Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

M$ chyba musi podjąć ciężką decyzję niczym BMW Sauber z Robertem Kubicą lata temu. I tak nie mają szans na podium w tej generacji, niech zbroją się już na 2026 rok i nową generację. Póki co mają szansę przekonać ludzi, którzy lubią mieć kilka sprzętów żeby zainwestowali w retroboxa jako tą trzecią, czwartą platformę do grania. To będzie dobra baza żeby przeprowadzić realny atak za kilka lat..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Przecież napisałem że jedna czwarta rozdzielczości obrazu. Tak samo jak w Spidermanie w 2160p masz według Digital Foundry RT w rozdzielczości 720p. A jak grasz w 1080p to zgadnij, w jakiej rozdzielczości RT będziesz miał? 

540p a nie 360p jak wszędzie piszesz. 1/4 rozdzielczości obrazu to podzielenie obu osi przez 2 a nie przez 4 (to daje 1/16).

Opublikowano
29 minut temu, Chmielinski napisał:

No nie wiem, dla mnie tylko Halo Infinite, AoE 4 i Party Animals. Z tego PA będzie na wszystkim, AoE 4 tylko na PC. Zostaje Halo, ale dla 1 singla na 6-8h nie będę kupował kolejnej konsoli, zwłaszcza że nie porzucili łoniaków z ery kamienia łupanego. Horizon to do 4 części równia pochyła, zobaczymy czy w końcu odwrócą trend, ale zapowiedź nie daje powodu do optymizmu. Liczyłem na jakieś info o Motorsport, bo wydaje się, że obrali kierunek GT Sport, ale wygląda na to, że jak robi się coś nowego, a nie tylko odcina kupony to trochę więcej czasu zajmuje. Niech dłubią, oby wreszcie było coś świeżego w tej serii.

Nie pomylił ci się temat? xd

Opublikowano

Tak jak pisałem. Pierwszy rok Sony: Demon, Spider, Astro, REturnal, Rathchet, KEna, Deathloop,i pewnie HZ2.

Pierwwszy rok Xkuwy : Forza Horizon 5 30fps i Medium 30fps. BRAWO

Opublikowano

Nie walisz konia do konfy xboxa

"Nie pomylił ci się temat kolego"

:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Zaraz się okaże, że  FM8 to będzie crossgen. Dobrze mieć XoX, XSX najbardziej zbędna konsola na rynku. W reszte gier co MS zapowiedział zagrasz na PS5.

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

540p a nie 360p jak wszędzie piszesz. 1/4 rozdzielczości obrazu to podzielenie obu osi przez 2 a nie przez 4 (to daje 1/16).

540p? To już zachacza o rozdzielczość tv CRT. A nie, no to spoko. To Nvidia jednak jest pod wrażeniem. Jednak mocne to PS5 :yao:

Opublikowano

Boże jaki downgrade:dynia: znowu brak Ray Tracingu:dynia: Jakie te studia ms to amatorka to ja nie wiem.

Opublikowano

Forza Horizon 5 w tym roku ;)

I jak to  wygląda :xboss:

I kto się śmieje ostatni klapy...

Opublikowano

Teksty klapów o niedoczytanych teksturach niezmiennie bawią.

No klapki, a tu co sie nie doczytało? :yao:

Opublikowano

Znaczy się jak wygląda? Jak trójka. Reskin i kotlet. Pierwsza Forza której nie kupię. 

Spencer nakłamał z 12teraflops. Tam z 8 jest w XSX. Myślicie, że skąd te " exy " w 30fps na Xkundlu.

Opublikowano

Dobrze, że to DLC do Forzy wpada w GP, bo żal byłoby za to płacić dodatkowo..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ależ pięknie pan Spencer wrzucił granat w niebieskie szambo :obama:

Oczywiście niewolnicy marki już sprzedali swoje Xboksy i nie mają zamiaru odpalić żadnej gry z Godpassa? Prawda? Tak robia ludzie honoru.

xDDDD

Niebieskie robale i honor :shieeet:

Wszyscy wiemy, że małe niebieskie suczki już popiskują w oczekiwaniu na sztosy jakimi pan Spencer obdarowuje zielonych luminarzy gamingu

Oczywiście takie zycie w rozdarciu musi wpłynąć na zdrowie psychiczne biedaków, stąd szpitale psychiatryczne w Polsce w zastraszającym tempie zapełniają się rozyebanymi psychicznie klapersami :notbad:

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:
no ale według forumowych botów podobno tylko eksbox miał zapewniać natywne przy grach First Party 4k 60 z RT XD

. 124953a50680ed45ba57d4925054cfec.jpg

Opublikowano

Serio ta forza nie chodzi w 4k/60fps czy klapy yebane trollują?

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:
Forza Horizon 5 w tym roku ;)

I jak to  wygląda :xboss:
I kto się śmieje ostatni klapy...

.
Plus Horizon 2 w tym roku.
I kto się śmieje, przez cały czas z tej śmieciary bez gier :kaz:bf67dfd67cf873463ef2a2d2da15faea.jpg623508c3368c9a7de836728d83bc869d.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Serio ta forza nie chodzi w 4k/60fps czy klapy yebane trollują?

Z konkretów podają 4k/30 w trybie quality i 60fps w trybie framerate, bez konkretnej rozdzielczości, czyli pewnie 1440-1800.

Opublikowano

Ok

Sraczet = pixar tak?

Forza 5 = program top gear.

Pytanie co wybierze zdrowy heteroseksualny mężczyzna do grania z kumplami. AAAA i najwazniejsze rachet gierka na max 20godzin a Top Gear lepiej chlopie zebys nie miał rodziny

Opublikowano

Klapy od wczoraj widzę dupska umazane łajnem po same kostki a to dopiero początek. Znowu zabraknie papieru toaletowego w sklepach :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, benito82pl napisał:

Pytanie co wybierze zdrowy heteroseksualny mężczyzna do grania z kumplami.

Tyle stwierdzeń wykluczających i dyskryminujących przeciętnego klapersa w jednym zdaniu. Zgłaszam jako mowę nienawiści :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.