Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Poza Stalkerem i Psychonautsem to te gierki wszystkie wyglądają jak z jakiegoś generatora. Totalna bezplciowosc i brak polotu..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie oglądałem, bo siedzę w pracy, mam kilka pytań. 

Jak studia kupił spencer oprócz Segii, Rocksteady, Netherrealm?

Jaki tytuł nosi gra Pana Kojimy, bo była figurka u spencera?

Jaki duży tytuł AAA trafi w dniu premiery do gp oprócz nowego Battlefilda?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 

Opublikowano

Największy minus tej konferencji to to, że sony znowu się nie musi starac:pechowiec: przeciez jeden god o war zayebie cały ten wór sredniakow I zrobi większe trzęsienie ziemi wśród graczy:pechowiec:

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Największy minus tej konferencji to to, że sony znowu się nie musi starac:pechowiec: przeciez jeden god o war zayebie cały ten wór sredniakow I zrobi większe trzęsienie ziemi wśród graczy:pechowiec:

Wystarczy Horizon który już nadciąga ;) GoW Ragnarok ich dobije ale do tego cxasu już wszyscy będziemy grać na PS5

5 minut temu, YETI napisał:

Nie oglądałem, bo siedzę w pracy, mam kilka pytań. 

Jak studia kupił spencer oprócz Segii, Rocksteady, Netherrealm?

Jaki tytuł nosi gra Pana Kojimy, bo była figurka u spencera?

Jaki duży tytuł AAA trafi w dniu premiery do gp oprócz nowego Battlefilda?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 

Pan Kojima ma wyjebane w Zboxa

Opublikowano

Ale chwila chwila...czy ja dobrze rozumiem że te wszystkie gierki dziś pokazane będą w Gamepassie Ultimate za 4zł ? Nawet BF2042 który powinien być na premiere w EA Play (które to jest w GPUltimate)? :banderas:

Opublikowano

Nie, nie będą, bez przesady Piotruś.

Opublikowano

Klapy to jednak pojebane ułomy umysłowe, po dzisiejszym wieczorze nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :yao: Wystarczyło parę minut pokazu nadmulti Halo Infinity i FH5 i klapedryle pogubiły z rozpaczy z zazdrości piąte klepki w mózgach!:dynia: NIE DLA PSÓW KIEŁBASA!

Cesarz S. pokazał to:

Obejrzyjcie to sobie jeszcze raz na spokojnie w bardzo dobrej jakości 4K niedostępnej na Plejkurwie, zamiast pisać te brednie co piszecie. A co pokazało Sory??

Nicość, wpiszę od razu, bo nie chce mi się scrollem jechać 50 wierszy w dół, żeby pokazać tę kosmiczną pustkę międzygwiezdną. 

Oprócz w/w evergreenów tj Halo (ach te dynamiczne, fenomenalne multi, na które tak czekam:wub:) i FH5, na którą to szpilę biedacy i nieudacznicy z Sory nie mają ŻADNEJ odpowiedzi zaprezentowano Stalkera 2, fakt, czasowego exa, ale w ultymatywnej jakości, której Plejsmrodnia nie jest w stanie zapewnić, na dodatek dostępnego dla zielonych królów życia za kod na czipsach, a nie trzy i pół bomby, to tak na marginesie podkreślę. Pokazano bardzo interesujący Redfall, na którego niebiescy pariasi gamingu mogą tylko popatrzeć na youtubie i pociachac się żyletką z zazdrości. Bardzo ciekawe czym będzie Contraband we współpracy z Avalanche. Wystarczył kawałek ilustrujący trailer jednego z moich ulubionych zespołów tj Steely Dan i już wiem, że to nie może się nie udać:banderas: Wspomniano też o Forza 8, nowym Elder Scrolls (wiem, trzeba będzie jeszcze poczekać, ale w tym czasie będzie w co grać). O ile poprzednia, znaczy się zeszłoroczna konfa M$ była porażką na całego to ta rozwalcowała klapów dokumentnie!

Whiskas, współczuję Tobie stary, to będzie arcytrudny dyżur dla Ciebie. Tylu kolegów będziesz musiał reanimować:facepalm:

Opublikowano

A który

6 minut temu, MYSZa7 napisał:

Nie, nie będą, bez przesady Piotruś.

A których ma nie być?

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

A który

A których ma nie być?

Battlefield, Diablo 2 czy Far Cry 6. 

Opublikowano
9 minut temu, Czezare napisał:

Klapy to jednak pojebane ułomy umysłowe, po dzisiejszym wieczorze nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :yao: Wystarczyło parę minut pokazu nadmulti Halo Infinity i FH5 i klapedryle pogubiły z rozpaczy z zazdrości piąte klepki w mózgach!:dynia: NIE DLA PSÓW KIEŁBASA!

Cesarz S. pokazał to:

Obejrzyjcie to sobie jeszcze raz na spokojnie w bardzo dobrej jakości 4K niedostępnej na Plejkurwie, zamiast pisać te brednie co piszecie. A co pokazało Sory??

Nicość, wpiszę od razu, bo nie chce mi się scrollem jechać 50 wierszy w dół, żeby pokazać tę kosmiczną pustkę międzygwiezdną. 

Oprócz w/w evergreenów tj Halo (ach te dynamiczne, fenomenalne multi, na które tak czekam:wub:) i FH5, na którą to szpilę biedacy i nieudacznicy z Sory nie mają ŻADNEJ odpowiedzi zaprezentowano Stalkera 2, fakt, czasowego exa, ale w ultymatywnej jakości, której Plejsmrodnia nie jest w stanie zapewnić, na dodatek dostępnego dla zielonych królów życia za kod na czipsach, a nie trzy i pół bomby, to tak na marginesie podkreślę. Pokazano bardzo interesujący Redfall, na którego niebiescy pariasi gamingu mogą tylko popatrzeć na youtubie i pociachac się żyletką z zazdrości. Bardzo ciekawe czym będzie Contraband we współpracy z Avalanche. Wystarczył kawałek ilustrujący trailer jednego z moich ulubionych zespołów tj Steely Dan i już wiem, że to nie może się nie udać:banderas: Wspomniano też o Forza 8, nowym Elder Scrolls (wiem, trzeba będzie jeszcze poczekać, ale w tym czasie będzie w co grać). O ile poprzednia, znaczy się zeszłoroczna konfa M$ była porażką na całego to ta rozwalcowała klapów dokumentnie!

Whiskas, współczuję Tobie stary, to będzie arcytrudny dyżur dla Ciebie. Tylu kolegów będziesz musiał reanimować:facepalm:

To wygląda jak Indie Showcase przepleciony z pokazem usprawnień dla kolejnych starych trupów. Chujnia totalna. Doceniam Stalkera 2, ogra się prawilnie na PC wraz z Age of Empire. Z reszty szrotu sprawdzę parę gierek " bo za darmo w gp" i tyle. A jeszcze The Ascent do ogrania jak wpadną ziomki. Dominacja PS5 niezagrożona. Oby się Sony tylko nie rozleniwiło przy tak słabej konkurencji..

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

Battlefield, Diablo 2 czy Far Cry 6. 

Diablo 2,Far Cry 6 spoko, rozumiem.

Ale dlaczego B2042 miałoby nie być w GPUltimate? Przecież od dawna ta seria pojawia sie na premiere EAPlay (ktore jest przecież częścią GPUltimate).

Opublikowano

ej, wiecie, że trwa E3?

Tyle tych hiciorów już pokazali, że musiałem sam w google sprawdzić, czy na pewno e3

xD cudowna generacja :obama:

Opublikowano

Horizon 4k/30fps XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wierze, zajebali nawet takiego wypasa

Opublikowano

No ogólnie ludzie, nie spaczeni CW itd. to pozytywnie odbierają te konferencję, nie jest to oczywiście euforia, ale na pewno nie było zawodu dla wielu osób. 

Opublikowano

Przecież niebieskie robale dobrze wiedzą, że zostały przez Pana Spencera rozyebane bez litości. Sama Forzunia to poziom nieosiągalny dla plejśmieciary. Teraz zostało w CW minimalizowanie strat i walenie sobie na krzyżaka na pocieszenie.

Niebieskie przegrywy od zawsze na zawsze :xboss:

Opublikowano

Forza 30fps i brak rt JA PIERDOLE CO TO JEST? Niezly krok wstecz, dramat

Opublikowano

de

Teraz, schabek napisał:

Forza 30fps i brak rt JA PIERDOLE CO TO JEST? Niezly krok wstecz, dramat

COO KUURWA?? ALE CHLEW. NO ALE CÓŻ: DLA BIEDY-BIEDA :)

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Horizon 4k/30fps XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wierze, zajebali nawet takiego wypasa

Schabuś przecież ograsz ją w 4K/60fps na swoim uber potężnym pc reaktorze, który jak każdy szanujący sie klap napewno posiadasz na takie okoliczności.:yao:

Opublikowano

Schabek jakie try hardy żeby uratowac resztki godności i honoru xD

Opublikowano

Klapy rozjebane na kawałeczki, nawet masturbacja pudełkiem od raczeta za 320 zł będzie miała dzisiaj w nocy wyjątkowo gorzki smak :kaz:

Opublikowano

Horizon 5 za 299 zł :banderas:

ostatni sprawiedliwi w tym szaleństwie cenowym, dzięki Microsoft

Opublikowano

Fh5 to kuwa taki regres. To, że cwalo dalej wygląda jak gowno to żadne zaskoczenie ale zeszmacenie forzy to już kuwa zadanie dla detektywa piotera. Tam w ogóle jest jakaś innowacja oprócz nowej mapy która zresztą ma 0 klimatu? Grafiką to gorzej niż trójka a 30 fps I brak rt to :dynia:

Ani jedna gra która byłaby godna choć pocałować w dupe ratcheta:pechowiec:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.