Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

3-letni telewizor, który fika do modeli 2021 LG Oled XDDDDDDDDDDDD

Czy może być jeszcze coś głupszego w tym temacie? Robi się nam tu drugi kjokuszin czy jak mu tam było.

Opublikowano

Najwięcej To sony umie wyciągać z waszego portfela yebane klapy  :pawel:

Opublikowano

Pawcio, kiedy nowa generacja?

Opublikowano

Co do TV to miałem kiedyś od Sony kilka lat temu bravie, niestety po pół roku TV chodził tak wolno i zwieszał się że jak przesiadłem się na LG i jego WebOS to do tej pory nie mogę uwierzyć jak to zapierdala i jest responsywne. Nawet Samsung nie ma takiego oprogramowania. Natomiast Sony jeżeli chodzi o menu to totalna klapa, nie wiem, może później to poprawili ale to taki zamulacz był że szok.

Odnośnie jakości to odkąd 6 lat temu przesiadłem się na oleda i teraz wymieniłem na G1 to żadna inna matryca nie daje tak mocarnego efektu. Czerń w grach występuje bardzo często i jeżeli chcemy opad szczęki to nic innego na rynku lepszego nie ma jak dobry Oled, 120klatek i HDMI 2.1 to standard i też nie szukajcie promki bez tych ficzerów.

Jedyne co obecnie mam od Sony to Belkę która z ponad 800w mocy urywa łeb z subem, to umieją robić a No i konsole w tym najlepsi 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał:

Pawcio, kiedy nowa generacja?

Ty no nie wiem może jak wyjdą jakieś gry???

Opublikowano
49 minut temu, Lord Protector napisał:

No może w 2018 tak było ale teraz to :pawel: 

Zero portów HDMI 2.1

Imput Lag 31 MS

i to jest zdaniem liścia to czyszczenie butów :pawel:

No i brak vrr. xd

Poza tym ciekawe czym ten tv różni się w trybie gry od lg gdzie ta elektronika może sobie zrobić przerwę? Ale co sekta to sekta. 

Opublikowano

Daliscie sie zlapac. Z tym telewizorem to ewidentny trolling.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No wtedy kupiłem ten TV i nadal jakością obrazu rozpierająca twojego cx z marna elektronika. Możesz sobie bajki czytać w tv wars ale prawda jest taka ze elektronika Sony potrafi z matrycy od lg wyciągnąć więcej niż telewizor marki lg. 

:pawel::pawel: i myk jeszcze raz :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Zawsze bawi porownanie do pctów, ktorych zasilacz kosztuje tyle co konsola. I to tłumaczenie sobie i wmawianie innym kiedy warto kupic konsole xDD masz kase to bierzesz, thats all. Nie wyobrazam sobie grac teraz na hdd z koszmarnie dlugimi loadingami  i w polowie klatek

Ok, zapomniałem o szybkości wczytywania... to też fajna sprawa. A z tym tłumaczeniem... jasne, jakbym miqł zbędne 5 tys zł to już stałyby u mnie zarówno PS5 jak i XSX, ale z punktu widzenia kogoś, dla kogo wyłożenie takiej kwoty od tak dla kilku usprawnień w głównie starych grach to dużo... nie ma to zbytnio sensu. Zresztą... tyle tu krzykaczy... a ile np. najgłośniejszych botów ma XSX? Ty masz?

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Daliscie sie zlapac. Z tym telewizorem to ewidentny trolling.

Wątpię, niestety. 

Opublikowano

W 2022, czyli dwa lata po premierze zapłacisz tyle samo za konsolę, a będziesz gral w gorszej jakosci do tego momentu. 

Ale ich craig rozjebie w niedzielę bożą, o jezuuuu nazareński wybacz klapom, bo nie wiedza co czynią

Opublikowano
32 minuty temu, lpcl napisał:

Wątpię, niestety. 

No i słusznie. Sonka nawet obraz 2d na 3D potrafi zasymulować. Jest głębiej. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

No i słusznie. Sonka nawet obraz 2d na 3D potrafi zasymulować. Jest głębiej. 

LiŚciu tylko eutanazja zostaje, na ratunek jest już za późno. 

W sumie dobrze, że nie grasz w gry tylko w cw. Trzeba mieć jakieś hobby. 

Opublikowano

Ryj przecietnego, zawiedzionego, zielonego nieudacznika za tydzien o tej porze najbardziej zobaczyc bym chcial :kaz:

Opublikowano

Kolego za tydzień to będzie twoje pożegnanie z forumkiem. 

:asax:

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

pizda schaboszczak nie usunie konta, dziwi tylko że ASX dał się strollować tym zakładem w jedną stronę, stare chłopy a CW wjeżdża w życie na pełnej  :kaz:

Opublikowano

Po ostatnim zakładzie z botem @eX4cT_PL  traktować nastepny poważnie i Skasować konto to dopiero oznaka bycia pisdom. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
48 minut temu, lpcl napisał:

To mowisz ze premiera horizona juz za tydzien? XDDDDDDDD

Opublikowano

Nikt nie mówił, że za tydzień ale w tym roku :asax:

Opublikowano

Jak wyjdzie to sie przypomnijcie a do tego czasu :xboxssie:

Opublikowano
21 minut temu, schabek napisał:

To mowisz ze premiera horizona juz za tydzien? XDDDDDDDD

Spoko zawsze możesz wrócić pod pseudo parówa. 

:xboxssie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.