Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Boże, już myślałem, że mam halucynacje,  że @eX4cT_PLto pisda i nie skasował konta i coś mi odpisał o jakimś chuyowym filmie w kasztanowym katalogu netflixa co samo gunwo w 2020:obama:

Ale zaraz...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Porównanie to samo, ilość nagród nie świadczy o tym ze coś jest dobre, takich przykładów jest wiele, Zenka tez słuchasz?

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Porównanie to samo, ilość nagród nie świadczy o tym ze coś jest dobre, takich przykładów jest wiele, Zenka tez słuchasz?

xDDDDDDD

Gdzies tam daleko, na horyzoncie juz widac. Juz sie czai. Jest coraz blizej. Slynny argument bociarskich

RADZE NIE PATRZEC NA CYFERKI NA META I ROK PRODUKCJI BO NAJWAZNIEJSZE ZEBY GIERKA DAWALA FUN 

Alez to bedzie walkowane od jutra :pawel:

Opublikowano
33 minuty temu, PanKamil napisał:

https://www.google.com/amp/s/gamerant.com/the-last-of-us-2-game-of-the-year-record/amp/

No ale pewnie zakompleksione boty gdzie ms sra na xsmiecia od 8 miesięcy maja racje:yao:

Opinia sprzedajnych mediów mnie nie interesuje, za to gracze, nie pozostawiają co do wątpliwej jakości Lezb 2 żadnych złudzeń:lapka:

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

Rozumiem, że 365 dni dostało jakieś nagrody typu film roku skoro porównujesz coś takiego....

Kiedy myślisz, że bot Cie nie zaskoczy to:yao: może zaraz uzna, że gra roku z katalogu ea play to gra roku na swiecie:yao:

10 minut temu, Czezare napisał:

Opinia sprzedajnych mediów mnie nie interesuje, za to gracze, nie pozostawiają co do wątpliwej jakości Lezb 2 żadnych złudzeń:lapka:

Przechwytywanie.JPG

Opinia zielonych przegrywow co nie grali i dają 0/10 to na pewno jest ta Opinia warta brania pod uwagę :dynia: zresztą ilość ocen mówi sama za siebie ale tego nie będę tłumaczył bo boty maja za małe mozdzki:reggie:

Opublikowano

Z pełnym przekonaniem stwierdzam że zmieniłes tylko kolor. Reszta bez zmian :turned:

Opublikowano

Wiewiórka na 10 godzin skończona to u klapów został kac moralny i świadomość bycia wydymanym :reggie:

Oczywiście bajkopisarstwo w CW najlepszym lekiem dla niebieskich cuckoldów gamingu. 

A potem całowanie berła Spencera i powrót do godpassa łykając łzy i klozapinę :xboss:

Opublikowano

Niebieskie przegrywy po wczorajszych zachwytach, dziś zaczęły operacje pocieszania się, że gra o wiewiórce za 330zeta musi starczeć na dłużej niż 10h. 

Od teraz ukończenie gry liczy sie tylko na najwyższym poziomie trudności, z wbitą platyną, znalezionymi wszystkimi znajdźkami i wylizaną każdą ścianą. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Wiadomix, nagle wliczaja zebranie wszystkich smieci i zrobienie challengy na zloto do długosci gry :pawel: cos czuje, ze pan "800h w horizon" i "100h w returnal" znowu bedzie pobijał jakies wyniki.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Mentalne biedaki zrozumcie, za 330zl to my jemy sniadanie, my nie wy :yao:

Smarowac tam lepiej dupy na jutro bo spermcer nie bedzie sie pierdolil w tancu z wami :pawel:

Ps czy watch dogsy mozna juz dodawac do pobieranych na apce? To wazne

Opublikowano

Bogacz kurwa z jakims plastikowym zielonym zegarkiem na reku :yao: od czezkiego go dostales za zamowienie gierki czy z lego złozyłeś?

Opublikowano

Twoja stara miala ci go dac na komunie ale stwierdzila ze mnie kocha bardziej :) 

Opublikowano
26 minut temu, eX4cT_PL napisał:

W czasach których dostałem ten tytuł to byś mi jajka lizał bo byłem klapem jak Ty bezmózgu.

Ale, ze należałeś do niebieskiego królestwa? Ktos ci się podlizywał? Byles jeszcze większym bezbekiem?

Spoiler

Fucking God

spacer.png

Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

Mentalne biedaki zrozumcie, za 330zl to my jemy sniadanie,

W dniu 3.06.2021 o 13:45, schabek napisał:

FA160BDF-C8B4-4F2A-A98D-0D32F29996C3.thumb.jpeg.ea362f3cccfae093eb609d0e65fda6a8.jpeg

8301C650-ACC3-4225-8F66-FC1F30B0271C.thumb.jpeg.be01f1da3036daf0cd340ec7220f0317.jpeg
A921A1D3-B897-4617-9D7F-AB3EC8D0E2F1.thumb.jpeg.47b1da7b94fa61551e3ec19e4988386b.jpeg

0F15F305-4D77-46B0-AC18-15C473C35998.thumb.jpeg.6b659c2c9bd5a8228f26747ccefbdb9b.jpeg

F1 mialem pudelko w folii ale taka cena na cyfre w Turcji ze pudelko na olx a cyfra na dysk :cool:

Biedny Szkrabek ostry atak schizofrenii :reggie:

Opublikowano

W tydzien kupilem wiecej gier niz wszystkie boty na lancuchu od listopada XDDDDDD Gdyby bociarze wspierali branze tak jak ja moze microsfot przypomnial by sobie o polsce a tak to lezycie rozjebani na samym dnie fekalnej studni :reggie:

Opublikowano

Cebulić na F1 2020 xDDD

PANISKA z dziurami w gaciach :shieeet:

Proszę klapy, nie zmieniajcie się. Beka jakiej dostarczacie to najlepsze co przyniosła z sobą plejśmieciara5 :yao:

Opublikowano

Królestwo niebieskie jak widać pełne jest dwulicowych dziwek. Czy można być większą ścierką niż niebieski krzykacz nawołujący do exów, a w większości grający w multiplatformy?:reggie: 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

dwulicowych dziwek.

Piotrunia a chcesz cos z avonu?

Opublikowano

Schabuś dziś konfa Ubi, wiesz, nowy Far Cry te sprawy. Bierzesz na premiere? W końcu grasz głownie w multuiplatformy, co nie? :pawel:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Far cry? Czy to sa te slynne przecieki?

B9B00194-DCED-4A6C-867B-FCBAC154C894.jpeg.4af3b25b3a6c2883d8f4669d83d8cba5.jpeg

Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

W punkt ale najlepsze jak się teiggerują dzisiaj boty bo niebiescy zagrywają a oni dalej nic, zostaje tylko frustracja.

Opublikowano

Kamilek jak tam nadal masz minusy w dupie leszczu? 

29 minut temu, schabek napisał:

Ciekawe czemu klapy lubią takie gejowskiej wstawki? Ciepłe chłopaki z was. Nie wstydźcie się. 

:xboxssie:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

@schabek opowiedz jeszcze raz tą historyjke o niebieskim królestwie w którym ogrywasz same exy buhahahahahahahaha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.