Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

A owszem przejdę bo to jednak Ex na XSX a  lubię gry DontNod ;) tematyka może nie bardzo pasuje ale od nich gry mają „to coś”

Odnosnie Gearsów nie prawdę napisałem? Jakieś kontr argumenty macie? nie sądze

Tylko tyle, że przesadziłeś z oceną. Ale wiadomo, że do oryginalnego składu to ta wesoła młodzież nie ma startu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kurwa i jeszcze RUDY w zespole  :D

5B11CE80-35CA-475C-AA9B-348FF5A6257A.jpeg

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

O tym śmieciach unczartet i lesby dwie można napisać to samo.

Uncharted i lesby mają jeszcze.....fabułe i klimat

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
44 minuty temu, 20inchDT napisał:

Kolejne studio albo dwa dołączą do rodziny :obama: Klapy sobie nie zdają jeszcze sprawy z tego jakim behemotem jest teraz xbox. 23 studiia, niezliczone ilosci teamów. Jak my znajdziemy czas na te wszystkie gry?

I brak gier. No trzeba mieć talent przy takiej ilości  studiów :rofl:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

I brak gier. No trzeba mieć talent przy takiej ilości  studiów :rofl:

Myślenie to nie jest twoja silna strona, ale udowodniłeś to w temacie o gamepassie. Mama wytłumaczyła ci w jakiej kolejności wpisać kody?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Screenshot_20210610-090949_Chrome.thumb.jpg.d8e3224eed138585cb7c630dcd7f1c65.jpg

spacer.png

Opublikowano

Grając RUDYM jest Ray Tracing, marny ale zawsze jakieś odbicie jest :D 

3947424D-2D73-4F6F-BC33-61634BB19D93.jpeg

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Kilka dni temu skończyłem G5 i oprócz grafiki tylko w kilku miejscach ta gra tak przynudzala że to szok, maks 6/10 za nuuuuudę, kill room i przebiegnij dalej. Fabuła i zakończenie to jakaś kpina. Exy na Sony mają coś więcej jednak a tutaj? Kill room, mała ilość broni i w kółko to samo. Raz zaliczyłem i wylatuje z dysku. Jeszcze tylko skończę Hivebusters i tyle. Parodia jakaś 

Ja ogrywam obecnie TLOU 2 i ta gra zjada Gearsy w każdym możliwym  aspekcie. Ten Hivbusters ciągle wklejany przez soula jako super reprezentant umiejętności graficznych to qrwa korytarz gorszy niz The Order 1986.

Opublikowano

Ocho odezwał się teoretyk gamingu bez nowego Xboxa, bez PlayStation, bez dobrej karty graficznej :dynia:

Opublikowano

No najlepsza dyskusje są z botami, co nextgeny widzieli w marketach, gry konkurencji u kolegów przez 5 minut, przecież Ty nawet qrwa nie grałeś w te swoje ukochane Gearsy z tymi nowymi opcjami graficznymi. Soul.gif, tyle w temacie. Wracaj do WOWa.

10 minut temu, PanKamil napisał:

Screenshot_20210610-090949_Chrome.thumb.jpg.d8e3224eed138585cb7c630dcd7f1c65.jpg

spacer.png

To już chyba jest choroba.

Opublikowano

Paolo de Debil co te gearsy ktorymi walczy to najwyzej na jutubie widzial :yao: z reszta to bez znaczenia bo sony paroma gierkami juz odstawilo te drewniane kurwy bez gameplayu

Opublikowano

No to jest jakaś parodia - G5 czyli press X i same kill roomy a i patos chujos americanos plus Rudy w dodatku i 10/10

Opublikowano

Dobra ale na serio to ten gameplay w lezbach2 to chujowszy niż w plinter cell chaos theory a w sraczecie to jeżdżenie po rynnie. No proszę kurwa was jak to jest rewolucja to ja prdl. Czym tam oprócz graficzki się podniecać? Storytellingiem? xdxdxd

Opublikowano

Atomówki przed e3

image.png.7867a23b673bd89b65ca5df5ddd29674.png

I kuwa Atomówki po e3

image.png.76f2769352c1f444a5b74d1f13e906bd.png

Boże uchowaj xboty bo nie wiedzą co czynią 

Opublikowano

Gears 5 dalej najładniejsza gra na konsolach z najlepszym strzelaniem :banderas:

Potwierdza to nawet wyrocznia niebieskich frajerów DF :asax:

U klapow co zostało? Zbieranie śrubek i czekanie do 2026 :yao:

Opublikowano

Ustalenie nowego pułapu cenowego gier to oczywista rewolucja 

349PLN vs 4PLN u Pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Wezyr siadł. W tym zielonym kurwidolku macie kogoś z charakterem mocniejszym od wiewiórki? 

Opublikowano

Odnośnie strzelania to znowu mój serce 8garnal smutek, że niższa rasa przez cala generacje będzie na tym odPadzie miała płaskie wciskanie przycisków bez feelingu strzelania :pechowiec: na szczczescie niebieska szlachta dzięki nadkontrolerowi dualsense poczuje każdy pocisk i każda broń :banderas:no niestety na rynku jest tylko jedna konsola z feelingiem strzelania:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Takie są fakty Liściu. #teamniebieski, ale uczciwie przyznam, że Sony nie wprowadziło żadnej rewolucji na rynku, ani sprzętowo ani software'owo. NIGDY

Co Ty na PSX się zatrzymałeś?

Sony jako pierwsze w konsoli wprowadziło:

DVD, BluR, sixaxis, VR, DualSense itd

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Klapy jeszcze jakie cwaniaki :rofl: bo dostali wiewiórkę na 8 dla dzieci.

spacer.png

A po E3

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.