Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

schaboszczak spokojnie, bo ci pikawa siądzie jak tupolew na brzozę  :) 

To że grafika HI jest słaba to każdy Zielony przyzna, podobnie jak grafika we wszystkich śmieciowych grach partaczy z $orry i crossgeny do 2026  xDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W leczeniu daddyego robimy postepy, juz przyznaje ze xbox to gowno pierdolone, jeszcze sie broni ze plejka tez ale obstawiam ze do konca czerwca wytatuuje sobie na czole jebac microsad

Opublikowano

Cwalo infinity stolec na morde:dynia: będzie to ostateczne zaoranie tej sztucznie pompowanej marki przez bociska bo kuwaaa nie ma nic innego na xsmiecia:dynia: w jednym się zgadzamy:banderas: nie mogę się doczekać premiery cwalo i ostatecznej kompromitacji co usunie ta wydmuszkę z growej mapy:banderas:

Opublikowano

Jak, pięknie będą pękać dupy klapów jak w hi będą grały miliony na konsolach i pc. Multi wiesz w ogóle co to klapie? 

Opublikowano

Klapy to w ogóle dawno nie grały w dobre ekskluzywne Multi...ale czekej czekej...nigdy nie grały!:dynia:

Opublikowano

Cwalo DO BRE MUL TI:dynia: kurwabox to growa liberia, growy czwarty świat i myślą, że jak knur wysra cwalo to z automatu jest to DO BRE MUL TI:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Cwalo DO BRE MUL TI:dynia: kurwabox to growa liberia, growy czwarty świat i myślą, że jak knur wysra cwalo to z automatu jest to DO BRE MUL TI:dynia::dynia::dynia:

Czy w tym budynku jest ochrona, żeby spacyfikować tego awanturnika?

Opublikowano

Dokladnie, bociarze wmawiaja sobie ze tym multikiem halo odkrywaja ameryke a prawda jest taka ze sa sto lat za murzynami. Wychodza tylko co jakis czas z tych swoich lepianek z gowna, oslaniajac jaja mchem i blotem a niebiescy panowie w garniturach najlepszych francuskich projektnantow patrza na nich z politowaniem :pechowiec:

Opublikowano

Powspominajmy multi w tlou i killzone. Ja prdl 3 generacje temu. Sonka mistrz. xd

Opublikowano

Poziom cwalo? Proszę cie sony, NIE!:[

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy to niech lepiej mordę zamkną, bo się wypowiadają o multi jakby Sony w ogóle coś w tej kwestii znaczyło. Multi na xboxie, a zwłaszcza jego różnorodność gatunkowa to poziom którego Sony nie osiągnie nigdy. 

Widzę było pite w piątek i to mocno, obstawiam nawet kilkudniowy maraton :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jedyny wkład, jaki Sory wniosło do annałów Multi to selfie Drake`a - Dałna :lapka:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@izonGowno mnie obchodzi co myślisz na ten temat. 

:wujaszek:

Dobra Seba już się nie denerwuj!

P.S. Swoją drogą to ten gość co niedawno pisał, że kiedyś to był poziom w CW:rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

@izonprzestan cpac przed wypominaniem innym, ze bylo pite, bo chyba trzeba mieć najebane we łbe jak cyganka w tabołku by nie móc obiektywnie stwierdzić, że exy na xboxie mają dopracowane i rozwijane multi, które nie zdycha po miesiącu jak na sonce. Serio plejkurwa ma fajne gierki do singla, ale w multi to tam na ps4 może driveclub byl fajny zanim sony zajebało studio i serwery.

Kintoki sami to wiedzą dlatego desperacko zalatwiali sobie jakies mapki do call of duty i bundle z fortnitem xd

Opublikowano

Widzę, zieloni od tego dymania przez Spencera i braku gier nieźle wkurwieni i striggerowani. Niebiescy pokazują jak z klasą można znosić to co odpierdala pijak, no ale jednak tu są nowe gry, zapowiedzi itd.

Czekamy na więcej :popcorn::popcorn:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Vizir dwa dni nie pisal bo udawal ze ma zycie poza cw i te 5 tysiecy postow to jakos tak przy okazji wpadlo po czym wszedl i zesral sie po jednym wpisie. Zaraz zacznie wysylac pmki z pogrozkami bo to u niego standard niestety

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie piszę, bo skurwiliście ten temat doszczętnie.

No i pokaz nowego Horizona to było już za dużó, pora zamknąć pewien etap. :lapka: 

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

@izonGowno mnie obchodzi co myślisz na ten temat. 

:reggie:

Opublikowano

Napierdoliles tu tyle postow ze mogles wyciagnac temat z skurwienia nie raz ale konsekwentnie trzymales sie swojego, chujowego poziomu co udowodniles w 3 ostatnich wpisach:lapka:

Opublikowano

Wezyr umarł? Szkoda.

A taki ten xbox miał być fajny.

Opublikowano
23 minuty temu, schabek napisał:

Napierdoliles tu tyle postow ze mogles wyciagnac temat z skurwienia nie raz ale konsekwentnie trzymales sie swojego, chujowego poziomu co udowodniles w 3 ostatnich wpisach:lapka:

Mogłem, ale przez ostatni tydzień ciśniecie sobie tak potężnie, że nie bardzo chciałem brać w tym udział.

a tobie dupsko pękło już tak doszczętnie, że w sumie sam się zaorałeś, pozdrawiam EOT:lapka: 

@izon i dalej gówno mnie obchodzi czy nie zgadasz się z FAKTEM, że MS w kwestiach multiplayera i wsparcia swoich gier to poziom nieosiągalny dla Sony które raczej idzie na rekord w obrzydzaniu tego trybu graczom. Możesz się kłócić i złościć, ale jest jak jest. :reggie:

Opublikowano

Czy te niebieskie dzbany serio mają czelność podważać gry multiplayer na Xboxie, kiedy $ony oferuje jedno wielkie nic w tej kwestii? :pawel:

To Sony ma totalnie wywalone na swoje produkcje i po weekendzie można je śmiało pogonić, bo o jakichkolwiek dodatkach to można zapomnieć, kiedy u MS niemal każda gra z Xboxa One oferująca multika jest rozwijana długie lata.

Swoją drogą, że te niebieskie przegrywy mają po 2 konsole a i tak nakurwiają tutaj post za postem. A ponoć taki dobrobyt na PS5 xD

Edytowane przez Shago

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.