Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

FFVII Remake zamówiony, teraz trzeba szukać Moralesa w dobrej cenie. Te dwie giereczki zmyją gówno które się na mnie wylało z tego pokazu. Returnal i Ratchet następne w kolejce ale nie będę wszystkiego naraz kupować przecież. Zbyt dużo tego.

Sorry panowie, ale w dupie mam CGI, fakt że jakaś gra jest console launch exem czy ląduje w GP day one.

Halo nadal niedojebane, chyba, bo tak w sumie to chuja pokazali. Jedynie FH5 cudowna ale to było pewnikiem.

Nawet nic o wstecznej nowego. Jedno Lost Odyssey w 4K byłoby więcej warte niż ten gówno pokaz.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A ta forza to wygląda biedniej niż trójka :dynia: widać, że na szybko sklecił w domu drogi zespół i szykuje się ruchaansko kolejnej serii po cwalo i girlsach :dynia:

Opublikowano

Skoro moderacja nie reaguje na wyzwiska to czas wziac sprawy w swoje rece

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

Nawet nic o wstecznej nowego. Jedno Lost Odyssey w 4K byłoby więcej warte niż ten gówno pokaz.

Kurwa typie który mamy rok żeby się wsteczną jarać? xD 

Teraz, PanKamil napisał:

A ta forza to wygląda biedniej niż trójka :dynia:

Ten już po narkotykach. Jak tam wyścigówki na Playstation? :pawel: 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Kurwa typie który mamy rok żeby się wsteczną jarać? xD

Typie, oprócz Forzy czym mam się jarać?

MS dobry jest we wstecznej to liczyłem, że jak dadzą dupy z aktualnymi gerkami to chociaż coś nowego w tym temacie będzie. 

No ale jak zwykle poprzeczka opuszczona bardzo nisko, a te kurwy i tak się na ryj wyjebały.

Opublikowano
Teraz, Bielik napisał:

No jak nie jest? Czasowy chyba, ale jest. 

Użyli tego tajemniczego console launch ex w co drugiej grze, równie dobrze może gra wyjść w czwartek na Xboxa a w piątek na plejce

Opublikowano
1 minutę temu, Bielik napisał:

No jak nie jest? Czasowy chyba, ale jest. 

Ale dalej premiera nie w wakacje :/ 

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

Ta konfa utwierdza w przekonaniu, ze mamy graczy i graczy. Jedni wola dostać kilka doskonałych,

dopracowanych nextgenowych gier rocznie

o jezu litosci

Opublikowano

Zaczyna się… 2023 już niedługo :rofl:

94BDBBB7-C219-4C62-97E9-4FD9569FAA08.png

Opublikowano

Takie pokazy oddzielają graczy od pisdeczek 

No i git, koneserzy gamingu będą się bawić kolejnymi sztosami w Godpassie, niebieskie robale kontynuacja leczenia w szpitalu w Choroszczy :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

Typie, oprócz Forzy czym mam się jarać?

Przecież wychodzi w tym roku jeszcze tyle większych i mniejszych gier na różne platformy że chyba tylko totalny janusz od fifki i butterfielda mógłby tak napisać. :cool: 

Opublikowano

Klapom nie przeszkadza jaranie się czasowymi eksami pokroju ostatnich gier od SquareEnix i Deathloopem, ba! to nawet zajaweczka, bo ogra się szybciej, ale już w drugą stronę to już jest ból dupy i podśmiechujki. Miłego czekania frajerzy. :) 

Opublikowano

Xbox? Najlepsza konsola do ogrywania czasowych eksow gownogierek aa w indykpassie. Niesamowite jak nisko upadla ta platforma

Opublikowano

Aha i podobno psycho i mfs mialy byc na juz XDDDDDDDDDDDDD jedna prawie w sierpniu, druga prawie w wrzesniu kabaert

Opublikowano

I ja to wszystko mogę ograć na tym śmieciu One S :pawel: Niesamowita generacja Microchujni.

Opublikowano

Grafika w cross-genie lepsze niż cokolwiek co pokazało Sony do tej pory, a MFS to już poziom nieosiągalny dla PS5. No, ale czego innego spodziewać się można jak masz tak utalentowane studia i konsolę vel inzynieryjny cud?

No fajna to była generacja dla PS5, szkoda że skończyła się 13 czerwca 2021. [*]

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Przecież wychodzi w tym roku jeszcze tyle większych i mniejszych gier na różne platformy że chyba tylko totalny janusz od fifki i butterfielda mógłby tak napisać. :cool: 

FIFA i Buggerfield xD Coś ci się pomyliło synek.

Gdyby Halo 5 nie byłoby taką spierdoliną zarówno w singlu jak i multi (tak, najgorsze multi w Halo, ale rozumiem że takie ADHD się podoba) to bym inaczej do tego podchodził.

MS po prostu dał dupy jeżeli chodzi o pierwszy rok i tyle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.