Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście ze niektóre gry wyjdą tez na PS5 ale jakim trzeba być debilem żeby je kupować na PS5 mogąc je mieć za 4zl w Game Passie, aaaaaa już wiem, trzeba być klapem.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minutes ago, lpcl said:

No tak mam te kilkadziesiąt mln nabitych punktów za które mógłbym kupić dziesiątki tych paczek ale trwa to wieki. Ja prdl idź może pograć w coda. Wszystkie skiny były do zdobycia za walutę z gry i postęp. Sam mam 152 poziom ale będziesz, mi tłumaczył, że to jakieś skomplikowane bo trzeba było grać. Aha typie, niezły z ciebie Janusz. I to pisanie o braku ludzi po pół roku od premiery. xdxdxd

Haha no cyrk 

Ja ci pisze o paczkach w Warzone które dawały realną przewagę a ten broni tej mechaniki mówiąc ,ja mam miliony pkt i 150 lvl Xd XD 

Nie pisałem nigdzie o braku graczy po premierze, pisałem o matchmaking który kompletnie po pół roku się zesrał,to jakby Nadal w tenisa grał z gościem co dopiero zaczyna i według botów wszystko ok , wszystko działa XD

Nadal ograł typa 6-0 6-0 mówiąc "niezły z ciebie Janusz" a chłop nawet nie umie rakietki trzymać XD bo matchmaking poprostu wrzucił typa w pierwszą ligę XD

Chłop przegrał miliony godzin ma 150 lvl a nawet nie rozumie logiki tej gry i kto tu jest Januszem? XD

Opublikowano
Teraz, KarolJanuszGejmingu napisał:

Haha no cyrk 

Ja ci pisze o paczkach w Warzone które dawały realną przewagę a ten broni tej mechaniki mówiąc ,ja mam miliony pkt i 150 lvl Xd XD 

Nie pisałem nigdzie o braku graczy po premierze, pisałem o matchmaking który kompletnie po pół roku się zesrał,to jakby Nadal w tenisa grał z gościem co dopiero zaczyna i według botów wszystko ok , wszystko działa XD

Nadal ograł typa 6-0 6-0 mówiąc "niezły z ciebie Janusz" a chłop nawet nie umie rakietki trzymać XD bo matchmaking poprostu wrzucił typa w pierwszą ligę XD

Chłop przegrał miliony godzin ma 150 lvl a nawet nie rozumie logiki tej gry i kto tu jest Januszem? XD

Trudno się z tobą rozmawia bo piszesz jakieś głupoty. Za granie w każdy tryb dostajesz punkty, za pkt kupujesz paczki z broniami, skórkami itd. Jak gameplay jest dobry jak w h5 to grasz z przyjemniścią i szybko gromadzisz pkt bo tu nie ma ściany, która powoduje, że musisz grać mln godz. by to zdobyć. Ale widocznie dla ciebie grane w gry to odpierdalanie pańszczyzny u Pana na polu i grasz po to, żeby pojeździć skorpionem w warzone, dlatego musisz kupować za walutę te mityczne paczki. I nie po pół roku nie było żadnego problemu z matchmakingiem z podobnymi klasowo graczami z naszego regionu. Takie problemy pojawiły się po kilku latach. Tak więc albo byłeś słaby i zrzucasz to na matchmaking albo miałeś niesamowitego pecha ale jako osoba grająca regularnie (chociaż ostatnio już sporo mniej) od 6 lat to raczej stawiam na pierwsze. 

Opublikowano
42 minuty temu, Jakim napisał:

No dobra, ten MFS faktycznie na wakacje wam sie przyda, przynajmniej coś zwiedzicie.

Hades też na plejke przypominam ;)

Ale nie za pringelsy. xd

Opublikowano
20 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Haha no cyrk 

Poczekaj, czyli wychodzi na to ze boty drące ryja o skillowym multi w halo z wezyrem na czele nie maja specjalnie pojęcia o tej grze? Kurwa kisne

Opublikowano

A i bym zapomniał. Kamilek i rozalia nie zesrajcie się typy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Zieloni ciagle grupa wsparcia i to już nawet post pod postem wspierając samych siebie i przekonując samych siebie, że jest dobrze:yao: tymczasem kalka chojzy, cwalo czyli to samo o 20 lat:yao: I jeszcze w tym smieciu nie ma nawet ray tracingu bo to kuwa przerasta tego technologicznego bubla :dynia:

20210614_225010.jpg

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Poczekaj, czyli wychodzi na to ze boty drące ryja o skillowym multi w halo z wezyrem na czele nie maja specjalnie pojęcia o tej grze? Kurwa kisne

Gówno to wie Karol, ale takim gamoniom jak Ty co to nawet w gry nie grają wszystko jedno. :) Z resztą, Karol najwięcej czasu spędził w uber casualowym WarZone które nawet rang nie ma, więc i zasady gry są w sumie luźne.

Halo = Arena, reszta jest tylko dodatkiem.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Gówno to wie Karol, ale takim gamoniom jak Ty co to nawet w gry nie grają wszystko jedno. :) 

Okazuje się ze nie tylko ja nie gram w gry XD

Opublikowano

Ja perdole, właśnie zobaczyłem kręgle i piniate w chojzie 5:yao: i to kuwa robia te boty przez 1000 godzin w tym crapiszczu?:yao: no to ja się nie dziwię, ze się dobrze bawią jak to rozrywka dobra dla downów :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Okazuje się ze nie tylko ja nie gram w gry XD

No nie Karol jednak coś tam grał, a ty pieprzysz głupoty jak zwykle. xd

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

16237420048423464714894927139414.jpg

A a a le mam 21 dni przegrane w halo. I co kurwa z tego jak Karol was wyjaśnił a ty pewnie 21 dni na spectatorze siedziałeś :)

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A a a le mam 21 dni przegrane w halo. I co kurwa z tego jak Karol was wyjaśnił a ty pewnie 21 dni na spectatorze siedziałeś :)

Karol wyjaśnił jedynie, żę każualowy Warzone zawiera płatne paczki które kupują Ci broń (jednorazowo), ale nie skilla. Nie wątpie, że chłopak swoje ograł, ale Halo w PvP to Arena i to na tej zasadzie toczy się oś multiplayera, turnieje i tu się wyrabia SKILL oraz RANGI. 

Opublikowano
21 minutes ago, LiŚciu said:

Kolega nie rozumie istoty problemu,

W arenowych skill shooterach jak halo bardzo ważne znaczenie ma matchmaking.

Jeśli jesteś przeciętny chciałbyś grać z ludźmi na swoim Poziomie skila.Zeby znać mapy,przewagi itp

Nie chcesz grać z typem co ci wali buły z końca mapy ani z takim co nie umie trzymać pada.

I jeszcze raz powtarzam,halo to świetna gra ale tylko wtedy kiedy Matchmaking działa,na premierę w to grało się świetnie ale im dalej tym gorzej,mecze z wyrównanych zamieniały się w totalna dominację jednych z drużyn.

Gdyby to był BF czy cod to nikt by się tyn nie przejmował ale to jest arena shooter.

Ja im staram się to wytłumaczyć a ci od Januszy mnie wyzywają XD 

Opublikowano
4 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

I jeszcze raz powtarzam,halo to świetna gra ale tylko wtedy kiedy Matchmaking działa,na premierę w to grało się świetnie ale im dalej tym gorzej,mecze z wyrównanych zamieniały się w totalna dominację jednych z drużyn.

Może to też na tym polega? Że po prostu są mecze gdzie goście o wyższym skillu są akurat na etapie pięcia się po szczeblach rankingu i zaszczyt obskoczenia wpierdolu 17 do 50 przypadł właśnie Tobie. Albo grają premade? Piszesz, że ojeju jak ten zły matchmaking nie działa, a opisana przez Ciebie sytuacja zdarzyła mi się niejednokrotnie i w Destiny i w Titanfallach czy nawet CoDzie.

Także pisanie, że matchmaking ssie, bo grałeś w gry gdzie ktoś Cię wyjaśnił... no sorry, ale to brzmi jakbyś płakał, że nie możesz przeskoczyć golda. 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

widzę jeden cykl na tabsach antykoncepcyjnych można na xboxie pierdolnąć z dindu i hermano

Opublikowano
10 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Medium, Forza5, MFS 30 fps. Czy to są jakieś jaja? 12 flopów? Chyba ujów w pupie spermera. Halo pewnie też w 30 będzie.

Opublikowano

Akurat matchmaking był bardzo ok przez długi czas dopóki była odpowiednią baza graczy w EU. Oczywiście mogłeś trafić np. na iroli, którzy się teleportowali albo kolesi z netem z ziemniaka ale to bolączka wszystkich gierek online. Potem z odpływem było coraz gorzej ale tak jak piszę nastąpiło to po wielu latach. A ja się akurat piąłem od rangi Silver i na początku było bardzo łatwo dojść do onyx w slayerze. Teraz to jest dopiero męczarnia chłopie więc bez kitu nie narzekaj Karol. 

3 minuty temu, YETI napisał:

Fh w 60, hi w 120 ale dalej wypisujcie brednie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Chojza 60 fps w 1080p :dynia: oczywiście bez ray tracingu bo ten czarny murzyński szrot by się spalil:kaz:  regres graficzny i regres w plynnosci:obama: 

MAGICY Z PLAYGROUND:dynia::dynia:

Opublikowano

Czy któremuś klapowi udało się już poruszyć krzaczkiem w Raczecie czy ta gra to jednak wydmuszka? :reggie: i oni maja czelność bełkotać na temat Forzy i Halo 

Opublikowano

Spokojnie Returnal wycisnął z ps5 max. Full HD i 40 fps, game over, lights out. A klapy się plują o gry na xboxa. xdxdxd

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

Ty ale ja mam przegrane prawie 3000h w Destiny, co nie robi mnie zaraz znawcą gry, a samo PvP w D2 cierpi właśnie na te bolączki, o których pisze Karol - zjebany MM, gdzie zamiast SBMM włączyli CBMM, a w najbardziej kompetetywnym trybie gry, jakim są weekendowe Trialsy, w ogóle jest MM na podstawie ilości wygranych meczy pod rząd, co jest jakąś kpiną, bo kompletni amatorzy w pierwszym meczu trafiają na top playerów bo akurat wyzerowali kartę i mają też pierwszy mecz. Gra cierpi aktulanie na mały player base graczy PvP, stąd też radykalne decyzje o wyłączeniu SBMM, bo try-hardy w kółko ze sobą grali i płakali na stremach, że nie mogą już stompować noobów. Tak więc z tego co pisze Karol, w Halo naturalnie zrobiło się to samo. Dopóki jest player base to SBMM działa i jest spoko, a potem już się robi cyrk.

Jezuuuu ale mi się chce spróbować tego multi w Halo co tak chwalicie. Może Series S pod to tylko kupię... Tylko skąd wziąć czas na multi znów.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ma ktoś do sprzedanie TV FullHD, bo kupuje XSX i by mi się odpowiedni TV przydał. Teraz ciężko kupić taki. ktoś coś??

Klapy już błagają o stare używane telewizory ze śmietnika bo całe kieszonkowe poszło na gry za 3,5 bomby na 7 godzin :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.