Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Xsmiec to może pomarzyć o wynikach nadkonsoli:banderas:

Screenshot_20210614-225733_YouTube.jpg

Screenshot_20210614-225710_YouTube.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Halo ? 

No pamiętam,halo collection rok nie działał multiplayer po premierze.

Piątka? Spierdlony kod sieciowy,brak pingu,jakieś śmieszne kreski aby ukryć połączenie z jankesami.

Mała ilość map, ilość mikro płatności przyćmiewał nawet gry z komórek.

Pół roku po premierze praktycznie skill matchmaking nie działał,bo sporo graczy odeszło więc mogłeś grać z gosciami znacznie wyższym skilu.

Tryb warzone chociaż spoko,totalny pay to win.

Ale co ja będę pisał,jak większość bociarni pewnie to ograła po paru latach w gamepass.

Mikropłatności? To chyba graliśmy w inną grę. Jedyny płatny element to były jakieś grafiki do avatara. Cała reszta była do wyrwania z czasem za punkty z gry. Sam mam kilka mln i nie mam co za to kupować. A na pewno nie było żadnego p2win. Pół roku po premierze. Tak, jeśli ta twoja premiera była tak że 4 lata później niż ta światowa bo wtedy zaczynało brakować ludzi na serwerach z naszego regionu. A jeśli byłeś za cienki to możesz sobie tłumaczyć lagiem marne umiejętności ale w końcu ksywa Janusz gamingu mówi sama za siebie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Microsoft to niech się i tak cieszy, ze cześć posiadaczy nadkonsoli 5 kupiła retroboxa bo inaczej byliby w ciężkiej dupie.

Opublikowano

Lodowka najpopularniejszym wydarzeniem u tych podobno graczy xD ciekawe czy debile wiedza ze lodowki w smyczpassie moze nie byc

Opublikowano

"Dobrze, że PS5 nie było dostępne od premiery i jakimś cudem, stalem się też, posiadaczem nowego Xboxa. Phil jednak wie jak to się robi, i kiedy Jim liczy słupki sprzedażowe, Phil dogania Jima, w tym co Playstation robiło najlepiej, tylko właśnie robiło to bez Jima."  źródło PPE. 

Sprzedać się za 4 zł to nie lada wyczyn XD Najbardziej plusowany komentarz. Jak za 4zł to możesz pierwszą grę na nowej konsoli wydać rok po premierze XD Zyeb gona zyeb.

Opublikowano

Spencer miał chociaż odwagę strzelić Platinum w pysk i wyjebać ich pokraczny projekt na śmietnik historii, ale na szczęście dla Japońców są oddane klapy, które łykną wszystko za 3 i 5 bomby a nawet poproszą o więcej. Za chwile wszyscy deweloperzy gierek na telefony zobaczą że wystarczy port na rozjechanego małża a zdesperowane robale i tak kupią. 

93DA0142-5BE0-4EF2-9EF9-FB168A138C1A.jpeg.50793d1690955c02254781e90fdd4032.jpeg

3A893B71-3131-4917-AFE0-BEC1228E9E01.jpeg.229bd0de0198141539272ea8e6c0fc92.jpeg

ZRYWA CZAPKĘ, NIE TO CO HALO

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale nikt tym nie walczy wiec po cholerę to tutaj przywołujesz?:o

Opublikowano

Bo wiewiórka zbierająca złom znudziła już nawet posiadaczy playśmiecia. No niestety, kampania na 7 godzin nie wystarczyła nawet na tydzień od premiery a nic nowego na horyzoncie nie widać. Boty za to już grzeją palce na powrót z wakacji by wskoczyć w wir wrażeń w Forzie i Halo. Co ten Spencer geniusz narobił to sie w głowie nie mieści :xboss:

Opublikowano

Dziwny sposób myślenia i zupełny brak logiki. My gramy teraz, grać będziemy w wakacje i po nich. Wy czekacie, czekacie i czekacie po to, aby dopiero na jesieni odpalić cokolwiek na tych zakurzonych, czarnych złomach. I to my mamy gorzej? Zdradzę ci coś - żaden niebieski, choćbyście napisali elaboraty gówna jak to jest źle itp. - wcale tego nie odczuwa w ten sposób. Wręcz przeciwnie. Szkoda nam jest was po prostu po minęło 8 miesięcy a wam dopiero pojawiło się światełko w tunelu że może w końcu w coś zagracie.

Przykre, smutne, żal.

Opublikowano
9 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Halo ? 

No pamiętam,halo collection rok nie działał multiplayer po premierze.

Piątka? Spierdlony kod sieciowy,brak pingu,jakieś śmieszne kreski aby ukryć połączenie z jankesami.

Mała ilość map, ilość mikro płatności przyćmiewał nawet gry z komórek.

Pół roku po premierze praktycznie skill matchmaking nie działał,bo sporo graczy odeszło więc mogłeś grać z gosciami znacznie wyższym skilu.

Tryb warzone chociaż spoko,totalny pay to win.

Ale co ja będę pisał,jak większość bociarni pewnie to ograła po paru latach w gamepass.

Z tego to tylko pierwsze zdanie jest prawdziwe. reszta to stek bzdur i zwykłych kłamstw. to jest za mocne nawet na standardy CW:facepalm:

Opublikowano
8 hours ago, lpcl said:

Mikropłatności? To chyba graliśmy w inną grę. Jedyny płatny element to były jakieś grafiki do avatara. Cała reszta była do wyrwania z czasem za punkty z gry. Sam mam kilka mln i nie mam co za to kupować. A na pewno nie było żadnego p2win. Pół roku po premierze. Tak, jeśli ta twoja premiera była tak że 4 lata później niż ta światowa bo wtedy zaczynało brakować ludzi na serwerach z naszego regionu. A jeśli byłeś za cienki to możesz sobie tłumaczyć lagiem marne umiejętności ale w końcu ksywa Janusz gamingu mówi sama za siebie. 

Gościu ja w to grałem na premierę ale ty raczej nie XD 

W trybie warzone mogłeś kupić sobie paczki za pieniądze które zawierały skiny oraz  pojazdy, czołgi i upgredy.

Niektórymi pojazdami to rozpierdzial robiłeś nieziemski.

Fakt mogłeś ja zdobyć w grze ale to trwało wieki, o wiele szybciej było zapłacić XD

A co do laga i mojego nicku to nawet nie będę komentował bo ty chyba jesteś jakiś niespełna rozumu.

Opublikowano
16 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

W trybie warzone mogłeś kupić sobie paczki za pieniądze które zawierały skiny oraz  pojazdy, czołgi i upgredy.

Fakt mogłeś ja zdobyć w grze ale to trwało wieki, o wiele szybciej było zapłacić XD

A co do laga i mojego nicku to nawet nie będę komentował bo ty chyba jesteś jakiś niespełna rozumu.

Gram od premiery, poziom 111, 500+ godzin, głównie arena - żadnego pay2win pączki wybitnie opcjonalne. Wyśmienite multi, kilkaset godzin nabite. Laga nie kojarzę poza sytuacją po 6 latach gdzie populacja gry jest O NIEKTÓRYCH PORACH niewystarczająca na platinum/diamond i szuka po amerykach.

Opublikowano

Sratchet nawet za darmo w godpassie byłby tylko średniakiem w zalewie sztosów jakie pan Spencer wrzuca do tej usługi. Żaden szanujący się zielony koryfeusz gamingu nie da się oszukać kolorowej graficzce i bajkowej oprawie tworzonej pod siedmiolatków, która kryje pustą gameplayową wydmuszkę :xboss:

A na takiej plejśmieciarze Sratchet jest GOTY i spełnieniem marzeń klapersów.

Niebieskie robale, wy nie macie pojęcia o dobrych grach. Wy w ogóle nie macie pojęcia o grach. Byle było pifpaf, byle był eks na Sonkę, byle było kolorowo. 

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Sratchet nawet za darmo w godpassie byłby tylko średniakiem w zalewie sztosów jakie pan Spencer wrzuca do tej usługi. Żaden szanujący się zielony koryfeusz gamingu nie da się oszukać kolorowej graficzce i bajkowej oprawie tworzonej pod siedmiolatków, która kryje pustą gameplayową wydmuszkę :xboss:

A na takiej plejśmieciarze Sratchet jest GOTY i spełnieniem marzeń klapersów.

Niebieskie robale, wy nie macie pojęcia o dobrych grach. Wy w ogóle nie macie pojęcia o grach. Byle było pifpaf, byle był eks na Sonkę, byle było kolorowo. 

Mówisz pif paf i kolorki?

453121_SyRnTbItss_haloinfinite1.jpg

Opublikowano

Ale dekiel, właśnie przytoczył cały mechanizm gry w Gearsy 5 - Pif paf i byle do przodu, jakie dzbany

Opublikowano

MFS idealne dla Xfrajerów. Ciągłe bujanie w obłokach. W chmurkach. Potem przychodzi burza i strąca piorunem ten samolocik z marzeniami. Dodaktowo w 30fps. 

Opublikowano
55 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No tak mam te kilkadziesiąt mln nabitych punktów za które mógłbym kupić dziesiątki tych paczek ale trwa to wieki. Ja prdl idź może pograć w coda. Wszystkie skiny były do zdobycia za walutę z gry i postęp. Sam mam 152 poziom ale będziesz, mi tłumaczył, że to jakieś skomplikowane bo trzeba było grać. Aha typie, niezły z ciebie Janusz. I to pisanie o braku ludzi po pół roku od premiery. xdxdxd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakim napisał:

Nie wiem czy zauważyłeś ale nikt tym nie walczy wiec po cholerę to tutaj przywołujesz?:o

Klapy nie walczą bo chujowa graficzka i widać, że kasztan, którego nie uratuje nawet dopisek ps5 exclusive. 

Godzinę temu, Jakim napisał:

Dziwny sposób myślenia i zupełny brak logiki. My gramy teraz, grać będziemy w wakacje i po nich. Wy czekacie, czekacie i czekacie po to, aby dopiero na jesieni odpalić cokolwiek na tych zakurzonych, czarnych złomach. I to my mamy gorzej? Zdradzę ci coś - żaden niebieski, choćbyście napisali elaboraty gówna jak to jest źle itp. - wcale tego nie odczuwa w ten sposób. Wręcz przeciwnie. Szkoda nam jest was po prostu po minęło 8 miesięcy a wam dopiero pojawiło się światełko w tunelu że może w końcu w coś zagracie.

Przykre, smutne, żal.

Tak, tak, ten mfs, ascent, Hades, 12 minutes i inne w gpu w wakacje się nie liczą. Wiadomix na sonce trza bulić to granie od razu ma lepszy smak i ten pieprz. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No dobra, ten MFS faktycznie na wakacje wam sie przyda, przynajmniej coś zwiedzicie.

Hades też na plejke przypominam ;)

Opublikowano

Porównywać soczysty, skillowy i miodny gameplay Gears5 do giereczki dla dzieci jaką jest sratchet :obama:

To tylko zniszczony tanim alkoholem i zamroczony ideologią plejstejszyn forumowy brynol może takie guvnoposty produkować :xboss:

Klapy po niedzielnej orce wciąż jeszcze zamroczone. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.