Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W jednym dwuminutowym trailerze Starfielda jest więcej konsolowego pieprzu i nextgenowej mocy niż w 10-godzinnej kampanii Sratcheta :obama:

Jeszcze się pokaz nie zaczął, a klapy już rozłożone jak nogi brazylijskiej prostytutki w czasie karnawału w Rio :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Poszedłem sobie na rower z piłką do kosza w plecaku, żeby sobie na boisku porzucać i odprężyć się przed konferencją dekady. Wracam, a tu popłoch i niepewność w klaperskim zakonie sięgnęły zenitu!:obama: Teraz jeszcze tylko stopery do uszu, żeby odgłos pękających niebieskich dup bębenków nie uszkodził i można zaczynać:kaz:

Opublikowano

Niech ktoś pożyczy stopery klapom by sobie w dupe wsadzili i nie zapaskudzili mieszkań rodziców :kaz:

Opublikowano

Ciekawe jak musi się teraz Spencer stresować, czy się bardziej zalał?

Opublikowano
1 minutę temu, DamianGrecky napisał:

Niech ktoś pożyczy stopery klapom by sobie w dupe wsadzili i nie zapaskudzili mieszkań rodziców :kaz:

Niebieskie robale w komplecie już zamknięte w Choroszczy. Rodziny z radością pozbyły się tych odpadów :shieeet:

Opublikowano

Po kompromitacji ze starfiutem to juz nawet tego nie odpalam bo to kuwa szkoda czasu na tą kompromitacje:yao: no to zaczynamy świętować upadek xkurwy bo najgorętszy towar okazał się byle pierdem:yao:

Opublikowano
W dniu 30.09.2020 o 09:17, ASX napisał:

Podobno wg tych wycieków które ostatnio okazały się w sieci, Starfield jest planowany na 2021r. To może być duża jesienna premiera Microsoftu (obstawiam że Halo Infinite zadebiutuje jednak w pierwszej połowie przyszłego roku)

Tymczasem w alternatywnym wszechswiecie :kaz:

Opublikowano

Jaja roku czas start!

4B110EB8-CBBB-4D29-95C2-034231F68D09.jpeg

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Starfield pre alpha hahaahha a Spencer spierdolił ale jaja!!!!

jak tam logo god of war? :pawel: 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Hahhahha koniec 2022 HAHAAHA starfield o kurwa!!!

Lepiej kurwa nie mogli zacząć :rofl:

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

STALKER W 2022 kwiecień hahhahah i na PC

Stalkera i tak miałem zamiar ograc tylko na PC z sentymentu do jedynki

Opublikowano

A teraz rendery i indyki, KONFA DEKADY!

Upośledzone Sea i Jack szpara z grafiką jak z PSXa bo do Ratcheta daleko

Opublikowano

Psychonauts 2 jak narazie najfajniejsze prezentuje ale ja jestem fanem Burtona o lubię takie klimaty. No i w końcu coś z nieodległa data premiery..

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.