Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tu to się niezły kabaret szykuje. Kanapa szoł bis! :dynia:

Opublikowano

Serio ktoś tutaj kupił telewizor z input lagiem 31ms do grania w cokolwiek innego niż pasjans? 

Opublikowano

W ogóle fajnie pisać, że sonka jest lepsza od lg jadąc na kablówce i platformach streamujących o gównianej jakości ale co tam lepsza i już. xd

Opublikowano

DualBezsens taki zayebisty? No nie bałdzo:

https://www.ppe.pl/news/158105/dualsense-do-ps5-z-nietypowa-niedogodnoscia-gracze-potwierdzaja-blad-sony.html

Najlepszy komentarz jednego z niebieskich otumanionych:

"No fakt, tylko ja tego nie odbierałem jako niedogodność, a jako system wczesnego ostrzegania i uważam to za plus MrGreen"

:dynia:

Opublikowano

No nic, trzeba rozdawać minusy za każdy link do tego gównoportalu to może w końcu coś dotrze.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

No nic, trzeba rozdawać minusy za każdy link do tego gównoportalu to może w końcu coś dotrze.

Dawaj do woli, ja mam na to wylane.

Opublikowano

Jakbyś miał wylane to byś nie oddał w 0,0003 sekundy :pawel: Ile razy było mówione: zielona szlachta się szanuje i nie wkleja tego raka? Takie gównoportaliki są dobre dla niebieskich, oni wymagają tylko ładnej oprawy, a gówniana treść po nich spływa. Nie równajmy się w dół, jeszcze do tego gruszczykiem, no kurwa.

Opublikowano

Już to pisałem, ale po raz przedostatni powtórzę: 

Celem obśmiania, poniżenia niebieskich pariasów gamingu będę cytował nawet z plotek.pl:lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, Wieslaw napisał:

Serio ktoś tutaj kupił telewizor z input lagiem 31ms do grania w cokolwiek innego niż pasjans? 

Tak Liściu kupił, co Sonka to Sonka. 

@MYSZa7 tym razem wybaczam :kaz:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

XSX z całkowitego wyłączenia odpala się szybciej od przeciętnego telewizora także ten tego :obama:

Opublikowano

Panika wśród zielonej ciemnoty już jest na takim lvl, że zaczynają walczyć z całym sony:obama: filmy, elektronika, muzyka, gry:obama: zbliża się premiera ratcheta wiec w sumie nawet się nie dziwię, a do tego wszystkie rumorsy rozsypuje się jak domek z kart i zielona kuwa bez gier przedłuża passę która trwa już 8 miesiac:dynia:

Opublikowano
19 minut temu, Wieslaw napisał:

XSX z całkowitego wyłączenia odpala się szybciej od przeciętnego telewizora także ten tego :obama:

Tak samo szybko się wyłącza XD

Opublikowano

2 sekundy na odpalenie XsX i 2 sekundy na wyłączenie XsX.
Po 4 sekundach zaczynasz grać na Sonce. :kaz:

Opublikowano

Quick resume to jest nowa generacja. Kto sprobuje, ten nie wyobraza sobie zycia bez tego

Opublikowano

Wystarczy nie grać w gry, jak klapy, i QR nie jest ci do niczego potrzebne :reggie:

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ratchet was zayebie.  

source.gif

Opublikowano

Forza jednak nie w 2021r był jakiś zakład o to czy coś ? xD

Opublikowano

No chyba dałem się zrobić w balona, źródła nie mogę znaleźć. Nie było tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.