Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sratchet miał zaorać Xboksa, a zaorał psychikę klapów :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spencer szmato jak w niedziele nie pojawi się nowa gra w gamepassie to jesteś ugotowany, już nawet tutaj zagorzali fani xboxa odejdą od Ciebie i zostanie tylko jedna słuszna konsola next gen z grami godnymi graczy!

ps. Jebne śmiechem jak pojawia się tylko zapowiedzi bo kurwa co rok to samo (wykupiłem Eneby do września więc się postaraj!)

668B1A66-8771-4EFD-B629-69C65DC8E89E.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

4 godzinki i do żyda za pół ceny?

cudowna generacja

Opublikowano
1 minutę temu, gekon napisał:

4 godzinki i do żyda za pół ceny?

cudowna generacja

Do Żyda to jak teraz widzę lecą XSX :D 

AD6AD4D5-751C-4A85-B650-FD8880679EC6.jpeg

A42E75AA-56AE-42CC-8A64-6681FF1E97A9.jpeg

Opublikowano

a to nie wiem, nie znam się na sprzętach agd

Opublikowano

Ja pierdole ledwo Ratchet rozjechał zielone robactwo a już kolejny hit się zapowiada!

Kena

https://youtu.be/jppkGthLvk8

Kena = Star Fox Adenture na sterydach! Sony dostarczasz mi!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

typowy szpil na ps5 - max 2 godziny, wychodzi na ps4 a większość i tak ogra na komputerze biurowym u starego

Opublikowano

E3n8xzZXIAA1_kx?format=png&name=900x900

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to niezle kurwa sztosy do gamepassa XDDDDD dawac teraz te slynne bomby od spencera

Opublikowano

To już po tym sławnym e3? Cholera przespałem 2 dni. xdxdxdxd

Opublikowano

Wszystko sie jeblo znowu u zielonych. Asx mial omijac przecieki, boty mialy omijac hype na ratcheta. Niestety jak narazie to jedynie dobre i nowy gry omijaja xboxa

Opublikowano

W trybie foto Ratcheta można dojrzeć niesamowite rzeczy:

comment_1623408770c2EDQenp2QLBW4rmlTlyjC

Opublikowano

Wolfik 2, to gdzie jest? Na następne E3 zostawili?

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

Ja pierdole ledwo Ratchet rozjechał zielone robactwo a już kolejny hit się zapowiada!

Kena

https://youtu.be/jppkGthLvk8

Kena = Star Fox Adenture na sterydach! Sony dostarczasz mi!

A ta Kena to nie multiplatforma? Więc multiplatformami się tu nie jaramy, nie czytałeś na poprzednich stronach? 

Opublikowano

Nie fanatyk opisał sraczeta:

Wiedzialem ze to nie bedzie epic zabawa na 50h ale nie liczylem na to ze bede celowo lizal sciany zeby nie skonczyc gry ponizej 15h na najwyzszym poziomie trudnosci i czuc sie wyruchanym jak nigdy przedtem. 

To jest dalej dobra gierka ale z Gameplayem na 10h tylko dobra a szkoda bo mogla byc bardzo dobra albo wybitna.

:kaz:

Opublikowano

Piekny jest ten ból doopy zielonych przegrywow po premierze ratcheta:banderas: Teraz tylko phil wyroocha zielonych na obietnice na 2030 i tydzień będzie kompletny:banderas:

Opublikowano
47 minut temu, SlimShady napisał:

Wolfik 2, to gdzie jest? Na następne E3 zostawili?

Takie gówno że nawet na standardy gamepassa się nie załapuje :nosacz3:

Opublikowano

Chodzą plotki że w niedziele uruchomią program demówek do sprawdzenia, będę miał MEGA bekę jak zaczniecie się tym jarac wcześniej opluwając No demo RE VILLAGE :D 

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jakich demówek?

Na XSX po konferencji, pewnie nie wyrobią się z żadną grą na niedziele wiec zaproponują demówki

Opublikowano

Mmm ekskluzywne demka, ulubiony rodzaj exa niebieskich robali  :)

Opublikowano

Żadnych demo MS nie przygotuje razem ze swoimi goblinami. Jutro zobaczymy Halo infinity, parę indorów, może gameplay Stalker 2 i  Forzy 8 z premierą na luty. To wszystko. Reszta to ajmejzing indi szoł. Od 8 lat zapowiadają najlepsze szoł, a jak się zawsze kończyło? Niby tym razem ma być inaczej? Heh. Nie. Będzie tak samo, co MS już udowodnił tym, że:

1. Chciał dostarczyć na premierę XSX Halo w takim stanie.

2. Nie dostarczył nic ciekawego na premierę, nawet żadnej ze swoich flagowych marek.

3. Nawet nie dostarczył Gears Tactic i MSF na premierę.

O CZYM MY KUWA ROZMAWIAMY W OGÓLE.

Jutro będzie taki kabaret że głowa mała. Połowicznie to zasługa Sony, które miażdży najlepszym startem i pierwszym rokiem życia nowej generacji swoimi hiciorami. 

PS. Ich najlepszym E3 okazało się E3 na któym pokazywali multiplatformy i sławnego CP2077, który dobrze wiemy jak skończył.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

A ja bym jednak chciał, aby MS jutro zaskoczył, by tak po raz pierwszy od 8 lat zrobił coś dla graczy i zlikwidował się i pokazał jakieś gry z szansą na zieloną ocenę Metacritic. Chcę by Sony pokonało godnego rywala. Bo co to za sztuka pokonać słabeusza, w dodatku leżącego i bełkoczącego pod wpływem? Co to za sztuka była pokonać tak Xboxa One, który ledwo co wyszedł na ring, a od razu wyrżnął na glebę i zaczął bić się z podłogą? Ten marazm i małe nadzieje paradoksalnie utrzymują obóz zielonych w ryzach. Botki mają bardzo małe oczekiwania, w zasadzie panuje tam depresja i okazjonalnie jakaś nadzieja, zasilana obietnicami Spencera. Dopiero jakby nagle Xbox wzniósł się ponad stan, to zieleniaki nabrałyby tchu w pierś. I dopiero wtedy PlayStation miażdżąc takiego Xboxa, całkowicie rozbiłoby morale betonowych fanów tego drugiego i w końcu poddaliby się, dołączając do niebieskiej elity.

I znowu byłby spokój i piękno. Spotykając się z kolegą, mógłbyś pochwalić się kupnem nowej gry i oboje wiedzielibyście na jaką konsolę. Nie byłoby dwóch multiplayerów, tylko jeden świat, jedne serwery, jedna społeczność. Wielu ludzi odnalazłoby się po latach. Wszyscy mieliby najlepszą konsolę. Czasy, które były i do których trzeba powrócić ;)

Opublikowano

Playstation? Nie dzieki, nie kupuje szrotu.

Gra jest za krótka? Graj mniej, to starczy ci na dłuzej, duh.

Cytat

Patrząc na moje 30-60 min sesje i to, że maskuje zawsze takie gierki to starczy gdzieś na 3-4 tyg na pierwsze przejście

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
25 minut temu, Mendrek napisał:

A ja bym jednak chciał, aby MS jutro zaskoczył, by tak po raz pierwszy od 8 lat zrobił coś dla graczy i zlikwidował się i pokazał jakieś gry z szansą na zieloną ocenę Metacritic. Chcę by Sony pokonało godnego rywala. Bo co to za sztuka pokonać słabeusza, w dodatku leżącego i bełkoczącego pod wpływem? Co to za sztuka była pokonać tak Xboxa One, który ledwo co wyszedł na ring, a od razu wyrżnął na glebę i zaczął bić się z podłogą? Ten marazm i małe nadzieje paradoksalnie utrzymują obóz zielonych w ryzach. Botki mają bardzo małe oczekiwania, w zasadzie panuje tam depresja i okazjonalnie jakaś nadzieja, zasilana obietnicami Spencera. Dopiero jakby nagle Xbox wzniósł się ponad stan, to zieleniaki nabrałyby tchu w pierś. I dopiero wtedy PlayStation miażdżąc takiego Xboxa, całkowicie rozbiłoby morale betonowych fanów tego drugiego i w końcu poddaliby się, dołączając do niebieskiej elity.

I znowu byłby spokój i piękno. Spotykając się z kolegą, mógłbyś pochwalić się kupnem nowej gry i oboje wiedzielibyście na jaką konsolę. Nie byłoby dwóch multiplayerów, tylko jeden świat, jedne serwery, jedna społeczność. Wielu ludzi odnalazłoby się po latach. Wszyscy mieliby najlepszą konsolę. Czasy, które były i do których trzeba powrócić ;)

e2B.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.