Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak listerin grał na kolanach kolegi dlatego profil po tych harcach zaginął. xd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Rewolucja dla konsol to był co najwyżej Dreamcast ale co boty mogą wiedzieć o takich cudach..

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Rewolucja dla konsol to był co najwyżej Dreamcast ale co boty mogą wiedzieć o takich cudach..

Rewolucyjnie zdechł. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Tak listerin grał na kolanach kolegi dlatego profil po tych harcach zaginął. xd

Profil durniu pokazałem. I wszystkie 3 xboxowe. Możesz zrobić to co najman powiedział kilka postów wyżej :lapka:

Opublikowano

Na pewno więcej niż ludzie świadomie zamykający się tylko w systemach od $ony.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Profil durniu pokazałem. I wszystkie 3 xboxowe. Możesz zrobić to co najman powiedział kilka postów wyżej :lapka:

To co zaczynamy wyzywanie, gdzie ta silna psycha dziadku? 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

To co zaczynamy wyzywanie, gdzie ta silna psycha dziadku? 

Nie, to było takie przyjazne z mojej strony.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Rewolucją było wyjście z piwnicy.

Mentalnie tam nadal pozostał, gdzieś między ogórkami kiszonymi a paletami trzymanymi przez starego w komórce. 

Opublikowano

Z resztą, możemy dropnąć już temat PS3, bo to kopanie leżącego. X360 to najlepsza konsola najlepszej generacji i coś tam sobie mogą klapy wmawiać, że Sony stanęło na nogi, ale fakty są takie, że uratowało ich cięcie kosztów bardziej niż gry czy wpływ na branżę.

PS3? Takie bieda X360 i growo i usługowo. :) 

Opublikowano

No a dysk twardy w og to nie było rewolucyjne? Fajny kombajn do multimediów można było wtedy zrobić. 

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Z resztą, możemy dropnąć już temat PS3, bo to kopanie leżącego. X360 to najlepsza konsola najlepszej generacji i coś tam sobie mogą klapy wmawiać, że Sony stanęło na nogi, ale fakty są takie, że uratowało ich cięcie kosztów bardziej niż gry czy wpływ na branżę.

PS3? Takie bieda X360 i growo i usługowo. :) 

Te potężne multiplatformy to było to. xd

Normalnie jak różnica generacji na tym cell. xd

Ostatnio na df direct o tym wspominali i podobno część inżynierów z sony pracowała potem dla MS. :)

Opublikowano

Kogo interesuje x360 w 2021 roku poza użytkownikami gamepassa?

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Kogo interesuje x360 w 2021 roku poza użytkownikami gamepassa?

Oprócz grafiki to cała reszta jest na tym samym albo niższym poziomie więc czasem fajnie wrócić do starych gierek. Listerin pewnie coś o tym wie ogrywając sh w bc ale wiadomix xbox chuj. A potem zawód bo w Village pif paf. 

Idźcie się pobujać na rynnie i postrzelajcie ze śrubek. xdxd

I to pisanie o linnemannie jako wyroczni jakości gierek jak on zagrywa się jakimiś gównami ze snesa czy tam 3do w df direct i pieje tam nad nimi z zachwytu. xdxdxd

Kto następny z autorytetów? Rozalia, mistrz epickich remasterów NFS. xdxdxd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No ale ze Gearsy i Halo to było wprowadzenie rewolucji to niezła odklejka XD

te serie to taka rewolucja, ze po 15 latach od pierwszej częsci nic się nie zmieniło w gameplayu. Nadal drewno z 2005 roku.

Opublikowano
36 minut temu, LiŚciu napisał:

I żadnej rewolucji tam nie było plus kampania na 5 godzin. 

Był rewolucyjny system osłon, który przyjął się do większości gier...a nie, jednak nie, bo była taka gra Kill Switch trzy lata wcześniej.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

te serie to taka rewolucja, ze po 15 latach od pierwszej częsci nic się nie zmieniło w gameplayu. Nadal drewno z 2005 roku.

Nic lepszego w zakresie 3rd person cover shooterów nie wymyślisz. Grałeś w ogóle? Spotkanie berserkera w 2005. 

:obama:

Opublikowano

Fajne akcyjniaki z ciekawymi światami i fabułą. Akura na PS brakuje takich gier, do tego MS obecnie ma Dooma i Wolfa. No cienko będzie z grami FPS na platformach Sony dla graczy zamknietych na jednej platformie. Mam nadzieje ,że coś działają w temacie. 

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

Był rewolucyjny system osłon, który przyjął się do większości gier...a nie, jednak nie, bo była taka gra Kill Switch trzy lata wcześniej.

Był ale to Gearsy to upowszechniły, nawet natanek z tego korzystał potem w tym swoim pokracznym pif paf. 

Kto pamięta Kill switch a kto gearsy? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
7 minut temu, lpcl napisał:

Nic lepszego w zakresie 3rd person cover shooterów nie wymyślisz. Grałeś w ogóle? Spotkanie berserkera w 2005. 

:obama:

Grałem w girsy od 1 do 3 i w halo od jedynki do reach. Kiedyś to te serie coś znaczyły, obecnie to wiadomo, pogoń za myszą VR, a pod koniec roku ostateczne zabicie marki gejlo.

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Był ale to Gearsy to upowszechniły, nawet natanek z tego korzystał potem w tym swoim pokracznym pif paf. 

Jakby to napisał Pablito stronę wcześniej "jest to o czym pisałem wyżej - gotowe rozwiązania i sprzedajemy jako swoje. "

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Fajne akcyjniaki z ciekawymi światami i fabułą. Akura na PS brakuje takich gier, do tego MS obecnie ma Dooma i Wolfa. No cienko będzie z grami FPS na platformach Sony dla graczy zamknietych na jednej platformie. Mam nadzieje ,że coś działają w temacie. 

Umowa na wyłączność z Firewalk (byli twórcy Destiny i Apex), drugi projekt GG, przy którym pracują twórcy R6 Siege, to obecnie rzeczy pewne. Sony jest świadomo, że zaniedbali pewne gatunki w poprzedniej generacji.

PS. Jeszcze gra od ND w pełni nastawiona na multi (ale to nie fps na 99%, Frakcje). Fajnie jakby Insomniac odświeżyło Resistance.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Grałem w girsy od 1 do 3 i w halo od jedynki do reach. Kiedyś to te serie coś znaczyły, obecnie to wiadomo, pogoń za myszą VR, a pod koniec roku ostateczne zabicie matki gejlo.

Jak wszystkie długie serie. Zobacz jaką metamorfozę przechodzą residenty. A stare serie lądują na śmietniku gamingowej historii jak splinter czy silent. Trochę trudno tutaj o jakieś duże zmiany a jak nawet są to ortodoksi i tak niezadowoleni. 

6 minut temu, SlimShady napisał:

Jakby to napisał Pablito stronę wcześniej "jest to o czym pisałem wyżej - gotowe rozwiązania i sprzedajemy jako swoje. "

Ale to ty ironicznie o tym coverze pisałeś z nie Paweł więc sam sobie tutaj przyklaskujesz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.