Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No i najważniejszy EX, Mesjasz generacji " THE MEDIUM" :wio:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
43 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Za to wysrali taki gamechanger  jak 60fps. A to jest coś, czego ci nieudacznicy z ND nie potrafili zrobić od kilku generacji aż do dziś.

TLOU 2 w 60 fpsach zjada te obsrane gearsy każdym aspekcie.

No poza multi :xboxssie:

Opublikowano

Ja perdole, takie topienie botów w szambie, że reakcji brakuje:obama: spokojnie chłopaki, już zaraz microkurwa przeportuje tupolewa to będziecie mogli polatać nad siedzibą playstation i popatrzeć jak się robi wielkie hity AAA zgarniające goty:obama:

Opublikowano

Klapy jak się ciesza ostatnimi dniami życia, w poniedziałek to zostanie tylko po nich kurz i smród.

Opublikowano

Pięknie będzie zacząć nowy tydzień w końcu bez tych zajebanych klapów :banderas:Panie Spencer byle do niedzieli 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Pięknie będzie zacząć nowy tydzień w końcu bez tych zajebanych klapów :banderas:Panie Spencer byle do niedzieli 

PS4 sprzedane klapie? :reggie:

Opublikowano

Niebieskie śmieciarze tyle hajpowały że nieudacznicy z $orry będą u Geoffa na rozpoczęciu Summer Game Fest i czego nie zobaczymy....skończyło się remasterze magazyniera dla upośledzonych dzieci za kolejne 350zł  :kaz:

Jim sra na mordy klapów a ci że trufle ale będziecie zbierać śrubki do 2026 :dynia:

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh co za noc z nowym exem SONY!!!! Uczucie obce Xczopkom! Smacznie sobie śpią i śnią o E3 w niedziele. Tym razem to jednak rzeczywistość, a nie sen okaże się koszmarem.

Opublikowano

Mam nadzieję że dzisiaj szkrabek zawita do Kącika Smakosza i Zimnego Łokcia, żeby poskarżyć się jak mu Xbox odbiera smak życia xD

Tam chyba jeszcze go nie było :xboss:

Opublikowano

ale czekałem na tego remastera na ps5 - jakiś klap w dedykowanym temacie

Opublikowano

taka gra A, słyszałem że słaby tytuł ale jak w gamepassie to się przejdzie - każdy bot w temacie Xbox Game Pass, gry w abonamencie

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

taka gra A, słyszałem że słaby tytuł ale jak w gamepassie to się przejdzie - każdy bot w temacie Xbox Game Pass, gry w abonamencie

Pany 15 usuwają z goodpassa, łatwy calaczek w półtorej godziny - tu macie poradnik

Opublikowano
Cytat

Trochę sobie zaprzeczasz. Co w tym roku dużego wydało Sony? Niszowego rogalika i Ratcheta, który nigdy dotąd nie był czołowym IP, a teraz nagle awansował na mesjasza gamingu.  Duet Halo i FH5 to dla mnie o wiele lepszy zestaw. Problem w tym że to nie eksy na Sonkę więc hivemind nie uskutecznia jaranka, a media growe nie podbijają bębenka, bo owszem, MS na chujowy marketing, a w Polsce to już w ogóle wywalone jajca. 

Ja pierdole, godzina 9:36, a tu najgłupszy post dnia znany.

Opublikowano

sama prawda, co jest potwierdzone przez ból dupska największego hipokryty na forum

Opublikowano

Rozi to kolejny klap nie znający się na grach, więc nie spodziewajmy się po biedaku błyskotliwych wniosków :notbad:

Opublikowano

Roziemu tak pękło dupsko, że po zakupie ps5 od razu ukrył swój profil wypełniony pixelartowymi syfami

Opublikowano

Jako, że nie będę pisał w temacie XśmieciaSX, bo to wstyd, wiec nie zakrzywiajcie tam rzeczywistości pod siebie. Już bociarscy piszą o tym roku XD

Więc oranie start:

Pierwszy rok od premiery nowej generacji: 

PS5. DemonSouls REmake, SPiderman MM, AStrobot, Sackboy, Returnal, Ratchet, a zaraz Kena i Deathloop. Dodatkowo dodatek do FinalFantasy7 remake i pewnie Death Stranidng DC w tym roku, a i Sony pierdyknię bombą na koniec w postaci Horizon2.

XboXŚmiećX: Medium ( 30fps ). Może Halo, Może Forza. 

Opublikowano

Schabek jaki poranny meltdown :banderas:

Żywy wyrzut sumienia polskiej psychiatrii.

Opublikowano

Nie meltdown tylko realnie strach pisać z tym chorym typem w jednym temacie.

Nie wiadomo czy jak np. będę wyrzucał śmieci to gardzioch z kubła nie wyskoczy z informacją ile to nie gier nie ograłem na xboxie i ile mam pkt GS. 

Opublikowano

Rozi jaranko indykiem za 3 i pół bomby i soulsamj 20? No kiedyś może był graczem  :)

Opublikowano

Sympatyczny korwinista pół roku oszczędzał żeby ZAINWESTOWAĆ w grę wideo typu indie rougelike pt Returnal. Więc trochę jest usprawiedliwiony, że wpada w furię i gryzie jest kraty jak mu jego obiekt pożądania obrażajo :shieeet:

Opublikowano
50 minut temu, schabek napisał:

z pelna powaga sprawdzasz w co graja inni zeby to tu wywlekac za kazdym razem jak nie masz argumentow

A to nie jest argument? XDD W chuja graliście, omijacie nawet największe IP, a walicie konia do wszystkiego co sony. Żałosne kreatury.

Opublikowano

No na PlayStation tyle hitów, że nie wiadomo w co grać! Całe szczęście na Xboxie nie ma takich problemów - włączasz i ciągle ta sama biblioteka gier z 2017r + Gearsy <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.