Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Panowie, ponieważ czaruś co chwile pierdoli o tym jaki to rachet to ggra dla dzieci, przedstawiam jego 2, 3, 4 i 5 pozycje  wg gamertaga.

dzieci.jpg

jaki dzień orania xboxowców, najpierw recki Ratcheta, teraz ten post :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

jaki dzień orania xboxowców, najpierw recki Ratcheta, teraz ten post :banderas:

Akurat widać, że to nie Czezare grał bo raczej by sobie w raymana poradził. Ale akurat jeśli chodzi o liścia to wątpię, bo tam coś więcej niż press x to jason.

Widać od razu, że gówniarze jacyś grali. 

Zresztą nasz detektyw niech pokaże swój profil, bo tak kozaczy a ostatnio większość czasu na forum. 

Opublikowano

Jakis miesiac, moze dwa temu dee robił screenshota. Mysle, ze mozna wkleic tego samego i nie zauwazy sie roznicy.

Opublikowano

Potwierdzam. Żadnych zmian. Bajkopisarz pyerdoli jak potłuczony.

Opublikowano

Jak Knurzyciel w niedzielę nie dowiezie czegoś fajnego to składam broń na zawsze :frog: Umarł za Xboxa jak Jezus na krzyżu.

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Potwierdzam. Żadnych zmian. Bajkopisarz pyerdoli jak potłuczony.

Dałbym plusa ale ostatnio przypałętał się do mnie jakiś świr i mnie ciągle minusuje więc muszę mieć zapas reakcji w rezerwie. :D

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Jak Knurzyciel w niedzielę nie dowiezie czegoś fajnego to składam broń na zawsze :frog: Umarł za Xboxa jak Jezus na krzyżu.

Taka cisza w tym roku, że przeczuwam pierdolnięcie. Spokojnie. 

Opublikowano
21 minut temu, 20inchDT napisał:

Jakis miesiac, moze dwa temu dee robił screenshota. Mysle, ze mozna wkleic tego samego i nie zauwazy sie roznicy.

E, ale powiedz kto kurwa normalny gra na xboxie?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

E, ale powiedz kto kurwa normalny gra na xboxie?

Ale jest w ogóle jakaś gra na xboxa, która cię interesuje, nawet z tych zapowiedzianych? Bo jak nie to ty chyba tego xboxa za karę spłacasz. Opierdol go bo i tak tlou2 masz i jest w co grać do końca generacji. 

Opublikowano

Tu się kurwa nic nie zmienia.

Xbox do multi, gamepassa

PS5 do exow i grafiki

Sony kupiło jedno studio, które wydało już dwa mocarne exy MS kupił 10, które nie zrobili nic od dwóch lat :yao:

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

Co on tam może dowieźć? Port z PC-ta w który zagra ASX żeby nabić statystyki? The Ascent i Psychonauts 2 które przy dobrych wiatrach będą na zielono na meta (ale wciąż >80)? Jedyna nadzieja w Forzy, ale to jeden pewniak. Eh, Knur marzy jedynie o tym aby zdegradować Xboxa do XSS i pudła do Passa.

Ja już przestałem się łudzić po pokazie Horizona, a ten Ratchet to już wisienka na torcie. :frog:  

Opublikowano

Nie wiem, ma 23 studia i odpierdala taką manianę, że nawet protokół ASX nie jest w stanie tego uratować, tymczasem Sony ma ile? Trzy, cztery, pięć? I jakoś gierki potrafią dowieźć, no kurwa :yao: Konsola wspaniała, ale Knur - tłamsiciel marzeń.

Opublikowano

Czujecie, wydać w pół roku tyle gier i knur wydał przez ostatnie 8 lat?
Różnica jest jeszcze w tych kolorach, na śmieć boxie same żółte i jedno zielone :kaz:63676c55c3008a6f5d90c5bdd48a0abf.jpg

Opublikowano

Jak MS nie pokaże czegoś teraz i w tym roku nic dużego nie wypuszcza to skisne w hooy

Opublikowano
34 minuty temu, Lord Protector napisał:

Sony kupiło jedno studio, które wydało już dwa mocarne exy MS kupił 10, które nie zrobili nic od dwóch lat :yao:

:facepalm: wezcie go na stałe do swojego plejstejszonowego teamu. Kurwa, ze tez nawet na tym forum sa ludzie, ktorzy naprawde mysla, ze gry robi sie w dwa lata.

Opublikowano
42 minuty temu, Lord Protector napisał:

Tu się kurwa nic nie zmienia.

Xbox do multi, gamepassa

PS5 do exow i grafiki

No z tą grafiką to różnie jest ale faaktycznie patrząc na ilość gier na PS to zamiata graficznie wszystkie generacje MS. Xbox do multi? Chyba w czasach 360 bo teraz więcej ludzi gra na PS multi :) 

Opublikowano
37 minut temu, Bzduras napisał:

Sony ma ile? Trzy, cztery, pięć? I jakoś gierki potrafią dowieźć, no kurwa :yao:

ku,rwa oni dowieźli w 2020 I 2021!! Wybacz mi Plejstejszonie, bo zgrzeszyłem, skuszony obietnicą X360 V2.0. 

1 minutę temu, Whisker napisał:

Chyba w czasach 360 bo teraz więcej ludzi gra na PS multi :) 

W FPSach wciąż nic lepszego niż Halo nie ma, więc dziękuję Knur Spencer że na XOS będę napierdalał w Craig Infinite PvP. :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

No z tą grafiką to różnie jest ale faaktycznie patrząc na ilość gier na PS to zamiata graficznie wszystkie generacje MS. Xbox do multi? Chyba w czasach 360 bo teraz więcej ludzi gra na PS multi :) 

W co? Tj. butterfielda, coda i fvcknite bo przecież nie multi sony. 

11 minut temu, 20inchDT napisał:

:facepalm: wezcie go na stałe do swojego plejstejszonowego teamu. Kurwa, ze tez nawet na tym forum sa ludzie, ktorzy naprawde mysla, ze gry robi sie w dwa lata.

Bierzcie chorągiewki do królestwa niebieskiego i machajcie sobie nimi. 

I to po czym po sraczecie takie wylewy? Ja prdl. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
29 minut temu, YETI napisał:

Czujecie, wydać w pół roku tyle gier i knur wydał przez ostatnie 8 lat?
Różnica jest jeszcze w tych kolorach, na śmieć boxie same żółte i jedno zielone :kaz:63676c55c3008a6f5d90c5bdd48a0abf.jpg

A na Xa wyszło przecież Medium i Gearsy 5 dostosowane do XSX No i ten, kurwa można pograć w BLACKa z 360 z lepszymi teksturami no i z wykorzystaniem 12 teraflopów. 

ale co ja tam wiem przecież ograłem wszystkie powyższe sztosy i w nowej generacji siedzę od premiery PS5, jak dobrze być graczem, czasem nawet żal tych zielonych ameb które wydały 2300zl + gamepass za 800zl na kilka lat i teraz szukają opcji jak spłacić providenta czy innego bociana :/

Tymczasem pokrywając w XSX widzę jaką mają chujnie ostrą. Nie wyobrażam sobie nie mieć PS5 bo to podstawa najlepszej i najwyższej next genowej rozrywki. XSX dalej czeka, chuj może się doczeka i coś się ogra ale w moich oczach tą GENERACJE już wygrało PlayStation i koniec kropka.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Xszrot znowu na kolanach przed berlem wielkiego playstation. 

Boże zlituj się nad xsmieciem bo sony tej litości nie ma:obama:

Kamilek dla ciebie nie będę oszczędzał, nie martw się. 

Chyba, że to twój kolejny alter się do mnie przypierdala. No nie zdziwiłbym się tym, słaba psychicznie jednostko. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

W co? Tj. butterfielda, coda i fvcknite bo przecież nie multi sony. 

Bierzcie chorągiewki do królestwa niebieskiego i machajcie sobie nimi. 

I to po czym po sraczecie takie wylewy? Ja prdl. 

Tak, zgadłeś, najwiecej osób gra na konsolach Sony w multi! Statystycznie 3:1 w BF czy COD

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Tak, zgadłeś, najwiecej osób gra na konsolach Sony w multi! Statystycznie 3:1 w BF czy COD

Ale multiplatformy bo tam nic nie macie swojego łisker, no nie wiem czy jest się czym chełpić. 

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Xszrot znowu na kolanach przed berlem wielkiego playstation. 

Boże zlituj się nad xsmieciem bo sony tej litości nie ma:obama:

Nie ma litości dla xboxowców frajerowców! PlayStation jedzie z suXboxem dzisiaj na dwa baty!

RNC.png

GG.png

Xboxowcy? Wstydu nie macie pokazując się w tym temacie ;)

Opublikowano

Będzie dobrze chopaki. Możecie wpaść do królestwa niebieskiego, grania starczy dla wszystkich.

giphy.gif?cid=ecf05e476yclaokawipt8njdqt

Opublikowano

To jak niebieskie retardy, kupujecie tego Racheta? Kasa przyciułana?

Czy będzie tak jak z tym Returnalem, że dwóch kupiło a reszta z Liściem na czele ograła na youtubie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.