Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mistrz Returnala ale sraczeta męczy drugi dzień. Wymagająca gierka. xdxdxd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak pięknie widać te kompleksy zielonych ameb na punkcie eksow:banderas: czy jest na świecie piękniejszy widok kiedy odwracasz głowę od eksika 10/10 a tam telepiacy się z glodu zazdrosny bot?:banderas:

Opublikowano

Ale weź kamilek nie wysyłaj mi już na priva tych miłosnych wyznań. Nie, nie umówię się z tobą na randkę. Zaproś pulpeta. 

Opublikowano

Czy można mieć większą beke niż ta z niebieskich tępaków, których urojone niebieskie królestwo sprowadziło sie do jednej gierki dla dzieci za 330zł ogranej w jedno popołudnie w smartfonowym 1080p/60 :pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Xboty niezle wzmocnienie piotrusiem. Gorszych postow dawno nie czytalem.Wezcie robcie jakies castingi bo wam koles poziom zaniza

Opublikowano

No pioter słaby bo sama premiera eksow na nadkonsole go składa. Jednak ma dużo zdrowia bo na ppe się produkuje świr :obama:

Opublikowano

Nie da sie zanizyc poziomu cw. Prostak schabek o to zadbał.

Opublikowano

Schabek czasami cos smiesznego napisze a ten dzban to tylko o przegrywach,dziwkach tepakach. Cw to na pusty leb mu siadl

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał:

Schabek czasami cos smiesznego napisze a ten dzban to tylko o przegrywach,dziwkach tepakach. Cw to na pusty leb mu siadl

Maniek a czytasz Kamilka aka Spermatello? Więc nie przesadzaj. A jeśli nie to masz rację. xdxdxd

Opublikowano

Piotrusia @MYSZa7 go promował. Niech teraz bierze odpowiedzialność XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał:

25h do kabaretu dekady, a to już wyczyn.

23,5 h do dobitnego zrozumienia przez klapedryli, że zielonego walca, który rozplaskaczy na asfalcie ich ulubione korpo nic już nie jest w stanie powstrzymać...

Opublikowano

Ja to najbardziej lubię jak potem piszą w normalnych tematach, że kupowanie studiów jest złe i niszczy branżę albo, że gpu zaraz pierdyknie bo się nie opłaca. Bizmesmeni i analitycy z koziej dupy. Chyba kupię tego ps5 żeby popisać w normalnych tematach jakie te ich eksy są super. Ale nie wiem czy chcę mi się tak karać. 

Opublikowano

No ten płacz Pana Debilka o Bethesde był zajebisty :kaz:

:yao:

Opublikowano

"Nie bedzie im sie opłacalo nie wydawac na playstation" :yao: kwik w tym roku dostaną kolejne bitch slapy na ryje.

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

Rewolucyjna technologia bocie, kurwa się nie znasz, digital foundry japa. xdxdxd

6 minut temu, 20inchDT napisał:

"Nie bedzie im sie opłacalo nie wydawac na playstation" :yao: kwik w tym roku dostaną kolejne bitch slapy na ryje.

I rozalia nie wliczjący id do rodziny ms bo to bethesda je. xd

Ale jakoś im się opłaca nie pobierać drugi raz za grę w ekosystemie xbox czy to pc czy konsola w przeciwieństwie do sony dla którego 350 to za mało i drugi raz proszę piękny kawalerze o banknociki.

:xboxssie:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

E3rsIRtX0AYsz4K?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Ten udawany dystansik klapów " w chvju mam Bethesdę" nigdy nie przestaje śmieszyć :reggie:

Przypomnę tylko że kolega yeti po ogłoszeniu przejęcia Beth przez MS zniknął z CW na kilka miesięcy :dog:

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

Ależ zaoranie niebieskich robaków z tym ich magicznym SSD:dynia:

Next gen jak talala. Chyba nawet sandboxy od Ubi są o lata świetle przed Rachetem w tej kwestii. Ech klapki, nawet mi was nie żal. 

I wisienka na torcie , kurwa no nie moge...:pawel: 

Opublikowano

Ostatnio łisker coś tam gęgał, że w Gears postać po wyjściu w wody nie jest mokra z tutaj w najpiękniejszej next genowej grze coś takiego. No ładnie. 

:ragus:

Opublikowano

@Whisker mamy tu fajne tematy w rachetcie rodem z PS2. Chodź, pośmiejesz sie:dynia:

A klapy coś gęgały że to next gen :D

Opublikowano

#chcemyPS5Pro

Opublikowano

O kurła, jak nawet ten fanboj ap sie czepia, to musiał się mocno zagotować.

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.