Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

No własnie do tej pory te battlefieldy były wrzucane tam na premiere. I jasne, w wersji EA Play można było grac 10 godzin przed premierą, a później dopiero w momencie premiery. 

A wersja EAPlay Pro pozwala grać do oporu przed premierą (od 15 października) w najdroższą wersje Ultimate. I dalej po premierze.

XGzoRQK.jpg

A ten trial na 10 godzin o którym piszesz, to zawsze był dostępny za darmo np na Orgin po założeniu konta. I jasne jakiś tam czas po premierze (rok czy półtora). Ale bez opłacania żadnego EAPlay. Sam to kiedyś sprawdzałem.

Więc jeśli przy tej wersji B2042 nie pozwolą grać w EAPlay po premierze (nawet po pływie tych 10godz) w podstawową wersje gry (nie tam żadne ultimate), to będzie to chyba pierwszy ich taki numer.

Nigdy podstawowy abonament EA czy Origin nie pozwalał na grę w premierowe tytuły ponad 10h. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

może ktoś znaleźć wszystkie te posty sprzed E3, które wypisywał nasz forumowy tercet ekspertów sprytnych inaczej - Donatello, PanKamil i schabek? Sam chętnie bym to zrobił ale nie chce mi się przedzierać przez ten śmietnik. Gdybym to ja był na był na ich miejscu to chyba zapadałbym się pod ziemie na kilka miesiecy licząc że ludzie może zapomną, ale im niestety obce jest uczucie zażenowania.

Mam także nadzieje że użytkownik schabek który był przekonany że Forza Godrizon nie wyjdzie w tym roku, zachowa się honorowo i weźmie odpowiedzialność za swoje słowa i skasuje swoje konto

Opublikowano

Honor, odpowiedzialność za słowa, dotrzymywanie ich u klapów?? Czyś Ty oszalał ASX?!

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

może ktoś znaleźć wszystkie te posty sprzed E3, które wypisywał nasz forumowy tercet ekspertów sprytnych inaczej - Donatello, PanKamil i schabek? Sam chętnie bym to zrobił ale nie chce mi się przedzierać przez ten śmietnik. Gdybym to ja był na był na ich miejscu to chyba zapadałbym się pod ziemie na kilka miesiecy licząc że ludzie może zapomną, ale im niestety obce jest uczucie zażenowania.

Mam także nadzieje że użytkownik schabek który był przekonany że Forza Godrizon nie wyjdzie w tym roku, zachowa się honorowo i weźmie odpowiedzialność za swoje słowa i skasuje swoje konto

No wyciąganie tych postów np. o starfiucie w 2021 czy battlefield w game pass byloby całkiem zabawne :yao:

Opublikowano

Małem rację wcześniej. Bociarskie bomby na E3 to jednak niewypały. Czy może coś mnie ominęło? 

Opublikowano
8 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Stary, weź Ty płytę zmień.

Nie, bo chyba nigdy nie przestanie śmieszyć jak darłeś ryja że pioter to nowe objawienie zielonych w tym temacie XD

Opublikowano

Rzekł Liściu, ogrywacz exów na YT na premiere. Na swoim OLEDzie Sony.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie, bo chyba nigdy nie przestanie śmieszyć jak darłeś ryja że pioter to nowe objawienie zielonych w tym temacie XD

No jebał Was na początku aż miło, random w dodatku. Chłop się pogubił, gdzieś w tym wszystkim, nic dziwnego, też by mi odjebało jakbym z Wami siedział tyle czasu w tym temacie :)

Opublikowano

No widzisz a teraz chłop czeka aż mu rzucą BF-a do smyczpassa na premiere. Tak się kończy obcowanie z xboxem. 

Opublikowano

No boty dalej wierzą, że ta gonwokonfa rozyebala to co się dziwić, ze pioter dalej wierzy w battlefielda w game pass:dynia: 

Xkurwa juz nie wyrabia i nawet rt nie potrafią dać do kolejnej zeszmaconej serii forza:dynia: grafika coraz gorsza a teraz jeszcze kuwa powrot do 30fps:dynia:  

Opublikowano

@LiŚciuJak szybko by go nie wrzucli wzorem innych BF-ów, to i tak będzie to już po tym jak przejdziesz go pierwszy na youtubie. Tak jak robisz to z exami na PS5 śmieszny teoretyku gejmingu.

Multi, singiel, co za różnica....Liściu już grał na Sony, na androidzie. Youtube i do przodu. Subskrybent roku :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Ja się nie dziwie, ze w dziale xboxa urządzili gejowska orgie. Przecież chłopaki w większości siedzą na xboxach one, a niektórzy w ogóle nie maja konsol. Dla nich to święto, ze nadal chuja wyjdzie na next gena :) moze akurat do 2023 roku dozbieraja coś z kieszonkowych. Tylko pytanie czy wtedy nadal będą dostępne zdrapki z eneby za 2 stówki..

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Ty bys sie nie zapadl pod ziemie bo ciezko wymagac jakiejs refleksji po takiej atencyjnej scierze. Chlopaki chlopaki patrzcie jaka ta konfa dla mnie wazna chlopaki patrzycie? Znikam z forum... oj kurwa nie w te strone ale teraz to juz znikam. I po 24h ogloszenie wielkiego powrotu XDDDD

Chujowa ta konferencja jak twoje posty i przecieki a godrizon nie powinien cie interesowac bo przeciez gry w 30 klatkach uwazasz za niegrywalne.

Przypominam ze wedlug gebelsa zieloni juz mieli ogrywac psychonauts i mfsa bo wujek od strony matki asaxa z 3 malzenstwa kuzynki brat blizniak ktory ma psa i ten pies wlasnie widzial na apce cos tam cos tam ze mozna pobierac. Ta katastrofalna konferencja gwozdziem do trumny xkurwy i BARDZO KURWA DOBRZE. I jak cos o mnie piszesz to normalnie mnie oznaczaj zebym mial powiadomienie bo omijam najczesciej te twoje wysrywy wiec moglbym niezauwazyc jak tutaj zgrywasz sedziego sprawiedliwosci przed ulomnymi kolegami :reggie: 

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Chujowa ta konferencja jak twoje posty i przecieki a godrizon nie powinien cie interesowac bo przeciez gry w 30 klatkach uwazasz za niegrywalne.

Ale przecież dadzą tryb 60fps. I to w wyższej rozdzielczosci niż 1080p. To nie PS5.:dynia:

30fps to możesz mieć w MFS. Ale tam akurat grafika rozpierdala wszystko na PS5 z twoją wiewiórką bez fizyki na czele , więc można wybaczyć.

Opublikowano

Xkurwa nie domaga juz na starcie przy swoich grach CROSSGENOWYCH XDDDDDDDDDDD ja pierdole jaki bubel od zielonych nieudacznikow piotras daj spokoj hahahahhah

Opublikowano

Ale to przecież ci pisałem wcześniej, że jak coś to możesz ograć Godrizona 5 w 4k/60 na tym sławnym pc reaktorze, co to go od lat niebieskie tępaki zawsze miały podobno uszykowanego do ogrywania exów z Xboxa w lepszej jakości. 

Opublikowano

Jednak niebieskie klapiszcza to jest bastion antygraczy, ja prdl. 

Opublikowano

Niebieskie robaki bez honoru szczekają jak zawsze, a i tak skończą z Godpassem na konsoli i kutangą Pana Spencera w zakłamanych mordach.

Najbardziej żałosne community ever, ze szmatą bez honoru na czele :obama:

Opublikowano

To nie wiesz że "dzifki" nie mają honoru...:Coolface:

Opublikowano

Miles morales co graficznie wpierdala kolejne zeszmacone ip microgowna nie ma nawet raytracingu :yao::yao: 

A A A ale będzie więcej niz 1080p w 60 fps  p p p prawda?

image.thumb.png.693536950d8a58ec7927d2d39b15291b.png

Opublikowano

RT w MM przy jednej czwartej rozdzielczości obrazu 1080p, to daje zawrotne 360p...o kurwa, aż przysiadłem z wrażenia jak klap daje wykład o raytracingu :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

, aż przysiadłem z wrażenia 

To teraz wstań bo się zesrałeś. 

Prawda taka że w tym roku nie wyjdzie nic na xboxa co by miało przekonać do jego zakupu. No może jak ktoś lubi ścigałki ale 30 fps na bestii to niezłe uwstecznianie rozgrywki i debil ten co tego broni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.