Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak samo jak to 60 fps w The Medium na PS5?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Tak?

Co to ten "performance mode"? Brzmi jak "bieda mode" aka "zielone frajestwo mode" ;)

Opublikowano

Zadne 4k, marketingowa papka jak 4zl za gamepassa. Falujace gowno ze spadkami do 1080

Ale i tak bedzie grane bo nie ma innych sciagalek

Opublikowano

4k plejkurewka widziała ostatni raz w tym swoim obrzydliwym dashboardzie  :kaz:

Opublikowano

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie. I jeszcze do ogrania w GPU za 4 zł. :obama:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

4k:yao: będzie 4k ze spadkami do 1080p I na tym się skonczy na tym zielonym smieciu ale boty na kolanach lykna wszystko. Ray tracing dodali? A nie, po co pytam:yao: ta xszmata by tak skonczyla po dodaniu raytracingu

spacer.png

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie.

Ty pizduś, weź poka gamertaga...

Opublikowano

Pokazać gamertaga byle frajerowi z internetu?

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie.

Jeśli nie potrafisz zrobić solid 4K/60 FPS w ścigałce, to jesteś patałachem, a nie bogiem.

Wyjdzie jakaś inna ścigałka, to na copy-paste Forza wszyscy się odleją ciepłym moczem, a MS znowu będzie ją rozdawał za wiadro jagód i błagał jak żul pod Biedronką by ktoś jeszcze zagrał ;)

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Pokazać gamertaga byle frajerowi z internetu?

No dawaj, zobaczymy co tam opierdalasz w 4k... 

Opublikowano
20 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To sie nazywa potega 12TF XSX, która rozjebuje u klapów zdolność pojmowania.

Szkoda ze nie rozjebala u was zdolnosci polykania i dalej wierzycie we wszystko co wam spencer poda :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No dawaj, zobaczymy co tam opierdalasz w 4k... 

Mam pokazać gamertaga kolesiowi który jest pośmiewiskiem w CW? Ty chyba sie z chujami na łby pozamieniałeś.:dynia:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Mam pokazać gamertaga kolesiowi który jest pośmiewiskiem w CW? Ty chyba sie z chujami na łby pozamieniałeś.:dynia:

Nie no dawaj go. Chce zobaczyć jaki pro gamer jesteś. I nie tylko ja chce go zobaczyć, myśle że kilka osób chętnie zobaczy jak budowałeś doświadczenie growe. Nie bądź pisssda. 

Opublikowano

Klapy to się zatrudnijcie w digital foundry. Wróżby ze szklanej kurwa kuli. Wiedzą lepiej niż dewi że 4k nie będzie. Jakbym musiał patrzeć na te rozmazańce na sonce to też nie wierzyłbym w istnienie 4k.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no dawaj go. Chce zobaczyć jaki pro gamer jesteś. I nie tylko ja chce go zobaczyć, myśle że kilka osób chętnie zobaczy jak budowałeś doświadczenie growe. Nie bądź pisssda. 

A co mnie obchodzi czego ty chcesz. Może jeszcze chcesz wpaść na pogaduchy i sie zapoznać na Xboxie? Ty, weź ty może wyjdź na dwór i sie przewietrz. Poza CW też jest życie. I to te prawdziwe. 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty pizduś, weź poka gamertaga...

Listerin znowu załączył tryb stalkera.

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

A co mnie obchodzi czego ty chcesz. Może jeszcze chcesz wpaść na pogaduchy i sie zapoznać na Xboxie? Ty, weź ty może wyjdź na dwór i sie przewietrz.  

Ale ja chce tylko żeby ten kundel co szczeka od kilku tygodni pod drzwiami PIOTR8642 pokazał na jakich grach zbudował doświadczenie growe którym się tak wozi w CW - tak ten random yebany. Dajesz chłopie, nie pękaj. 

Opublikowano

Random odważne słowa w ustach teoretyka gamingu. 

:obama:

Opublikowano

elpec idz postrzelaj do power rangers krasnali

Opublikowano

@LiŚciua nie chcesz nr tel? Równie dobrze będziesz mógł zadzwonic i zapytać o moje doświadczenie growe. Czy wolisz na Xboxie sie odezwać?

Opublikowano

Przeciez pioter nie ma nawet xszmaty:yao: włącznie z resztą botow:yao: 

Opublikowano
31 minut temu, Mendrek napisał:

Jeśli nie potrafisz zrobić solid 4K/60 FPS w ścigałce, to jesteś patałachem, a nie bogiem.

Kurwa, przecież studia sony nie potrafią zrobić 4K/60 fps w korytarzówce a co dopiero open worldzie. xDDDD

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciua nie chcesz nr tel? Równie dobrze będziesz mógł zadzwonic i zapytać o moje doświadczenie growe. Czy wolisz na Xboxie sie odezwać?

Wystarczy mi jedynie spojrzenie na te gry które ogrywasz i stąd masz taką wiedzę. Nie wstydz, wrzucaj GT - zerkniemy i pogadamy w CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.