Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zrobicie porzadek u siebie w burdelu to moze nawet zdarze ograc tego reskina fh3

XDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak naprawdę, to Xbox series s wystarczy. To co pokazali to jest nawet nie (pipi)a śmieszne. Halo /forza /wsteczna /game pass. Mając takie zaplecze, i tak lecieć w (pipi)a

Opublikowano
1 minutę temu, czeskimaster napisał:

Tak naprawdę, to Xbox series s wystarczy. To co pokazali to jest nawet nie (pipi)a śmieszne. Halo /forza /wsteczna /game pass. Mając takie zaplecze, i tak lecieć w (pipi)a

Ot co.

Opublikowano

Podsumowując konfę ms.. 99% syf + Forza Horizon 5 na wypasie. Szkoda, że ray-tracing tylko w forzavista ale w zamian za to masa innych detali w otoczeniu podczas gry.. więc kiedyś będzie trzeba wziąć dodatkowo Xa. W sumie ciekawy jestem jak będzie wyglądać wersja na XOne.

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Najwiekszymi bombami tegorocznego e3 eksplozja pizdy @MaZZeo i @Shago

Pizda to jest z ciebie jak nie usuniesz konta po przegranym zakładzie, przegrywie.

Opublikowano
5 minut temu, czeskimaster napisał:

xD

Pokazali najbardziej różnorodny lineup gier które wylądują w większości przypadków w dniu premiery w GP na Xboksach i PC. A co tam u sony? A no tak, kolejny tpp experience. :rotfl: 

Opublikowano

Matko boska jakie gówno to było. Dobrze, że kupiłem PS5.

Forza król, Spencer chuj.

Opublikowano

Shago wdech wydech bo ci szczur spierdoli z avatara XDDDDDDDD

Opublikowano

Akurat Forza piękna, na bank będzie zajebistą giereczką. Tylko ten seting jest totalnie z dupy i widać, że wiele wzieli z Australii :/

Dlaczego nie Japonia? Chiny? Korea? :X 

Dodatkowo brak zmiany pory roku (rozumiem to, bo w Meksyku jest praktycznie tylko jedna, ale to taki mały regres).

Opublikowano

Uwaga lodówka po napisach końcowych, jednak było warto!

Opublikowano

Po chooy ten zielony xretrocooy istnieje ? Jak wszystko w lepszej jakości na PC idzie obskoczyć ha tfu!:xboxssie:

Opublikowano

Tylko JEDEN słownie JEDEN tytuł robi wrażenie - Forza i ogram z chęcią ale reszta? To jakaś masakra i mogę podsumować to jednym słowem - CHUJNIA

Znowu PS5 na topie ahh już słyszę te pękające dupy botów a nie zaraz…. Pouciekali hahahahah

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Ok, to chyba trzeba rozwiązać zakład raz na zawsze

@Square

Trzeba usunąć konto moje

@Rozi i @schabek

A kiedy ja z się z tobą o cokolwiek oprócz Returnala zakładałem? :pawel:

Opublikowano

No ciekawe kto się obesra i nie pozwoli na usunięcie :obama:

Opublikowano

Klapy i honor? 

:shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ok, to chyba trzeba rozwiązać zakład raz na zawsze

@Square

Trzeba usunąć konto moje

@Rozi i @schabek

Ale ja zabieram ze soba deep throata

Opublikowano

Nie zmieniajcie tematu teraz widzę ze będzie wyparcie się marki hahaah

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

A kiedy ja z się z tobą o cokolwiek oprócz Returnala zakładałem? :pawel:

Forum pamięta.

Opublikowano

Hitler-12-px800.jpg

Opublikowano

Szczególnie ty kurwa pamiętasz :pawel:

Opublikowano

Exact wypomina zaklad z czasow kiedy jego na forum nie bylo a jak juz sie zalogowal przyjal tytul forumowego blazna i z duma dzierzy go do dzisiaj :) odjebalo widze od bomb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.