Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kuwa jakie bomby w kurwpassie :dynia: kulawy kuzyn godfall rzucony w ryj botów niczym mela na ryj nastolatki splunieta przez biebera:dynia: jedno i drugi zachwycone:dynia:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

już wiem kto te wykresy w TVP robi

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Haha i ten typ pisał, że Ratchet to pierwsza gra w którą może by zagrał na Playstation xDDDD

No knur znalazł swoja niszę na rynku bezguście growych, jak już wszyscy się załadowali do 2024 to będzie wrzucał takie gówna, a Ci klaszczą xD

To jest przezabawne, Morales, Demons, Returnal, Ratchet, eeeeee tam, kto by w to grał. Outsiders, Dark Alience czy inny crap wrzucony do mops passa? Spencer, proszę przestań, bo nie wyrabiam z ogrywaniem tych sztosiw. 

Boty jak typowe nosacze, zeżreć byle co, aby jak najtańszym kosztem. 

Halyna, zobacz co krul wrzucił, masz tam jakąś zdrapke za 2zl?

:nosacz3:

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

Morales, Demons, Returnal, Ratchet, eeeeee tam, kto by w to grał.

Z pewnoscia nie ty :reggie:

Screenshot_20210609-223601.jpg

Opublikowano

Konterki głebokiego gardziocha to już niższy poziom niż ten co prezentuje xbox.

Niby tyle dobra w żebropassie a gardziel już wieże babel zbudował z postów w CW. XDXDXD

Opublikowano

045BF2A2-D7EB-4B8E-AFFE-BD680772FDC5.jpeg.eb6fb73352fddade980e39fc9be0a21e.jpeg

A2AC4C71-66AB-431F-A15E-BAD4035A9FC3.jpeg.1a215d97565de19890ede5cc38c7f167.jpeg

9 godzin minelo ale bol dupala pozostal. Olaboga!!!!! :kaz:
A5EB3F8F-29F6-42D6-B8CB-9A4146CA8412.png.57e3c27ec86a02850bdda62d93b0b7d9.png

Opublikowano

Niestety, ale fakty są niepodważalne. Czołówka niebieskich robali w CW nie gra na plejśmnieciarze5 :yao:

TEORETYCY GAMINGU PRAKTYCY CUCKOLDZTWA

Opublikowano

Zubilewicz nie zartowal. Mamy pierwsza ofiare udaru slonecznego

Opublikowano

Yeti, Mendrek, Liść, Kamilek

chyba szkrabek nie myślisz ze o tobie pisałem "czołówka"? xD

Opublikowano

Kurwa, E3 za rogiem a Sony nie ma na największej imprezie gierkowej na świecie xD

To jak pojechać do Amsterdamu i zwiedzać tylko muzea, zero szacunku dla graczy, kutas jimbo w pysk i niech siedzą cicho te marne istoty.

Opublikowano

Ja pierdole jeżeli na konfie M$ będą pokazywać tylko to chujowe strzelanie z blasterkow i mówić jakie to cuda stworzy betheseda za 10 lat to lepiej jakby M$ tez tam nie było.

Opublikowano

No nic, do PS5 spija się Whiskey a do XSX niestety musi Heineken zielony wystarczyć :( 

zaczynam Halo 2 i Hive z G5 :( 

EC73303A-9950-4549-93F8-8BB7A52E875C.jpeg

Opublikowano

W niedzielę pogrzeb Xboxa. Nawet ASX już "wyszedł po fajki". Koniec pewnej ery.

Jakieś propozycje jak się ubrać i co wypić?

Opublikowano

Kolejne studio albo dwa dołączą do rodziny :obama: Klapy sobie nie zdają jeszcze sprawy z tego jakim behemotem jest teraz xbox. 23 studiia, niezliczone ilosci teamów. Jak my znajdziemy czas na te wszystkie gry?

Opublikowano
9 godzin temu, schabek napisał:

045BF2A2-D7EB-4B8E-AFFE-BD680772FDC5.jpeg.eb6fb73352fddade980e39fc9be0a21e.jpeg

A2AC4C71-66AB-431F-A15E-BAD4035A9FC3.jpeg.1a215d97565de19890ede5cc38c7f167.jpeg

9 godzin minelo ale bol dupala pozostal. Olaboga!!!!! :kaz:
A5EB3F8F-29F6-42D6-B8CB-9A4146CA8412.png.57e3c27ec86a02850bdda62d93b0b7d9.png

Nie płacz pulpet tylko oddaje wam uprzejmości, sorki wczoraj nie mogłem bo reakcje mi się skończyły. Sami zaczęliście ale teraz będziesz udawał debila, że nie wiesz o co chodzi. W sumie może nawet nie udajesz. 

:xboxssie:

Opublikowano

Kilka dni temu skończyłem G5 i oprócz grafiki tylko w kilku miejscach ta gra tak przynudzala że to szok, maks 6/10 za nuuuuudę, kill room i przebiegnij dalej. Fabuła i zakończenie to jakaś kpina. Exy na Sony mają coś więcej jednak a tutaj? Kill room, mała ilość broni i w kółko to samo. Raz zaliczyłem i wylatuje z dysku. Jeszcze tylko skończę Hivebusters i tyle. Parodia jakaś 

PLUSY:

- Grafika

- Dolby Atmos

Minusy

- nierówna grafika

- nuda

- paralotniojeździk

- bugi

- zakonczenie

- fabula

- postacie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

słaby trolling. Zagraj sobie w tę darmową grę o tęczowcach, którą dodałeś do konta.

Opublikowano
25 minut temu, lpcl napisał:

Nie płacz pulpet tylko oddaje wam uprzejmości, sorki wczoraj nie mogłem bo reakcje mi się skończyły. Sami zaczęliście ale teraz będziesz udawał debila, że nie wiesz o co chodzi. W sumie może nawet nie udajesz. 

:xboxssie:

elpec, znalazłeś już swoją psychę? pod xboxem pewnie leżała XDDDDD

9 minut temu, 20inchDT napisał:

słaby trolling.

a zaraz

36 minut temu, 20inchDT napisał:

Kolejne studio albo dwa dołączą do rodziny :obama: Klapy sobie nie zdają jeszcze sprawy z tego jakim behemotem jest teraz xbox. 23 studiia, niezliczone ilosci teamów. Jak my znajdziemy czas na te wszystkie gry?

:reggie::reggie::sapek::sapek::notbad::notbad::ragus::ragus:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

słaby trolling. Zagraj sobie w tę darmową grę o tęczowcach, którą dodałeś do konta.

A owszem przejdę bo to jednak Ex na XSX a  lubię gry DontNod ;) tematyka może nie bardzo pasuje ale od nich gry mają „to coś”

Odnosnie Gearsów nie prawdę napisałem? Jakieś kontr argumenty macie? nie sądze. Wydmuszka jak chuj, press X to go i kill romy i jakby to jeszcze wyważyli ale nie! Dodam że jest się nieśmiertelnym bo frajery z zespołu ratują na potęgę 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

elpec, znalazłeś już swoją psychę? pod xboxem pewnie leżała XDDDDD

Listerin idź lepiej sobie pograć w potężne lezby2 i weź rozalię na kolana, może coś między wami pyknie. A jak nie to zawsze zostają kolana u pulpeta.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Odnosnie Gearsów nie prawdę napisałem? Jakieś kontr argumenty macie? nie sądze. Wydmuszka jak chuj, press X to go i kill romy i jakby to jeszcze wyważyli ale nie! Dodam że jest się nieśmiertelnym bo frajery z zespołu ratują na potęgę 

O tym śmieciach unczartet i lesby dwie można napisać to samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.