4 wymień XDD

Ale przecież X360 to ta sama generacja co PS3. Ewidentnie chłopak chce dać wam szanse;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.