Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

U klapów tak to się prezentuje. Ten z fają to ucharakteryzowany Jimbo.

929r.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ryan to jednak taktyk, rozpierdala polityką Sony Microsoft od samej premiery pół roku trwającej. Dzisiaj wieczorem napierdole się razem z nim i pośmieje z braku nowych gier na Xa.

Spencer ty ruda kurwo wyskocz z czymś na E3! A tak btw. Baterie mi jeszcze trzymają w padzie XSX ale jakościowo Dual Sens to jednak przyszłość i czuć to w rękach, klasa Premium w kartonie po jajkach

Opublikowano

Przecież wydawanie exów PS na PC jest tylko i wyłącznie odwróceniem uwagi od śmieciowego GP. Po takiej informacji jak U4 na PC, to strzelały szampany, a niebiescy gratulowali pctowcom dostania kapitalnych gier.  Przyjaźn i współpraca między Sony, a PC będzie dużo mocniejsza niż Gejgównopassa i PC. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jimbo taktyk? Przecież on was klapy teraz zagłodzi!:dynia: Po grze dla absolwentów żłobka w co tam będziecie przez rok grać??

Opublikowano

I tak nic wielkiego sie tam nie wydarzy bo to nieudacznicy, z reszta z czym by nie wyskoczyl kazdy bedzie mial wyjebane. Ci debile nawet nie potrafia hajpu nakrecic. Sony wypuszcza demo pada, randoma Returnala czy inne anonimowe, nowe ip i cala branza rozmawia tylko o tym xD Nie dosc ze te gry bronia sie same to sa podparte taka machina marketingowa ze wszystko trzyma sie pieknie. Za Days Gone ludzie do dzisiaj placza chociaz to drugoligowy eks, wypuszczony przez drugoligowe studio. Tymczasem na prawdopodobnie miesiace przed premiera NAJPOTEMRZNIEJSZEGO EKSA NA NAJPOTEMRZNIEJSZY KONSOLY SWIATA w temacie tego crapa jebanego sam biedny asax rozmawia ze soba xD I to niegrywalne gowno ma jeszcze swoje podforum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD microsoft ze swoim xboxem jest konsekwentnie nieudaczny na kazdym polu. Albo w dziale xboxy te tematy giereczkowe gdzie sa po 3 odpowiedzi xDDDDDD blaznie branzy, dobrze ze jestes

Opublikowano

Przeciętny bot na growym głodzie od 2010

image.png.1fe57b49bfed401c92334e6c70fba066.png

Spencer, weź wysraj jakies crapy bo te zielone chłopy pańszczyźniane zdechna z glodu do tego 2030.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Spencer, weź wysraj jakies crapy bo te zielone chłopy pańszczyźniane zdechna z glodu do tego 2030.

Ale ale po co wydawać nowe jak gejpass ma 300 gier i można latami?

Opublikowano

Jeszcze zeby ten gamepass faktycznie spelanial taka role jak zieloni tutaj klamliwie opowiadaja :reggie: Masz ochote na horror? No po medium to tylko dosypali starego evil within od bethesdy i tyle. Jakis walking sim na odprezenie? Znowu nic do zaoferowania? No szok, kto by sie spodziewial. Musze kupowac cyfrowki na sonke ktore przynajmniej sa w lepszych cenach niz te na xboxa

Dramat i zenada. Gdyby wyciac stare gry od ea ktore rozpaczliwie spencer wyblagal to znika 50% katalogu i zostaja same randomowe gowna z 3 ligi i platformowki 2d z przed 15 lat

Opublikowano

Czekamy na kolejne atomówki z E3 - Valhala i Watch Dogs Legion: :dynia:

Opublikowano
20 minut temu, PanKamil napisał:

To z Mechanika bardzo dobry film, widziałeś Kamilek? Czy tak jak gry na xboxa tylko youtube i mistrz teoretyzowania?

:xboxssie:

14 minut temu, schabek napisał:

Jeszcze zeby ten gamepass faktycznie spelanial taka role jak zieloni tutaj klamliwie opowiadaja :reggie: Masz ochote na horror? No po medium to tylko dosypali starego evil within od bethesdy i tyle. Jakis walking sim na odprezenie? Znowu nic do zaoferowania? No szok, kto by sie spodziewial. Musze kupowac cyfrowki na sonke ktore przynajmniej sa w lepszych cenach niz te na xboxa

Dramat i zenada. Gdyby wyciac stare gry od ea ktore rozpaczliwie spencer wyblagal to znika 50% katalogu i zostaja same randomowe gowna z 3 ligi i platformowki 2d z przed 15 lat

Muszę kupić cyfrówki w Turcji koledzy, bardzo dobre ceny. xd

Opublikowano
25 minut temu, schabek napisał:

Sony wypuszcza demo pada, randoma Returnala czy inne anonimowe, nowe ip i cala branza rozmawia tylko o tym xD

Duh, przeciez od dawna mowimy, ze zjecie nawet gowno z metką $ony

Opublikowano

Czy Psychonauts 2 wychodzi także na PS4? Czy to jest ta gra którą porównywali xszczury do ratcheta i którą się podniecali z wezyrem kilka kilkanaście stron? Byłem pewny, że to jakiś pseudo ex na Xśmiecia X, a teraz się dowiedziałem, że to multiplatforma? Hahahhaha ładnie boty zakrzywiają rzeczywistośćXD 

Opublikowano

cała branża to nie trzy niebieskie pizdy z CW  :)  nikt już nie pamięta o astro a returnal miał swoje 5 minut dzięki kręceniu beki z memów tego paździerza dla upośledzonych za 350zł w 1080p/40fps ^^ 

E2qJ55iUYAIuKQR?format=jpg&name=large

E2pJflIWQAQFUkA?format=jpg&name=medium

:yao:

Opublikowano

Na e3 bedzie pokaz halo ale tylko multi bo singla dalej nie doruchali mimo 15 lat grzebania nad gra i zaangazowania 3/4 ludzi z microsoft studios xDDDDDDDDDDDDDDD a bociarscy juz tutaj zacierali rece na kolejna historie o karakanach. Ksiazki mieli czytac, seriale ogladac, stare czesci jeszcze raz konczyc zeby zanurzyc sie w klimacie i poszerzyc L O R E ktore podobno jest tak niezwykle wazne w tej ikonicznej serii ktora uksztaltowala ich jako graczy:yao:

Jimbo menelu, wez odpal jakas gierke tym smieciarzom miej litosc czlowieku. No nic kochani, to tyle ode mnie, dzisiejsze popoludnie oferuje zbyt wiele sportu na najwyzszym poziomie zeby sie emocjonowac tymi rozgrywkami paraolimpijskimi jak pogon bociarzy za rozumem i godnoscia

Edit: uderzl w stol a dadi wychyli leb z kontenera na odpady mieszane o nazwie chujpass :banderas:

Opublikowano

Coś mnie ominęło i sony zapowiedziało PS5 Pro?

Bo nie uwierzę że pacjent psychiatryka, menel spod MOPS i dwa ich alterkonta wciąz jarają sie plejsmieciarą 5 , konsola martwą po pół roku xD

Nie do wiary, nawet Dreamcast dłużej trzymał formę :yao:

Konsola martwa po pół roku, brak 4K, ekskluziwy robione na PS4, jak można upaśc tak nisko?

Piekło klapów trwa.

Opublikowano

No i najpotężniejszy excluvise na Xboxie, pokaz możliwości next gena "The średniak" szykuje się do lądowania na PS5.

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Ziew, klapy znowu po piatku na kacu.

Kac się nie kończy, nie przy takiej konsoli ;) 

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

No i najpotężniejszy excluvise na Xboxie, pokaz możliwości next gena "The średniak" szykuje się do lądowania na PS5.

No i? 

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Na e3 bedzie pokaz halo ale tylko multi bo singla dalej nie doruchali mimo 15 lat grzebania nad gra i zaangazowania 3/4 ludzi z microsoft studios xDDDDDDDDDDDDDDD

No i bardzo dobrze! Mnie tam osobiście nie interesują cierpienia młodego Dżona Łanhandred Sewentiin w zmaganiach z krasnalami, za to żywo interesuje mnie co tam wymodzili w kwestii trybu wieloosobowego i czy najlepsze Multi w historii na konsolach tj Halo 5 znalazło godnego kontynuatora. Pokaz będę oglądał w napięciu siedząc na brzeżku krzesła, a klapy będą się tylko oblizywać jak kundle, które wiedzą doskonale, że ta kiełbasa nie dla nich, a dla zielonych luminarzy gejmingu:lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

No i bardzo dobrze! Mnie tam osobiście nie interesują cierpienia młodego Dżona Łanhandred Sewentiin w zmaganiach z krasnalami, za to żywo interesuje mnie co tam wymodzili w kwestii trybu wieloosobowego i czy najlepsze Multi w historii na konsolach tj Halo 5 znalazło godnego kontynuatora. Pokaz będę oglądał w napięciu siedząc na brzeżku krzesła, a klapy będą się tylko oblizywać jak kundle, które wiedzą doskonale, że ta kiełbasa nie dla nich, a dla zielonych luminarzy gejmingu:lapka:

Ale jak skasują dasha to chuj im w dupę. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Ale jak skasują dasha to chuj im w dupę. 

A niech ich ręka boska broni przed ruszaniem tego!:shotgun:

Opublikowano

wyślemy do 343 schaboszczaka który lubi demolować pomieszczenia i wysłać groźby na PW

Opublikowano
11 minut temu, Czezare napisał:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Przeciez multik w tym crapie bedzie bardziej daremny niz w najgorszych codach czy bfach ostatnich lat. Chyba tylko najwieksze zielone przecpance ludza sie jeszcze ze 343 wymysli fpsy na nowo XDDDDDD Graficznie to pozne ps2 rozpali wszystkie 12 terafankow w waszych glowach . Klapy beda ocierac lzy smiechu, a jedyna kielbasa jaka na was czeka to kaszanka z gowna. Ale glowa do gory, za 9 lat e3 2030 a na nim to juz sie uda 

apr2021-insideinfinite-10-35908fb0c0dc4e

ALE BEDZIE GRANE W PREALPHA UNCHARTED 1 Z 2007 ROKU SPENCER PRZESTAN TAK SZALEC ZA MOJE 4ZL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.