Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

My tu gadu gady a tymczasem Nintendo pokazało kto jest arcymistrzem ruchania

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

i jak w tym giereczkowym kurwidole ma być dobrze jak na gry z komórek za 250zł ludzie reagują tak

Cytat

Szkoda, że nie nowa część i wygląda jak z komórek, ale i tak będzie trzeba ograć

Switchowców to tylko maczetami

Opublikowano

Miyamoto przychodzi na środek pokoju, sra i wychodzi. 

Swiczowcy po dajrekcie?

No może i tylko się zesrał ale konsystencja i kolor zajebiste, biorę dayone z perfectblue :pawel:

Opublikowano

Micro swoją konfą bądź co bądź wywrał największe wrażenie.

Przesłanie jest proste - kup naszą konsolę, a ograsz zajebiste gry za nieduże pieniądze i to w najlepszej jakości jeśli chodzi o konsole.

W sumie za sam oszczędzony hajs na gierka z gamepassa można sobie dokupić drugi, a w perspektywie całej generacji może i 3 sprzęt do grania. 

28 minut temu, teddy napisał:

My tu gadu gady a tymczasem Nintendo pokazało kto jest arcymistrzem ruchania

Nie ma drugiej tak przereklamowanej firmy jak nintendo. Doją graczy jak mogą, a Ci się jeszcze cieszą z tego, że zostali wyruchani :obama:

Opublikowano

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

Opublikowano
56 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

No i ja sobie pogram a Ty nadal będziesz czekał na konsole hahahaahahaha

2 godziny temu, DamianGrecky napisał:

Jak się robactwo pochowało pod szafkami :yao: pewnie z rozpaczy gryzą pudełko po szczurze od śrubek 

Zielone robactwo to teraz ma CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ BEZ NEXT GEN GIER hahaahahaa

Opublikowano

Ale bedzie napierdalane w forze deluxe edition ze wszystkimi dlc i w forumowym klubie a wy co klapy gt sport z system zniszczen z 1989 roku?

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Micro swoją konfą bądź co bądź wywrał największe wrażenie.

Przesłanie jest proste - kup naszą konsolę, a ograsz zajebiste gry za nieduże pieniądze i to w najlepszej jakości jeśli chodzi o konsole.

W sumie za sam oszczędzony hajs na gierka z gamepassa można sobie dokupić drugi, a w perspektywie całej generacji może i 3 sprzęt do grania. 

Nie ma drugiej tak przereklamowanej firmy jak nintendo. Doją graczy jak mogą, a Ci się jeszcze cieszą z tego, że zostali wyruchani :obama:

Dlatego niedługo witam PS5 :xboss:

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

No i ja sobie pogram a Ty nadal będziesz czekał na konsole hahahaahahaha

Zielone robactwo to teraz ma CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ BEZ NEXT GEN GIER hahaahahaa

Dobra co znaczy to mityczne next gen gry? Bo jak kolesie z df policzyli to na obydwu systemach jest łącznie 11 gier, które są tylko na xsx/xss, ps5 lub pc, z czego jedna zaraz będzie na ps4 czyli godfall. I jest w tym nawet kilka gier na xsx, xss, pc, których nie ma na xone. Ale te 3 gry to kasztany chyba nawet gorsze niż ten cały godfall. Tak więc jeśli zawęzisz to mityczne określenie do sraczeta, ds, Returnala i medium to nadal jest to kurwa żałosna, liczba next genów na obydwie konsole 3 v 1, jak dasz  demo astro to 4 v 1. Faktycznie jest kurwa czym wojować, bez kitu. xdxdxdxdxd

Ale będzie napierdalanko czerwiec, lipiec i sierpień. Ja pierdole tysiące godzin grania w 3 krótkie gierki i jedną trochę dłuższą. We believe in generations klapy. xdxdxdxd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Jak widać obłąkany świński duet sperma&kamil poddał się solidarnej lobotomii po informacji, że Bógrizon 5 jednak wyjdzie w 4K 60fps:yao:

Opublikowano

Tymczasem Mendrek z Choroszczy wypisuje:

Mendrek  53

Napisano 2 godziny temu

Bardzo mi się podobała ta konfa, MS to nawet połowy z tego nie był tak fajny. Wybór kupna Switcha okazał się dla mnie bardzo trafny. MH Stories 2, te Mario Party Stars, SMT V, Advance Wars... Wszystko w moje gusta chyba trafiło, nawet przy BOTW 2 zabiło mocniej serducho, a nienawidzę Zeldy. Może warto ten Skyward Sword HD skosztować, skoro to prequel? Nawet Mario Golf ten nowy wygląda ciekawie. Nintendo jak dla mnie konfa 8/10 

Czyli indyki za 3 bomby lepsze niż gierki z gpu za 4 zeta. xdxdxd

Opublikowano
41 minut temu, schabek napisał:

Ale bedzie napierdalane w forze deluxe edition ze wszystkimi dlc i w forumowym klubie a wy co klapy gt sport z system zniszczen z 1989 roku?

Jedna konfa Microsoftu i nawet schabek rozjebany jak hiroszima atomówką.

No ale Spencer jak dobry ojciec gameingu przygarnie też i ciebie. Tyle dobra na ciebie czeka w gamepassie za cene snickersa. Graj i czyń dobro.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Słabo myślałem, że w 120 i z vrr. 

Opublikowano
12 minut temu, lpcl napisał:

Słabo myślałem, że w 120 i z vrr. 

120fps to królestwo XSX.:banderas:

Ale widze że dzisiejsze info o Godrizonie 5 w 4K/60 tak sie biednym klapkom na psychice odbiło, że już nie kontaktują.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Gdzie te 60 fps w Medium na PS5?

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Gdzie te 60 fps w Medium na PS5?

A w Forzie przy 4K? ;)

Opublikowano

No w Forzie jest jakbyś poczytał kilka stron wcześniej.

edit:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

No w Forzie jest jakbyś poczytał kilka stron wcześniej.

W 4K? ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

W 4K? ;)

Ja wiem że klapy nie umieją w czytanie ale żeby aż tak? xDDDD

Opublikowano

To sie nazywa potega 12TF XSX, która rozjebuje u klapów zdolność pojmowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.