Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Za 10 lat spokojnie będę grał nadal ;) a nawet i za 20, pasja na całe życie, nie ma co szukać lepszych alternatyw kiedy można mieć wszystko 

Jak ci pad z łap nie wypadnie przez delirkę. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A niebieskie przegrywy dalej sie pałują do exów które ogrywaja na YT bo im kasy szkoda. Że też wam sie to nie znudzi obsraluchy jedne.

Opublikowano

Najlepsze w tym jest to, ze zieloni szczekają o graniu w exy gdzie xkurwe kupiło 5% szczekaczy:yao:  chyba z tyłu głowy jednak jest ta myśl, że xszczoch to jedna z większych kompromitacji gamingu:xboxssie:

Opublikowano

No konsoli bez gier się nie kupuje. Głupie decyzje zostawiamy klapom  :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No konsoli bez gier się nie kupuje.

Użytkownik Pupcio celnie o konsoli Xbox

Opublikowano

Sony ma wydyndane na inne imprezy, zaraz Ratchet i nawet na takim Summer nie ma ich a koszą Death Stranding DC wszystkich i wszystko!

The Anacrusis na Xśmiecia i GP to odpowiedź na Deatloop? hahahahahahahhahahaahhahahahahahaahhahaah

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Bociarscy sa pomijani nawet na takim gowne evencie jak ten summer fest xDDDDDDD ale na e3 to juz napewno

ANACONDA WAS ZAJEBIE

ANACONDA:

77ef1a7d404078d6abca3ef9cc27.jpg

Opublikowano

Gram sobie w Hivebusters - rozdzial 6, gram rudym no i woda, myśle sobie „już w Uncharted po zrobieniu fikołka postać była przemoczona, wiecie, strój czy włosy No widać było na postaci że jest mokra, zgadnijcie jak jest w G5, robię fikołki a postać SUCHA

Na dowód wklejam sekwencje fikołka w wodzie :D

F7D630BA-28C2-4873-B4A5-CB0498C89CE2.jpeg

6CE782A2-30CE-4D8A-B661-D03172370C8C.jpeg

Opublikowano

Sony ma wyyebane w takie imprezy, a dostali fragment poświęcony nowemu studiu, kilka faktycznie dobrze wyglądających (indyczych) exów, a Spencer ulaniec pierdolony załatwił ekskluzywne demko Tunic i jakieś dwa generyczne indyki XDDDDDDDDDDD ODPOWIESZ ZA DEFRAUDACJE PIENIĘDZY SPÓŁKI BANDYTO

@Whisker to dlatego, że drake moczył się w spodnie ze strachu że sobie kostkę skręci.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Gram sobie w Hivebusters - rozdzial 6, gram rudym no i woda, myśle sobie „już w Uncharted po zrobieniu fikołka postać była przemoczona, wiecie, strój czy włosy No widać było na postaci że jest mokra, zgadnijcie jak jest w G5, robię fikołki a postać SUCHA

W zamian za to dostałeś w Hivebusters 60fps żebyś grał jak człowiek, a nie jak jebany paralita w Uncharted w 30 skikających fpsach. Ale może na PS6 ND ogarnie w końcu te 60fps. Może.

Opublikowano

W ZAMIAN XDDDDDDDDDD W ZAMIAN HAHAHAHAHAH nie mozna miec wszystkiego to przeciez tylko gierka z poprzedniej generacji

Najpotezniejsza kurwa na swiecie pojemna podobno na 12 sztywnych murzynskich a nieudacznicy nie potrafia wysrac takiej drobnostki jak mokre ubrania bohatera xDDDDDD uncharted 1 z 2007 na konsoli o mocy lineupu microsoftu pozdrawia

Opublikowano

Ponieważ gram w  Gearsy chronologicznie i jestem w trakcie przechodzenia 3 części odpaliłem wczoraj na chwilę to Hivebusters żeby sprawdzić o co tyle szumu. No i utwierdziłem się w przekonaniu, że Boty są po prostu chore umysłowo. Przecież ta gierka wygląda bardzo ładnie ale to nawet nie jest poziom najładniejszych gier na PS4. Słusznie tu koledzy powiedzieli: to już Uncharted 1/2 pod względem pewnych detali przewyższa tą gierkę. Mogę obiektywnie przyznać, że Gearsy 5 jest bardzo ładne jak na gierkę w multi, ale w singlu to po prostu dobrze wyglądająca gra jakich wiele na poprzedniej generacji.

Wojowanie tym dodatkiem tylko utwierdza mnie w przekonaniu w jakiej dupie jest zatwardziala zielona biedota spragniona chociaż skrawka złotej szaty, w która odziana jest dumna i wyniosła ps5

Edytowane przez izon

Opublikowano

Za to wysrali taki gamechanger  jak 60fps. A to jest coś, czego ci nieudacznicy z ND nie potrafili zrobić od kilku generacji aż do dziś. Oczywiście próbowali, gdy zamieszczali sławny trailer U4 w 60fpsach że niby "captured on PS4". Ale finalnie jak wszyscy dobrze wiemy, zesrali sie w majtki i jedyne co potralili zrobić to gówniane skikające 30fps z dropami. 

A 60fps to ND potrafi jedynie w 900p w multiku i na tym zakończmy żeby ich nie ośmieszać za bardzo. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Ta konferencja microsoftu jest w nocy pewnie? Nie chce mi sie zarywac spanka dla tego smiecia nieudacznika przybledy ale z drugiej strony beka bedzie kurwa przepotezna cos czuje

Opublikowano

I ciągle te biedne tekstury z PS2 :/ 

Hivebusters

7949B1AC-644B-419C-B58E-179224ABBF87.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Przecież ta gierka wygląda bardzo ładnie ale to nawet nie jest poziom najładniejszych gier na PS4.

Czyli jakich?

Opublikowano

Ok skończyłem Hive, takie upośledzone Horizon korytarz z denną fabułą i ładną lawą - podsumowując chuj ja na odpierdol ale chociaż upgrade XSX ;) 

Technicznie PS4 zdecydowanie wyżej a animacja i wykorzystanie tereny, detale (jak moczenie) to Uncharted wciąga to nosem

2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Czyli jakich?

Ta gra ma momenty! Ale technicznie lezy jak gowno rozmazane w erze PS2, przecież tutaj nawet nie da się ścian rozwalać, tylko oskryptowane. Albo strzelam w oświetlenie typu lampy i co? Gowno, żadnej reakcji to samo jakieś komputery itd wszystko statyczne ja pierdole

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bociarskie podsumowanie tygodnia

40756691_1839002369554766_8409410644033404928_n.jpg.8fdc86dfb895730026f6bf3be115f593.jpg

Opublikowano
Cytat

Hideo Kojima presented a brief look at Death Stranding Director's Cut for the PlayStation 5

xDDDD remasterstation 5 rozpedzone niczym Titanic napyerdalający w góre lodową.

Dymania klapersów ciąg dalszy, niech ktoś zakonczy to #piekloklapow

Remaster Death Stranding :reggie::reggie::reggie:

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

xDDDD remasterstation 5 rozpedzone niczym Titanic napyerdalający w góre lodową.

Dymania klapersów ciąg dalszy, niech ktoś zakonczy to #piekloklapow

Remaster Death Stranding :reggie::reggie::reggie:

Wyciągnij stary kija z dupska. Kolejna gierka zapowiedziana na PS5?? Zieeew, just another day at the office..

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Technicznie PS4 zdecydowanie wyżej a animacja i wykorzystanie tereny, detale (jak moczenie) to Uncharted wciąga to nosem

To teraz już zostało ci tylko le grande finale w postaci RDR2. Ta gierka graficznie wciąga każde guano ze stajni Sony. A tymi detalami o ktorych piszesz to można by obdzielić wszystkie exy z poprzednich dwóch generacji. 

Opublikowano

Botom się chyba nieźle pojebało, że RDR2 to jakiś eks. To tak tylko napomknę, że sprzedaż tej gierki jest ponad dwa razy większa na PS4 niż na Xboxie. Tak ta gra wyszła też na PS4 i wygląda na nim doskonale ;)

Opublikowano

Lista eksow na xboxa *O S T R O Z N I E*

-RDR2

-Psychonauts 2

-Desperados 3

-Snow runner

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.