Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Grunt, że nie zapomniałem mieć w domu uber nadkonsoli która sra hitami a nie xkurwy bez gier do 2030:dynia::dynia::xboss::xboss::obama::obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
52 minuty temu, schabek napisał:

Dzisiaj mamy czasy insajderow, co bedzie to juz od dawna wiadomo i poza horizonem ktory bedzie pokazem mozliwosci to czego wy sie spodziewacie tak na serio? XD No pokaza halo, te ascenty i gunki, psychonatus z premiera i reszte tych zapowiedzianych indykow, cos pokroju asasyna czy watch dogsow do gamepassa i tyle.

No i zajebiście. Trailerek Starfielda, FH5, Project Omen, Project Typhoon + indyczki i gry AA i to co wymieniłeś i jestem CONTENT.

Opublikowano

Xbox się ładnie sprzedał - dzieki klapom:)

26 minut temu, lpcl napisał:

Serio przykro się patrzy jak Paolo pękł. Bez kitu. 

Pekl to pupcio w zeszłym roku. Paolo przegonił zyeba z domu.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

No i zajebiście. Trailerek Starfielda, FH5, Project Omen, Project Typhoon + indyczki i gry AA i to co wymieniłeś i jestem CONTENT.

Cos duży tych projektów, nie dziwne te wasze projekcje jak i to eksboks potężny

Opublikowano
12 minut temu, Ukukuki napisał:

Ale tu nie ma co pękać, MS dał dupy i tyle. Teraz pasuje to nadrobić. Sony i tak już z PS5 poleci siłą rozpędu bo zaczeli świetnie i nie popełnili błedu jaki zrobili przy PS4. 

Dał, nie dał ale jakiś fason trzeba trzymać. A nie tak, no dzisiaj to jebie ps5 a jutro xboxa. Chyba, że ktoś tak lubi. Ja tam i tak nie specjalnie tutaj jadę po plejbece ale dlatego, że nie jestem takim pomyleńcem jak niektórzy wyznawcy jedynej słusznej konsoli. Sam pewnie kiedyś tam kupię wersję pro ale sprowadzanie zwycięstwa w generacji do ilu? 8 gier? jest śmieszne. Na dodatek wszystkie te gry to musiałyby być gatunki w które chciałbym zagrać. Serio? Na chuj miałbym się zmuszać do grania w Souls like jak nie jestem fanem? Tak samo nikogo nie zmuszam do strzelania w krasnale jak nie lubi. Jedynie w tego Returnala zagrałbym. Ale nie ciągnie mnie na tyle, żebym miał wyjebać te 2,5k. A prawda jest taka, że sonka pluje na mordy i to mocno. Vrr kiedyś będzie, tak samo jak 4k. Gry po 350, wspieranie ps4 przez x lat itd. Ale wiadomo xbox chujowy jak jest się w sekcie, cnie? 

Opublikowano

Duzo projektów, bo dużo studiów :banderas:Xbox kocham ciebie

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Xbox się ładnie sprzedał - dzieki klapom:)

Pekl to pupcio w zeszłym roku. Paolo przegonił zyeba z domu.

Śmieszny jesteś. Czy w tej piwnicy nie zgubiłeś charakteru? 

Opublikowano
11 minut temu, lpcl napisał:

Dał, nie dał ale jakiś fason trzeba trzymać. A nie tak, no dzisiaj to jebie ps5 a jutro xboxa. Chyba, że ktoś tak lubi. Ja tam i tak nie specjalnie tutaj jadę po plejbece ale dlatego, że nie jestem takim pomyleńcem jak niektórzy wyznawcy jedynej słusznej konsoli. Sam pewnie kiedyś tam kupię wersję pro ale sprowadzanie zwycięstwa w generacji do ilu? 8 gier? jest śmieszne. Na dodatek wszystkie te gry to musiałyby być gatunki w które chciałbym zagrać. Serio? Na chuj miałbym się zmuszać do grania w Souls like jak nie jestem fanem? Tak samo nikogo nie zmuszam do strzelania w krasnale jak nie lubi. Jedynie w tego Returnala zagrałbym. Ale nie ciągnie mnie na tyle, żebym miał wyjebać te 2,5k. A prawda jest taka, że sonka pluje na mordy i to mocno. Vrr kiedyś będzie, tak samo jak 4k. Gry po 350, wspieranie ps4 przez x lat itd. Ale wiadomo xbox chujowy jak jest się w sekcie, cnie? 

Tytuł Odklejeńca 2021 już przyznany.

Opublikowano
11 minut temu, lpcl napisał:

W końcu głos rozsądku w tym śmietniku. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Tytuł Odklejeńca 2021 już przyznany.

Idź się typie pomódl do plejbeki i kutatagiego. 

Opublikowano

@lpcl nikt nie mówi już o zwycięstwie, ale kuuuurwa jak to jest mieć 23 studia i żadnej gry, a mieć studiów 5 i w ciągu 2020/2021 wydać tyle petard? No Spencerowi to trzeba to tłuste ryło obić, bo opierdala się już od połowy zeszłej generacji!

Opublikowano
17 minut temu, lpcl napisał:

tl;dr

plejstejszyn chujowe i przegralo bo te gatunki to tak nie bardzo podpasowaly uzytkownikowi inchpcl, xbox gurom

XDDDDDDDDDD co raz glupsze te boty produkuja a sandalarz przyklaskuje 

Opublikowano

Btw ładnie wam psycha siada z tymi minusami. A pamiętam, że się sraliście, że jak to w cw minusować? Olaboga!!! Jakie typy ja prdl. xd

:xboxssie::asax:

Opublikowano

Nie zesraj się. 

Opublikowano

To ja do ciebie z plusem na dloni a ty pretensje? To spierdalaj

Opublikowano

No i wykrakałem. 

:xboxssie:

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

A nie tak, no dzisiaj to jebie ps5 a jutro xboxa. 

A dlaczego by nie? To jest jakaś zasada ,że trzeba bronić jednej konsoli a na drugą pluć zawsze i wszędzie? Ms obecnie jest daleko w tyle za Sony jeśli chodzi o exy i to jest fakt. 

15 minut temu, lpcl napisał:

A prawda jest taka, że sonka pluje na mordy i to mocno. Vrr kiedyś będzie, tak samo jak 4k.

To też prawda szczególnie dobry jest temat z ich mocno reklamowanym TV pod nową generację który kiedyś tam dostanie łatkę z VRR. 4K to i tak mżonka, obecne konsole są na to za słabe, może wersje pro kiedyś tam wyjdą. Nie mówię o grach z poprzedniej generacji bo to jest akurat śmiech na sali ,że 4k nie jest standardem. 

20 minut temu, lpcl napisał:

Na dodatek wszystkie te gry to musiałyby być gatunki w które chciałbym zagrać. Serio?

A MS też wydaje gry tylko w gatunku który lubisz? U Sony masz już platformówki, otwarty świat, action RPG, rogalika AAA (coś nowego) plus mniejsze projekty. Po stronie MS taktyczną gierkę i przygodówkę która zaraz wyląduje na PS5. Różnorodność jest na razie po stronie Sony. 

Opublikowano

Ale jak mnie ładnie poprosisz to mogę Ci mele na ryj puścić. 

Opublikowano

Ciekawe ile części rejczel and klank przeszli najwięksi fani serii. Jaranko, bo nowa graficzka xDDD Co za podludzie.

Opublikowano
11 minut temu, Ukukuki napisał:

A MS też wydaje gry tylko w gatunku który lubisz? U Sony masz już platformówki, otwarty świat, action RPG, rogalika AAA (coś nowego) plus mniejsze projekty. Po stronie MS taktyczną gierkę i przygodówkę która zaraz wyląduje na PS5. Różnorodność jest na razie po stronie Sony. 

Jasne tylko pisanie o samych sztosach też jest mocno odklejone bo co to za sztosy jak z tego cw to jedna osoba grała w Returnala, w soulsy też niewiele więcej, no chyba, że na, ps3 tam też w to grałem. Nie chcę mi się nawet wymieniać Destruction czy tam godfall. 

Więc jak mi podpasują ze 2 gry to mam srać ze szczęścia? Raczej nie. Tak samo to ciągłe jęki o halo bo chujowe itd. Nie grasz, fajnie ale morda jak mi się podoba i wolę to niż jakieś ubi gnioty. Oczywiście to nie w twoją stronę. Ale tylko pokazuję jak tutaj klapy operują na potrzeby cw. Ojo joj krasnale, he, he. Typie nawet zasranego krasnala byś nie trafił to nie bierz się do grania ale nie jęcz non stop. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Jasne tylko pisanie o samych sztosach też jest mocno odklejone bo co to za sztosy jak z tego cw to jedna osoba grała w Returnala, w soulsy też niewiele więcej, no chyba, że na, ps3 tam też w to grałem. Nie chcę mi się nawet wymieniać Destruction czy tam godfall. 

Balans jest zachowany - schab jako wielki fan marki kupuje wszystko, a lisciu nic

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Balans jest zachowany - schab jako wielki fan marki kupuje wszystko, a lisciu nic

Ta ale pierdolą jakby wszystkie te gry ograł i i były 10/10. To nie jest odklejenie? A na pc panie to dopiero sztosy. Miliony gierek na steam. Same eksy, tylko grać, na pewno różnorodność rozjebuje wszystko w galaktyce. Dobrze, że pececiarzy tu nie ma. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No, user lgbt mocno dzisiaj w gazie z zamkniętymi oczami XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.