Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
52 minuty temu, Mendrek napisał:

Generalnie zaczynam postrzegać botów jak naturalnych frajerów.

Kupili konsolę nowej generacji by grać na niej w gry z zeszłej generacji.

To tak jakby 21 lat temu kupić PS2 by grać na niej tylko w gry z Szaraka :reggie:

Napisał typ, który PS4 kupił w 2017 po spłacie providenta zaciągniętego na PS3, a PS1 i PS2, to najwyżej u Michaelisa w empiku widział.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
43 minuty temu, dee napisał:

posłuszne suki spencera przystało

Dee kolejny raz celnie podsumowuje zielone community.

Gratuluje również dystansu do siebie i obiektywnego podsumowania sytuacji swojej oraz kolegów z watahy.

Opublikowano
Godzinę temu, Hum napisał:

Napisał typ, który PS4 kupił w 2017 po spłacie providenta zaciągniętego na PS3, a PS1 i PS2, to najwyżej u Michaelisa w empiku widział.

1) W 2016

2) PS1 mam do dziś sprawnego, a Ty?

3) Moje PS4 ma gry z tej samej generacji co Xbox Series X, więc chyba nie tak źle? ;)

Opublikowano

Ps4 miażdzy Series X pod wzgledem nowych gier :)

Opublikowano

Godzinę temu, izon napisał:

Dee kolejny raz celnie podsumowuje niebieskie community.

Kolejny celny cios kijem w pyski niebieskich kundli :banderas:  Izonek zapłakany rozgrzewa przycisk RAPORTUJ do czerwoności, schabek w psychiatryku gryzie i kopie sanitariuszy, a plejśmieciara5 jak była najgorszą konsolą stacjonarna XXI wieku, tak nią jest.

Czyli w CW bez zmian:yao:

Opublikowano

Dee nie zmieniaj się, każde forum potrzebuje takiego cyrkowca. Zieloni dostali swojego psychonautsa jeszcze przed premiera :rofl:

Opublikowano
17 minut temu, Mendrek napisał:

1) W 2016

2) PS1 mam do dziś sprawnego, a Ty?

3) Moje PS4 ma gry z tej samej generacji co Xbox Series X, więc chyba nie tak źle? ;)

I z tej samej co ps5, zapomniałeś dodać i na długo tak zostanie. xd

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

co tam teraz na plejsrace ogrywane, daliście już szanse destruction all stars?

A czemu akurat przywołujesz tego crapa? Wiem, ze ten ochłap byłby hitem w gamepassie bo za darmo ale niebieska szlachta ogrywa tylko co najlepsze.

Opublikowano

Morales spokojnie wystarcza każdemu na 1000h giercowania :shotgun:

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał:

co tam teraz na plejsrace ogrywane, daliście już szanse destruction all stars?

Powiem Ci, że jak wchodzę na PS4, zerkam na listę znajomych i w co aktualnie oni grają to gdyby nie ikonka PS5 obok nazwy gry to bym pomyślał, że wszyscy mamy ten sam sprzęt.

Opublikowano

Niestety z gówna bata nie ukręcisz. Pozostając na konsolowym podwórku to XSeries ma 1, a PS5 ma tylko kilka exów... dlatego też ja np. póki co nie widzę sensu kupna tych pseudo nextgenów (pseudo bo GPU mają już na starcie 2-3x słabsze niż obecnie najmocniejsze pecetowe GPU... a będzie tylko gorzej). 2022 będzie rokiem kiedy będzie można zakup rozważyć. Powinno już być nieco więcej nowych tytułów, a i wyjdą już pewnie drugie serie konsol być może pozbawione pewnych wad wieku dziecięcego. Teraz kupno PS5 czy XsX ma sens chyba tylko dla tych co nie mają PS4 / XOne lub są chętni by 2 raz grać w to samo ho 60fps zamiast 30.

Opublikowano
3 minuty temu, Emet napisał:

pseudo bo GPU mają już na starcie 2-3x słabsze niż obecnie najmocniejsze pecetowe GPU... a będzie tylko gorzej)

Nie będzie, bo nim PC-ty o mocy konsol staną się standardem doczekasz się już następnej generacji.

Opublikowano

Zawsze bawi porownanie do pctów, ktorych zasilacz kosztuje tyle co konsola. I to tłumaczenie sobie i wmawianie innym kiedy warto kupic konsole xDD masz kase to bierzesz, thats all. Nie wyobrazam sobie grac teraz na hdd z koszmarnie dlugimi loadingami  i w polowie klatek

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jeszcze teraz gdy w domu stoi piękny CX to Series X daje z siebie jeszcze więcej :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

Jeszcze teraz gdy w domu stoi piękny CX to Series X daje z siebie jeszcze więcej :banderas:

TV of LG buhahahahahahaha

Opublikowano

Jestem ciekaw jakiego oleda ma liściu. 

Pewno Sony bo co innego, ciekawe jaki model. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Sonka oczywiście i brak 120 hz ale naj. xd

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

Pewno Sony bo co innego, ciekawe jaki model. 

Model A8F - najlepsza elektronika, płynność i prędkość działania procesora. LG może buty czyścić. Sorry - porównane i stestowane. 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie będzie, bo nim PC-ty o mocy konsol staną się standardem doczekasz się już następnej generacji.

Poza tym to konsole i gry na nie poki co ciągną ten kurwidołek. To, że 5 razy mocniejszy komp wyświetli te samą grę w wyższej rozdzielczości  z lepszymi cieniami znaczy w zasadzie tyle co nic i dla większości ludzi nie ma to tak naprawdę znaczenia. (Poza cw oczywiście).

Gdzie czasy, kiedy taki Crysis pokazywał naszym biednym konsolom jak bardzo są w lesie? 

Teraz mamy luksus i w zasadzie dość konkretny skok mocy. Fakt, że tego poki co nie widać ale jeśli nie bedą na siłę szli w rozdziałkę to może ulepią na tej generacji coś, czego wcześniej nie było.

Opublikowano

No może w 2018 tak było ale teraz to :pawel: 

Zero portów HDMI 2.1

Imput Lag 31 MS

i to jest zdaniem liścia to czyszczenie butów :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Teraz mamy luksus i w zasadzie dość konkretny skok mocy. Fakt, że tego poki co nie widać ale jeśli nie bedą na siłę szli w rozdziałkę to może ulepią na tej generacji coś, czego wcześniej nie było.

Już ulepili na PS5. Returnal w 1080p/43fps. :dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Poza tym to konsole i gry na nie poki co ciągną ten kurwidołek. To, że 5 razy mocniejszy komp wyświetli te samą grę w wyższej rozdzielczości  z lepszymi cieniami znaczy w zasadzie tyle co nic i dla większości ludzi nie ma to tak naprawdę znaczenia. (Poza cw oczywiście).

Generalnie problem PC-tów jest taki, że mało komu chce się robić na nie dedykowane gry i najlepsze co mają blachy to najlepszej jakości porty.

Tylko, że preferuję jednak wygodę konsoli, a argumenty o podłączaniu stacjonarki do telewizora to dla mnie :dynia: po stokroć.

Dobra to będzie generacja, bo tak jak mówisz - konsole i gry wyznaczają w branży trendy i upowszechniają technologię. Także dopiero w tej generacji gdzie dostaliśmy SSD i CPU godne 2021 zmieni się paradygmat tworzenia gier.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

No może w 2018 tak było ale teraz to :pawel: 

Zero portów HDMI 2.1

Imput Lag 31 MS

i to jest zdaniem liścia to czyszczenie butów :pawel:

No wtedy kupiłem ten TV i nadal jakością obrazu rozpierająca twojego cx z marna elektronika. Możesz sobie bajki czytać w tv wars ale prawda jest taka ze elektronika Sony potrafi z matrycy od lg wyciągnąć więcej niż telewizor marki lg. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.