Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

ja nawet nie jestem klapem, downie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No to co Ci się w tych grach nie podoba, że wyśmiewasz? Uznane produkcje na forum, szczególnie w Snow Runnera cała masa osób gra... Ich też wyśmiejesz, czy jak?

Opublikowano

Dee i inne tego typu pokemony maja czelność pisać o tym w co grają lub nie grają klapy kiedy sami nie maja konsol i nie grają w nic. No ale cóż zazdrość robi swoje, zielone ulungi wciaz nie mogą dojść do siebie jak dostali w ryj blaskiem niebieskiej potęgi. Od kilku miesięcy regularny wpierdol musiał zrobić spustoszenie w już i tak dosyć mocno zwichrowanych umysłach..

Opublikowano

Dedperadoos może było fajne 15 lat temu. Ale po commandosach (głównie 1 i 2) to ta westernowa kalka może buty czyścić. Szkoda czasu. Ale boty? No jasne że ograją bo za 4 plny to i gówno - czekolada. 

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Serio pytam: czego się przypierdalasz do Desperados 3? Zbyt skomplikowana na klaperski móżdżek, bo wymaga czegoś więcej, jak "Press X to boy"?

41P7w+2sv-L.jpg

Ta pogarda dla gier taktycznych/strategicznych na tym forum to coś niesamowitego. Lepiej odświeżyć remasterka kolekcji unczartet.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

No to co Ci się w tych grach nie podoba, że wyśmiewasz? Uznane produkcje na forum, szczególnie w Snow Runnera cała masa osób gra... Ich też wyśmiejesz, czy jak?

Tak wszystko co da sie odpalic na xsmieciu jest gownem jebanym. Mam nadzieje ze pomoglem. Jebac xboxa

Opublikowano

Xszczurze zamilcz w kwestii takich gier jak D3 i Snowrunner, bo dla nas takieg szroty to pryszcz i poziom easy. Wykładacie się w prologu w Bloodborne i Returnal. My takie gierki przechodzimy od machu. Leżeć tam kurwa.

Opublikowano
insomniac (pipi)ani nieudacznicy, udało im się tylko przy sunset overdrive bo im MS pomógł a teraz niebieskie (pipi)iszony do 2026 zbieranie śrubek i Kena z XGP kiedyś tam   :kaz:

Jest jak mówisz. Insomniac z micro

62657c2fd332d6e69b40a84dd5e7ee1c.jpg

Insomniac z sony

4be1dcf3bc0b726c56d8ec9945b155ad.jpg
ac0dec12e5ec99f49476962b7b493e18.jpg
979653ec3b06add03f41ee6cc0393d67.jpg
bbf6439134092eae01a57b8224120120.jpg
Opublikowano

Xbox to taka sraka ze nawet dobry gry z genialnego studia ciagnie w dol swoim nieudacznictwem

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Tak wszystko co da sie odpalic na xsmieciu jest gownem jebanym. Mam nadzieje ze pomoglem. Jebac xboxa

To po chuj Ci ta konsola? Żeby na forum zgrywać kozaka przed równymi sobie intelektem kolegami, a po godzinach jak na hipokrytę przystało targać z gamepassa gierki na potęgę?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Teraz, Shago napisał:

To po chuj Ci ta konsola? Żeby na forum zgrywać kozaka przed równymi sobie intelektem kolegami, a po godzinach jak na hipokrytę przystało targać z gamepassa gierki na potęgę?

Bo kolano mnie napierdala i trzymam sobie gire na xsmieciarzu zeby sie nie wyginala. Mam nadzieje ze pomoglem po raz kolejny

Opublikowano

Jak po chuj mu ta konsola? Ja kupię tylko po to, żeby się na nią wysrać. Niech tylko Forza nie wyjdzie w tym roku. Spermer zakłamany fagas.

Opublikowano

Niebieskie robactwo już nawet nie próbuje kryć frustracji i rozgoryczenia faktem, że Sony po też kolejny zrobiło ich w chvja.

349 PLN za gierkę na 8h działającą w udawanym 4K z gameplayem dla upośledzonych dzieci i liscia :shieeet:

EKSY, DLACZEGO NIE SZANUJECIE NASZYCH EKSÓW YEBANE ZIELONE PANISKA GAMINGU?!!?

Piękne są te eksplozje wściekłości i agresji szkrabka i jego alterkont :banderas:

Opublikowano

Desperados i snowrunner :dynia: przeciez to gry z 3 kategorii po ograniu największych sztosów generacji, a boty przymuja na pysk w pierwszej kolejnosci bo kuwa ich budżet na hobby to 4 zl:dynia:  no kuwa cofać się do commandosa z 2000 roku i strugac znawcę gamingu to tylko upodlony bot potrafi:yao: no i to jaranie się ascent gdzie kuwa na plejke takie gry wychodziły miedzy 2010 a 2015 i nazywały się dead nation czy alienation:yao: 

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

https://www.ppe.pl/news/158220/szef-marki-xbox-krytykuje-podejscie-sony-do-pc-phil-spencer-mowi-wprost-zmuszaja-ludzi-do-kupowania-sprzetu.html

Knur doprowadził do sytuacji, w której Xbox nie ma ŻADNYCH exclusivów i jeszcze uważa, że to jest super. Dziwić się, ze Xbox ma rakowe community, skoro managment tej marki to największy rak tej branży?

To jest wręcz zayebiście. :) Exy to rak branży, relikt.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest wręcz zayebiście. :) Exy to rak branży, relikt.

Szkoda, że na Xboxie nie można zagrać w Age of Empire, co za rak :)

Opublikowano

Za 55 zł ni chuja się nie opłaca, przepłacasz minimum o jakieś 300 zł rocznie. Już Ci wytłumaczę dlaczego, a jest na to dosyć skomplikowany wzór, który postaram się uprościć poniżej.

W gamepassie jest przyjmijmy 300 gier. 1 gra na Xboxa jest Gównem Obesranym. Gówno obesrane jest warte 1 złoty. Wniosek z tego, taki, że usługa powinna kosztować maksymalnie 300 złotych rocznie. Ty płacisz 660 zł. Dodam jeszcze, że są jeszcze mega gówne obesrane ( w skrócie MGO) jak themedium warte 50 groszy ale nie chciałem utrudniać liczenia. Z tego, co wiem chcą zrobić nowy, tańszy abonament właśnie dla fanów takich crapów, czekamy.

Opublikowano
25 minut temu, dee napisał:

Niebieskie robactwo już nawet nie próbuje kryć frustracji i rozgoryczenia faktem, że Sony po też kolejny zrobiło ich w chvja.

Ale czy ty chłopcze nie widzisz że żaden niebieski nie jest sfrustrowany czy rozgoryczony. Tańczymy na zielonych trupach. Znowu niebiescy rozyebali w pył nieudaczników wraz z ich konsola bez gier. Jest feta i impreza w niebieskim obozie. I wstań bo się zesrałeś. XDXD

Opublikowano

Mam takie pytanie, jeżeli Netflix lub inny serwis vod udostępnia swoją zawartość za 50zl miesięcznie, a na dodatek wypuszcza dekoder o wartości 2400zl, który oferuje to samo co aplikacja na tv i również trzeba płacić 50zl za miesiąc, to jak nazwiemy ludzi, którzy kupili bezużyteczną skrzynkę za 2500zl?

FRAJERZY!!! :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.