Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, PIOTR8642 napisał:

A jak będziesz grzeczny to mama ci kupi pod choinke jednego z nich za 330zł. Tylko poczekaj troche bo zielona elita sprawdzi najpierw wszystkie w GP Ultimate za 4zł i powie ci które są fajne. To powiesz mamie.

z tego całego zalewu syfu wybieram tylko jeden czyli "hades":banderas: nie jestem takim żebrakiem aby żreć wszystko co mi rzucą na podłogę:sir:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

nie jestem takim żebrakiem aby żreć wszystko co mi rzucą na podłogę

Jak to nie. Astroboy, Suckboy czy inny gównoboy. Wszystko zeżresz.

Opublikowano
8 minutes ago, PIOTR8642 said:

A jak będziesz grzeczny to mama ci kupi pod choinke jednego z nich za 330zł. Tylko poczekaj troche bo zielona elita sprawdzi najpierw wszystkie w GP Ultimate za 4zł i powie ci które są fajne. To powiesz mamie.

Elita za 4 zł Xd ty jesteś zwykły złodziej XD

Oficjalna cena to  10$ za miecha a ten "elita"4 zł płaci XD  

Opublikowano

Ale to moja wina że GP Ultimate jest kilka razy w roku po 4zł za 3msc grania? Spencer ty wariacie:banderas:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Elita za 4 zł Xd ty jesteś zwykły złodziej

oczywiscie gierki tylko nowe (najlepiej cyfrowo) i zadnej nigdy nie sprzedawac bo to zlodziejstwo. Jak najbardziej popieram.

Opublikowano
1 minutę temu, Szymek napisał:

oczywiscie gierki tylko nowe (najlepiej cyfrowo) i zadnej nigdy nie sprzedawac bo to zlodziejstwo. Jak najbardziej popieram.

O to to. Właśnie tak robie w GPU za 4zł/3msc. Piona.:banana-santa: 

Opublikowano
On 5/23/2021 at 9:06 PM, 20inchDT said:

Wiecie co sie dopiero dowiedziałem - te chinskie scoorversyny z nintendo ukryły w amiibo fast travel do zeldy skyward sword XDDD jprdl i pewnie walikonie z naszego forum to kupią, a ten kawalek plastiku ma chyba kosztowac $25 XDD GRACZE

spoko, kupuje zawsze nfc tagi/karty na aliexpressie za grosze

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Jak to nie. Astroboy, Suckboy czy inny gównoboy. Wszystko zeżresz.

Świetne platformówki? Kolejny martwy gatunek na xkurwie? Dobrze jest być w rodzinie playstation pioter:banderas:tymczasem spasiona ulana świnia niesie ci cały kosz słodyczy:banderas:

Zdjęcie

Opublikowano

Dawno nie widziałem takiego masowego meltdownu wśród klaperstwa :obama:

Nieudolnie symulowany dystans, ukradkiem wycierane łzy, wściekłość i bezsilność. Biedne niebieskie robale, XSX na 10% potencjału rozyebał plejśmieciarę5 w proch i pył :xboss:

Taka muzyczna dedykacja dla wszystkich klapersów:

Opublikowano

Czyli z tym ze xbox to mocna konsola to caly czas byla ściema?  :/ masakra Spencer  :(

Opublikowano

Klapy po pachy we własnym łajnie, jeszcze coś tam niby merdają łapami, ale to w rzeczywistości pożegnalne machanie polyśmieciarce w kształcie rozjechanego jeża. 

Jadą tego kotowiewióra zbierającego śmieci już pewnie czwarty raz, platyna jak na samograja wskoczyła sama po 11 godzinach i wbrew logice krzyczą GOTY GOTY aż zaraz ojciec wpadnie do pokoju i zrobi porządek wywożąc polyśmieciarkę na działkę, by odstraszała komary. 

Edytowane przez DamianGrecky

Opublikowano

Te zdesperowane boty mnożą się wprost proporcjonalnie do tego jak świat zapomina, że w ogóle była jakaś konferencja:xboss:

pytanie teraz co w tym festiwalu rozczarowań najbardziej zawiodło.

fh5 gdzie jest kopiuj wklej w gorszej oprawie na xkurwie co nie wyrabia z ray tracingiem lub 60 fps

Starfiut CGI gdzie kuwa maja alphe i zero gemplayu 

Cwalo to w ogóle nie zawiodło bo jak wyglądało jak gowno tak dalej wygląda jak gowno

Reszty to nawet nie pamiętam a i tak pewnie 90% wyjdzie na ps5 :dynia:

Można się rozejść i za rok na pewno się już uda:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Powiem zupełnie szczerze, darłem tu czasami łacha z Xboxa ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak źle. Wypuścili retroboxa do indyków, multiplatform i tytułów 7/10. Czyżby Series X miał wyprzedzić Ona w byciu najbardziej bezplciowym niegodnym zapamiętania hardwarze ever? Wiem, że nadzieja umiera ostatnia ale w tym śmieciowisku już pałacu nie postawią..

Opublikowano

Kamil wstawaj zerwałeś się, jescze gorzej niż jak  ci się  mówilo, że FH5 to ten rok.

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

No jak nie dopracowali gry że nie chodzi w 4k/60fps to nie dziwota że wychodzi w tym roku :nosacz2:

Opublikowano

Na dowód tego jak wybitna i nieosiągalna dla konkurencji była to konferencja niech posłuży fakt, że klapy rozmawiają tu głównie ze sobą, próbując uskuteczniać ten dmg control.

Zostaliście rozyebani, pogódzcie się z tym.

Opublikowano

Ja myślę, że powinno się powołać grową komisję aby rozebrali tego śmiecia czy tam w ogóle jest to rdna 2. Brak ray tracingu w pustym świecie z paroma samochodzikami przy 4k i 30 fps to niepokojące jest:reggie: juz yebać te 99% gier ale upadek forzy to akurat bardzo zła wiadomość. Jeszcze ten totalny brak klimatu to:frog:

Opublikowano

Z bialostockiego Monaru nadawal dla panstwa Vizir, oddajemy glos do studia

Tymczasem na xbox series 30fps spadaja kolejne bomby :yao:

Opublikowano

The Stranger Of Paradise FF zarządzi

to będzie gra generacji 

Opublikowano

Klapom w latach 2022 - 2023 zostanie oglądanie obrazków w necie w 0 fps :lapka:. Dumni posiadacze GodBoxa beda zajeci ogrywaniem kolejnych sztosow 

Opublikowano

Klapy pozamykane przez opiekunów prawnych w piwnicy liczyły na promienie słońca chociaż na ekranie tv no ale zostaje tylko ogrywanie 3x dziennie wydmuszki Raczeta 

Opublikowano

No ogra sie forze, mfs czyli google earth bieda edition, te pare indykow to bedzie w cdaction i zamiast swiezakow w biedrze za naklejki rozdadza, multiplatformy to wiadomo, stalker sie moze ogra jak bedzie w smyczpassie a jak nie to poczekam az betatesterzy sprawdza i wyjdzie prawilna wersja na plejstacje juz spatchowana. Gdybym nie mial xboxa to po tej konferencje jego ewentaulny zakup przelozylbym na jeszcze kolejne lata a najlepiej poczekal na nastepna generacje. No taka prawda.

Obiektywnie kazdy chyba przyzna ze konfa to takie 2+/10 naciagane ze wzgledu na horizoja

Opublikowano

Z tej konferencji to zadowoleni mogą być tylko użytkownicy Xboxa One. M$ jest mistrzem w utrzymywaniu trupów przy życiu. Natomiast klientom Seriesa X  nasrali prosto do ryja i kazali przełykać to gówno przez bite 90 minut pokazu..

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.