Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Za 55 zł ni chuja się nie opłaca, przepłacasz minimum o jakieś 300 zł rocznie. Już Ci wytłumaczę dlaczego, a jest na to dosyć skomplikowany wzór, który postaram się uprościć poniżej.

sorki izon, ale może ty dajesz się ruchać płacąc za abonament z którego byś nie korzystał, ale ja opłacam względem potrzeb. W zeszłym roku skończone 14 gier z XGP, sztosingery, a sumarycznie opłaciłem może z 3 miesiące abonamentu. :) Pewnie na Sonce zapłaciłbym za to nie 165zł, a 660zł. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Będe opierdał gry ze smyczpassaa na telewizorze SONY? No win win

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

no wlasnie bedzie wszedzie tylko nie ma telewizorach Sony. Jeszcze tego nie potwierdzili ale tak bedzie. Podobnie jak obiecane funkcje ktore mieli dac.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Dziękuję. <3 Nie tylko pieniądze trafią do MSu i będą z tego nowe gry, ale co najlepsze - więcej osób pójdzie tą drogą i nie trzeba będzie przepłacać za XSX które może w końcu będzie ogólnodostępne. :) 

Opublikowano
21 minut temu, izon napisał:

Za 55 zł ni chuja się nie opłaca, przepłacasz minimum o jakieś 300 zł rocznie. Już Ci wytłumaczę dlaczego, a jest na to dosyć skomplikowany wzór, który postaram się uprościć poniżej.

W gamepassie jest przyjmijmy 300 gier. 1 gra na Xboxa jest Gównem Obesranym. Gówno obesrane jest warte 1 złoty. Wniosek z tego, taki, że usługa powinna kosztować maksymalnie 300 złotych rocznie. Ty płacisz 660 zł. Dodam jeszcze, że są jeszcze mega gówne obesrane ( w skrócie MGO) jak themedium warte 50 groszy ale nie chciałem utrudniać liczenia. Z tego, co wiem chcą zrobić nowy, tańszy abonament właśnie dla fanów takich crapów, czekamy.

Kurwa puzon masz tam jakiś gen xboxowy w sobie ale widzę, że strach przed tą zgrają przegrywów spowodował, że zniżasz się do poziomu ich wysrywów. Shame on you. 

16 minut temu, YETI napisał:

Mam takie pytanie, jeżeli Netflix lub inny serwis vod udostępnia swoją zawartość za 50zl miesięcznie, a na dodatek wypuszcza dekoder o wartości 2400zl, który oferuje to samo co aplikacja na tv i również trzeba płacić 50zl za miesiąc, to jak nazwiemy ludzi, którzy kupili bezużyteczną skrzynkę za 2500zl?

FRAJERZY!!! :kaz:

Typie chyba nie jesteś taki głupi, czy jesteś? 

Czy ten Tv zapewni Ci płynną rozrywkę, bez artefaktów i w natywnej rozdzielczości. Ale we tam pewnie lubicie 1080p i latające klatki ale to nowa generacja, no wiesz. Zaraz w sumie to Returnal wam to dostarcza więc stream przez tv to dla was żadna różnica. 

17 minut temu, LiŚciu napisał:

Eksy sony na pc, no win win. xd

Opublikowano
43 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tańczymy na zielonych trupach. Znowu niebiescy rozyebali w pył nieudaczników wraz z ich konsola bez gier. Jest feta i impreza w niebieskim obozie. 

Masz zajebiste życie, gratuluję życiowych sukcesów:shieeet:

Jak już denaturat wyparuje z mózgu to się zabierz luju do roboty, trzeba spłacić xboksa :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

https://www.ppe.pl/news/158220/szef-marki-xbox-krytykuje-podejscie-sony-do-pc-phil-spencer-mowi-wprost-zmuszaja-ludzi-do-kupowania-sprzetu.html

Knur doprowadził do sytuacji, w której Xbox nie ma ŻADNYCH exclusivów i jeszcze uważa, że to jest super. Dziwić się, ze Xbox ma rakowe community, skoro managment tej marki to największy rak tej branży?

A godzinę później Spencer wsiada w samolot I leci do Kioto wylizać rowa złemu nintendo z exami aby tylko umieścili u siebie smiecpass:yao:

Opublikowano

No, spencera boli dopa, że Sony sprzedaje gry za pełna cene, które na SONCE są za grosze, były w ps+ lub za darmo. Tak się postępuje z blacharzami. 

@lpclakurat xcloud właśnie jest przerzucany na x series x, więc odpalam tv, place 4zl i ogrywam nowego dooma, a później anuluje subskrypcje. Na Podlasiu może to nie będzie działalo, ale w cywylizowanym świecie jak najbardziej. 

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

No, spencera boli dopa, że Sony sprzedaje gry za pełna cene, które na SONCE są za grosze, były w ps+ lub za darmo. Tak się postępuje z blacharzami. 

@lpclakurat xcloud właśnie jest przerzucany na x series x, więc odpalam tv, place 4zl i ogrywam nowego dooma, a później anuluje subskrypcje. Na Podlasiu może to nie będzie działalo, ale w cywylizowanym świecie jak najbardziej. 

To na google stadii nie możesz? Ja prdl yeti masz jednak nasrane. Zresztą gratuluję grania z lagiem jak zwierzę ale skoro dajesz nadal radę na jaguarze to nic mnie nie zdziwi. 

W temacie o sraczecie jakie udawanie, że gra jest na więcej niż 10h. A jak zamknę oczy i wyłączę tv to na bank 20h. xdxdxd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

I jak tam, 4 stówki już odłożone na dlc do spideramana? 

Bo dziś na jedynej słusznej platformie do grania Control za darmo od pana epica

Opublikowano

No jak ms zrobi przynajmniej 5 dobrych gier (oby się wyrobili do 2040) to kuwa maja moje 4zl niech poczuja moja łaskę. Ogram w miesiąc te 5 gier. Tylko, żeby nie rozyebali tych 4zl na głupoty jak dotychczas. Oczywiście potem szybkie anulowanie subskrypcji.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Na stadii zagram w gry od ulanca? No to super.

W niektóre na pewno. Ale jak ty chcesz czekać na migrację na xsx serwerów to widzę, że cierpliwy jesteś. W sumie rozumiem, że na ps4 de nie ma. xd

Opublikowano

Czyli co? Official Microsoft poddał się? Już nie będzie kolejnej konsoli? Było do przewidzenia w sumie. Zostanie tylko gamepass i nadkonsole Sony

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
18 godzin temu, Whisker napisał:

Wszyscy gramy na PS5 - taki będzie slogan za kilka dni

NIEBIESKIE-PIZDY.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Czyli co? Official Microsoft poddał się? Już nie będzie kolejnej konsoli? Było do przewidzenia w sumie. Zostanie tylko gamepass i nadkonsole Sony

Dziś zapowiedzieli, że pracują nad nowym xboxem.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież za 10 lat nikt nie będzie już grał na konsolach w formie jakie mamy teraz. xdd PS6 max PS7 to będzie już usługa.

Za 10 lat, to połowa forum nie będzie grała w gry bo będzie pod 50. 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Ty już teraz nie grasz. Wypaliłeś sie razem z mendrkiem grajac na playstation

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mendrek zapija do lustra i wrzuca zdjęcia w dziale. xdxdxd

Opublikowano

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Od dawna piszę, że większość ujadających tu niebieskich teoretyków gamingu ma zerową styczność z grami. Głównie CW i (tfu!) ppe kropka peel. To akurat nie jest żaden typowy dla tematu diss tylko proste łączenie faktów:shotgun:

Opublikowano

Wystarczy tylko przejrzeć w co graja boty, żeby parchnac ze śmiechu, oczywiście jeżeli nie mają poukrywanych gt. 

Opublikowano
Cytat

There are really three, I think, areas or key areas where we believe we have incredible competitive advantage. First is our leadership in cloud computing; second, the resources we have to build out the subscription value with Xbox Game Pass; and third is our overall focus on empowering creators. I’m really excited about the opportunity in gaming.

Zabawa się skonczyła synek. Nawet mi trochę szkoda $ony, ze za przeciwnika maja takiego behemota.

Opublikowano
36 minut temu, YETI napisał:

Dziś zapowiedzieli, że pracują nad nowym xboxem.

Za 10 lat spokojnie będę grał nadal ;) a nawet i za 20, pasja na całe życie, nie ma co szukać lepszych alternatyw kiedy można mieć wszystko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.