Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

no ale według forumowych botów podobno tylko eksbox miał zapewniać natywne przy grach First Party 4k 60 z RT XD

Tak, w Forzy MOTORSPORT. :reggie:

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

4K i 60 fpsów na PS5 to mrzonka w jakiejkolwiek grze, ale przynajmniej jest RT

Jak ten w returnalu co to go nikt nie widział czy bieda z Ratcheta? :dynia:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Albo ten RT bieda w 360p w Moralesie:pawel: 

W GT7 też chyba miało być jakieś gówno RT w jednej czwartej rozdzielczości obrazu. Niedługo przy tych exach Sony to tv HD Ready wrócą do łask. :dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Jeśli jakiś idiota twierdzi ze MS nie pokazał wczoraj nic co mogłoby przyciągnąć do zakupu Xboxa to proponuje zabrać się za wędkarstwo albo oglądanie TVP, bo z gierkami to ma mało wspólnego.

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę. Cała reszta to nic ciekawego.  No i gejlo dla fanów. 

Opublikowano

Podsumujmy forze

-4k i 30 fps wielki regres

-spadki do 1080p i 60 fp regres

-oprawa stoi w miejscu

-lokalizacja bez klimatu. Gdyby nie napisali, że to Meksyk to nikt by na to nie wpadł

-jeszcze większe stanie gaasem

-ray tracing nieosiągalny w żadnym trybie

-zero innowacji

-festiwal zamieniony w cyrk

Ja pierdole 

image.png.8552c23ac0b30299e26b9507857b7d9c.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

A co tam fajnego Sony na E3 pokazało? 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę.

Za to klockami Lego sie jeszcze bawisz więc z miłą chęcią pograsz w gre dla dzieci o wiewiórce. Na youtubie bo na youtubie. Ale zawsze.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Podsumujmy forza

-4k i 30 fps wielki regres

-spadki do 1080p i 60 fp regres

-oprawa stoi w miejscu

-lokalizacja bez klimatu. Gdyby nie napisali, że to Meksyk to nikt by na to nie wpadł

-jeszcze większe stanie gaasem

-ray tracing nieosiągalny w żadnym trybie

Ja pierdole 

image.png.8552c23ac0b30299e26b9507857b7d9c.png

Wiemy juz wszystko oprocz kluczowej informacji. Ile zielone kurwy wyciely zawartosci zeby wsadzic ja do deluxe edition i wyciagac swoje pazerne lapska po hajs. Upadek legendy. Szkoda

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Podaj grę która ma lepszy RT? XD

Przecież te RT odjebali tam po mistrzowsku

No 360p. Mistrzostwo. Nvidia pokłada się ze śmiechu.

Opublikowano
15 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeśli jakiś idiota twierdzi ze MS nie pokazał wczoraj nic co mogłoby przyciągnąć do zakupu Xboxa to proponuje zabrać się za wędkarstwo albo oglądanie TVP, bo z gierkami to ma mało wspólnego.

No nie wiem, dla mnie tylko Halo Infinite, AoE 4 i Party Animals. Z tego PA będzie na wszystkim, AoE 4 tylko na PC. Zostaje Halo, ale dla 1 singla na 6-8h nie będę kupował kolejnej konsoli, zwłaszcza że nie porzucili łoniaków z ery kamienia łupanego. Horizon to do 4 części równia pochyła, zobaczymy czy w końcu odwrócą trend, ale zapowiedź nie daje powodu do optymizmu. Liczyłem na jakieś info o Motorsport, bo wydaje się, że obrali kierunek GT Sport, ale wygląda na to, że jak robi się coś nowego, a nie tylko odcina kupony to trochę więcej czasu zajmuje. Niech dłubią, oby wreszcie było coś świeżego w tej serii.

Edytowane przez Chmielinski

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Wiemy juz wszystko oprocz kluczowej informacji. Ile zielone kurwy wyciely zawartosci zeby wsadzic ja do deluxe edition i wyciagac swoje pazerne lapska po hajs. Upadek legendy. Szkoda

Już pewnie pichcą jakieś dlc z motywem "tomek i przyjaciele"dla uposledzonych  i będzie psychiczny terror czy kupic dlc do gry której nie masz a wypierdolą ja ze sklepu za 3 lata bo licencję wygasną 

No ja pierdole x2

image.png.cb7c375b85452e53f68f83452487960f.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Image

Horizon-Forbidden-West_2021_05-27-21_005

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Chyba coś poszło nie tam przy projektowaniu x-śmiecia bez gier. Następnym razem niech dadzą z 7tfl więcej, TO MOŻE SIĘ UDA :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Image

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Chyba coś poszło nie tam przy projektowaniu x-śmiecia bez gier. Następnym razem niech dadzą z 7tfl więcej, TO MOŻE SIĘ UDA :kaz:

Ja pierdole x3

image.png.05d91dbcef4abadbaf6ddfad1ec25c2e.png

Opublikowano

Spokojnie taki jeden sandalarz w dziale xsx juz swietuje :kaz:

Niestety potwierdzilo sie to czego sie obawialem. Xsx konkurencja dla ps4, nadal czekamy na odpowiedz microsyfu na ps5

Opublikowano

Schabek? A co ty tu jeszcze robisz? Jakiś ponoć zakład przejebałeś. Pakuj walizy i out. Miej troche godności.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę. Cała reszta to nic ciekawego.  No i gejlo dla fanów. 

Może gdybym tez był pizda która potrzebuje pseudo muscle cars do powiększenia penisa to faktycznie samochodowki by mnie nie interesowały po takim doświadczeniu z motoryzacja.

Opublikowano
58 minut temu, PIOTR8642 napisał:

RT w MM przy jednej czwartej rozdzielczości obrazu 1080p, to daje zawrotne 360p...o kurwa, aż przysiadłem z wrażenia jak klap daje wykład o raytracingu :obama:

Mała lekcja matematyki bo słabo u Ciebie z tym. 2560x1440 (1440p)=mw 3.7mln pixeli, 1280x720=mw 0.92 mln(1/4 z 1440p), 640x360=0.23 mln (1/16 z 1440p).

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Może gdybym tez był pizda

Pizda to jesteś bo nie skasowałeś konta po przegranym zakładzie.

Opublikowano

Panowie mogę Wam zdradzić BOMBĘ E3 2022: Tryb Fps boost i usprawnienia graficzne dla wersji series X dla Horizona 5!

11 minut temu, YETI napisał:

Image

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Różnica dwóch generacji, ale co się dziwić jak Xbox nadal w czasach 360tki..

Opublikowano
4 minuty temu, łom napisał:

Mała lekcja matematyki bo słabo u Ciebie z tym. 2560x1440 (1440p)=mw 3.7mln pixeli, 1280x720=mw 0.92 mln(1/4 z 1440p), 640x360=0.23 mln (1/16 z 1440p).

Przecież napisałem że jedna czwarta rozdzielczości obrazu. Tak samo jak w Spidermanie w 2160p masz według Digital Foundry RT w rozdzielczości 720p. A jak grasz w 1080p to zgadnij, w jakiej rozdzielczości RT będziesz miał? 

Opublikowano

Day 1 to będzie grał jak zwykle Liściu na youtubie. Jego pytaj. On wie lepiej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.