Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spencer dla mnie raz peperona na gdubym i kolka z lodem a dla chlopakow cieple, najtansze 0,7 zeby zapomniec

Opublikowano

Nie chce zapomniec tych wszystkich wspaniałosci, ktore nam zaserwują :xboss:

Opublikowano

Schabuś lubi lodziki. Nie raz i nie dwa to pokazywał :D

Opublikowano

Oczekiwania botów z godziny na godzinę coraz niższe. Niektórzy zadowolą się tylko ulancem i będzie zwalone, a sądziłem że czekanie na symulator tupolewa na szczyt kretynstwa. 

:dynia:

Ci ludzie naprawdę są jebnieci na zwoje mózgowe. 

Opublikowano

YETI, a Ty trzeźwy? Wszak GKS Bełchatów właśnie parę godzin temu oficjalnie spłynął klasę niżej. Coś czuję, że będziesz miał dzisiaj dwa powody do schlania się na smutniaka.

Opublikowano

Mam nadzieję, że sznury gotowe bo dzisiaj miedzy 19 a 20:30 nastąpi ostateczna zagłada gowno marki cwelboxa co niszczyła gaming od 20 lat. 

JUZ DZISIAJ KONIEC TEJ ZIELONEJ KOMPROMITACJI :banderas:

IMG-20200724-WA0006.jpg

Opublikowano

Phil wystartował troszkę zbyt wcześnie i już zaczął karmić pierwszych abonamentów. Ten z lewej na razie nie siorbie, bo nie chce sobie spoilerować.

knurzysko.jpg.7faf588b2dd92b31c49288c971373513.jpg

Opublikowano

Klapy ogłaszają koniec Xboksa dziesiąty raz w tym roku xD 

Co za odklejone od rzeczywistości, zaczadzone ideologią plejstejszyn smutne ciołki :xboss:

Opublikowano

Boże jakie zloto:banderas::banderas::banderas: z każdą minuta jest coraz wspanialej:banderas:

Screenshot_20210613-163758_Chrome.jpg

Opublikowano

Dla niektórych wystarczy sam spencer, reszta to bonus. 

Jebaniutkie świry. 

:pawel:

Opublikowano

Yeti, dlaczego nie grasz w Ratcheta? :shieeet:

Opublikowano

Wyciekł nowy screen z gejlo, 343 tym razem dało radę, jest widoczna poprawa w grafice.
ee8c17027971351fc4cd4909cd4a09df.jpg

Opublikowano

Jeszcze nigdy klapy się tak nie wkurwiały, że żadnych wiarygodnych przecieków z treści konfy NIE MA:dynia: Sama rozkosz obserwować ich fikołki:yao:

Opublikowano
24 minuty temu, dee napisał:

Yeti, dlaczego nie grasz w Ratcheta? :shieeet:

Ale że jak, kolejny niebieski krzykacz który ogrywa exa na YT?

Opublikowano

Yetiego po konferencji zabierze karetka. Ej łisker weź umów się z kolegą to przynajmniej powspominacie sobie rejczel i sraczeta w drodze na ojom.

Opublikowano
15 minut temu, lpcl napisał:

Yetiego po konferencji zabierze karetka. Ej łisker weź umów się z kolegą to przynajmniej powspominacie sobie rejczel i sraczeta w drodze na ojom.

chyba muszę przygotować od razu zestawy z kroplowkami i morfiną na botów jak zaczną padać jak muchy. No i zapas Relanium / Clonazepam bo padaczka będzie nagminna :D

Już powoli odliczamy do konfy…

Opublikowano

Róbcie screeny póki YETI jest z nami.

Po konfie znowu au revoir i półroczne skręcanie długopisów w piwnicy.

Opublikowano

Nieliczni posiadacze raczeta ogrywają ze wściekłością po raz 3 krótką kampanie wmawiając sobie że jest ok i do końca roku wystarczy a reszta ściera dżordża do plotek z Twittera prosząc o potknięcie się Pana Phila na scenie. No niestety, niebieskie wszy o 20:30 wracają na swoje miejsce. 

Opublikowano

jezu, ten tryhard yetiego xD

Opublikowano

Ja pierdole ale ten starfield w powijakach xDDDDDDDDDDDD PREAPLHA XD to niezly trailer i ta data premiery pod koniec 2022 zeby w miare bezbolesnie przelozyc na 2023 co oczywiscie sie wydarzy

To co tam jeszcze zostalo? Horizon z premiera w 2024? Potem battlefield i do spania xDDDDDD

Opublikowano

Yeti, przestań pajacować, tylko powiedz jak się ogrywa nowego RaCzeta na ps4 w aplikacji YouTube. Skoro tak napierdalasz newsy na temat tej gry, to rozumiem że ją ogrywasz?

Opublikowano

Ja perdole:yao: jakie chuyowe CGI starfiuta na koniec 2022:yao: jakiś klon no mans sky choć nawet kuwa kawałka gameplay nie dali bo wstyd:yao:  

image.png.c7aa07ad5234a1922084612a768b0bad.png

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.