Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Już niedługo bomba E3 -  ogłoszenie przez knura Evil Within 2 w GP! Kolejna gierka za 2 dychy w usłudze i zieloni w ekstazie. Chyba gdyby nie Phil i jego diabelski pomysł stworzenia tego śmieciowiska nie wiedziałbym, że tacy ludzie w ogóle istnieją..

21 minut temu, DamianGrecky napisał:

Jezeli plotki się potwierdzą, to by wychodziło ze moje oczekiwania Wieprz spełni w 100% :xboxssie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy za to powinny dostać jakiś słownik i sprawdzić definicje słowa ironia :kaz: nie widziałem ze można się tak zbłaźnić ale co klap to klap. Do wora a potem do jeziora. 

Opublikowano
43 minuty temu, Czezare napisał:

Ubisoft właśnie pokazał gierkę (Avatar) , która graficznie odsyła nowego Horizona do krainy kanału i banału:obama: Dlaczego? Przez hamulcowych generacji, czyli żółte pazerne garniaki z Sony:kaz:

CGI i gra wyjdzie za kilka lat, No dalej czekajcie kiedy my gramy ;)

w dwa dni 3 gry na PS5 z takimi ocenami? Jestem za!!!!

Opublikowano
12 minut temu, DamianGrecky napisał:

Klapy za to powinny dostać jakiś słownik i sprawdzić definicje słowa ironia :kaz: nie widziałem ze można się tak zbłaźnić ale co klap to klap. Do wora a potem do jeziora. 

Gratuluje, wysoki poziom niedojebania:rofl::rofl: Stary w CW wszystko piszemy przecież w chuj serio:reggie:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Boski Ratchet miażdży jaja, opad szczeny i pękające dupy botów. Po Ratchecie sobie pogram w FF7R i dodatek, ogrywam sobie także Spiderman Remastered, bo IG zasługuje na hajs. Wspominam Returnala i Demon Soulsa, Morales załączany od czasu do czasu dla NG+ MIAZGATOR. Zara Kena ( was zayebie ) i Deathloop żeby ustrzelić jakiegoś bota zielonego. Potem multiplaformy na jesień lepiej działające na PS5 i PES2022 w 60 fps na PS5 i 59fps na XSX. Na koniec roku struganie jasia do Horizon 2. 

A Boty co? A gówno.

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Stary w CW wszystko piszemy przecież w chuj serio

No tak, bo ja serio gracza polystation wrzuciłbym do jeziora :reggie: nawet jeżeli kusi to z litości bym odpuścił. 

Rzadko wpadam do CW i chyba w ogóle przestanę bo oranie klapow jest aż niesmaczne 

Opublikowano

Kolejna "nextgenowa" gra trafia na ps4 XD od razu mogli to wypuscic, ale we believe in generations, zeby zlapac frajerow. To kiedy demons souls?

Opublikowano

No sama prawda ta ps5 to fantastyczna konsola, skoczyłem ghosta w 60 FPS a ci już mi dają murzyna pająka a tu zaraz returnal wjeżdża a tu jakiś zwierzak zbiera  śrubki czy oni są poważni? Tyle dobroci? 

Kuhwa ci Japończycy to widać,że ludzie honoru oni by nigdy sobie nie pozwolili abym wydał moje pieniądze i się nudził no prawdziwi samuraje Bóg honor na pierwszym miejscu na końcu piniądz tak ich wychowali.

A Jankes to tylko myśli jak tu ojebac kogoś,jak wsadzić grę warta za 20 zł w abonament za 50 zł 

Przepraszam ,że tak napisałem oguem.

Opublikowano

Mam cicha nadzieje ze jutrzejsza konfa Xbąka jednak nie przyniesie zbyt wielkiej liczby bomb bo szkoda by klapy się dołożyły do i tak sporej nadmiarowej liczby zgonów w PL. I bez tego wyczuwam co najmniej ze dwa wylewy. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1623506709SUfuC1qbpRILHEhuq84yP6

Schab juz przygotowuje centrum dowodzenia na jutrzejsza konfę

Opublikowano

Niebiescy dzisiaj na spokojnie z hihraniem pod nosem, a do Zielonych pewnie już powoli dociera, że " kuwa, ale faktycznie jak okaże się, że znowu Spencer zawiedzie to nas klapy zayebią śmiechem ". Mokre ręce, a w pewnym momencie sami się zaczną z siebie śmiać. Soul to pewnie wróci z dożynek i zacznie chodzić nerwowo z kąta do kąta.

Ja natomiast uczciwie dzisiaj się dowiem czy na jesień kupię XSX.

Opublikowano

Prawda jest taka, że klapy zostaną dziś pocięte na kawałki, resztki zmielone i rozrzucone po polu jako nawóz albo jak kto woli trutka na ślimaki, które w tym roku są wyjątkowo zjadliwe.

Opublikowano

Prawda jest taka, że MS stać nawet na to, żeby na koniec szoł dać info, że tną cenę XSX z 500 do 400 euro, ale oni na to w życiu nie wpadną. 

To dopiero początek generacji, ale dzisiaj jest ostatni dzień dla być, albo nie być dla Xśmiecia i ferajny. Nie ma co się oszukiwać. Głównym wydarzeniem będzie, że do GP wlatuje reszta gier Bethesdy i Halo Infinity Dayone. Zmarnują cały potencjał dzisiejszego wieczoru. 

Opublikowano

Mikroszafot rok temu dał dupy i mówię to ja, jako zaprzysięgły bot. Co z tego, że wydał pod każdym względem lepszą konsolę od konkurencji? Tak tak...pisząc to mam na myśli również pada. Po prostu Sory udało się w końcu po wielu wielu lata wypuścić kontroler, o którym nie da się już na wstępie powiedzieć jak w przypadku poprzednich, a mianowicie że jest kompletnym gównem. Jest interesujący, ale nadal mniej wygodny od xboxowego. Ale to kwestia biustu.

No więc M$ wypuścił konsolę, ale zapomniał, że wypadało by wydać też w tym czasie choć JEDNĄ, JEDNĄ kurwa ekskluzywną grę! To co było z pokazem Halo i to co było pokłosiem tegoż, czyli ponad rok opóźnienia w wydaniu gry nawet dzisiaj uważam obiektywnie za jeden z największych skandali w dziejach gejmingu. 

Dziś ma być i będzie inaczej. Wiadomo, że będzie masa indyczego guano i pixelartowego szajsu oraz zaproszonych pokazów multiplatform np nowy Battlefield, z czego klapy będą brechtać w komentach,  ale oprócz tego będą lecieć...

Spoiler

Spencer was kurwa zapierdoli!:shotgun:

0292b72eab269c7903683de6ae5ea4d4.gif

Opublikowano

Juz sie babochlopy ubezpieczaja i tlumacza a do konferencji 10 godzin xDDDDDDD

Nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie sledzil tej paraolimpiady starej kurwy z redmond. Obejrzy sie skroty tego kabaretu. Wyjebane w nieudacznikow, nie dodawajcie sobie bo nikogo ta wasza konferencyjka :) 

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Juz sie babochlopy ubezpieczaja i tlumacza a do konferencji 10 godzin xDDDDDDD

Nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie sledzil tej paraolimpiady starej kurwy z redmond. Obejrzy sie skroty tego kabaretu. Wyjebane w nieudacznikow, nie dodawajcie sobie bo nikogo ta wasza konferencyjka :) 

Czyli co...umawiamy się, że w trakcie półtoragodzinnego pokazu nie dasz ani jednego prześmiewczego komenta??:yao:

Opublikowano

Przez półtorej godziny tego kabaretu będzie tylko śmiech. Komentarze będa po... XDXD

Opublikowano
14 minut temu, Czezare napisał:

Czyli co...umawiamy się, że w trakcie półtoragodzinnego pokazu nie dasz ani jednego prześmiewczego komenta??:yao:

Euro, Ratchet, kolacja, skok na glowke z 10 pietra, wytarzanie sie w gownie... mam jakies 1000000 pomyslow na spedzenie tego czasu w lepszy sposob niz ogladac stream zielonych nieudacznikow na ktorym i tak nic nie bedzie :) 

Opublikowano

Klaperstwa nie mozna okreslić mianem ludzi przy zdrowych zmysłach, więc tak, będą spijali z ust pana Spencera każde słowo.

Opublikowano

Pierwsze e3 po premierze nextgenow jeszcze trwa a zwycięzca generacji już rozstrzygnięty. Nie spodziewałem się, ze Sony tak łatwo zgniecie zielonego robala ale w sumie czego się było spodziewać? M$ z tymi swoimi dekoderami został w tyle już 8 lat temu i tak jest do dziś.. 

Czekam na to trzęsienie ziemi w postaci 20 indyków i Evil Within 2 z fps boost.

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Niebiescy dzisiaj na spokojnie z hihraniem pod nosem, a do Zielonych pewnie już powoli dociera, że " kuwa, ale faktycznie jak okaże się, że znowu Spencer zawiedzie to nas klapy zayebią śmiechem ". Mokre ręce, a w pewnym momencie sami się zaczną z siebie śmiać. Soul to pewnie wróci z dożynek i zacznie chodzić nerwowo z kąta do kąta.

Ja natomiast uczciwie dzisiaj się dowiem czy na jesień kupię XSX.

Soul z dożynek, jebłem hahahah

Opublikowano

To ten dzień, nawet mi was klapy nie żal.

Jezu jaki będzie pogrom :banderas:

Opublikowano

Ja tam z chęcią obejrzę konfe, ciekawi mnie jak jeszcze może się MS poniżyć razem z tutejszą śmietanką oddanych fanów zielonych skrzyżowanych rąk

Jebne jak dziś nie wleci żadna nowość do ogrania w GP No po prostu jebne!

Opublikowano

Same trailerki i gameplay z Forzy co najwyżej. Halo nie mieli skończonego, pokazali i był śmiech, to co mówić o reszcie. CGI jak Fable MMO ostatnie i to wszystko max.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.