Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

XD 

Dobrze że zieloni całe życie wspierają branże kodami z Pringersow.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przynajmniej zapłacili za te pringelsy.

Opublikowano

Pragnę przypomnieć ilość subskrypcji XGP:

• kwiecień 2020 - 10 milionów (więcej niż Dreamcast)
  • wrzesień 2020 - 15 milionów (więcej niż WiiU)
  • styczeń 2021 - 18 milionów (więcej niż PS Vita)
  • kwiecień 2021 - 23 miliony (więcej niż Gamecube)

13 milionów w rok, a nawet się nie rozkęcili

DO KOŃĆA GENERACJI BĘDZIECIE SKOŃĆZENI, NA USTACH Z PEŁNYMI KOLANAMI

Opublikowano

Yebana microkurwa wyciąga 23 mln $ w mieśiąc:yao: ciekawe czy na dwa  indory starczy:yao:  No doyebią może jakimiś gaasami ze skórkami to uda się dobić te parę srebrników na trzeciego indora:kaz:

BTW. Mój błąd, to kuwa jest 23 mln $ na trzy lata:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

13 milionów w rok

same ulańce po pringelsach

Spoiler

116gm.jpg

Opublikowano

jak widać na załączonym obrazku gra na twojej ulubionej cumsoli,  dla chudego chłopaka z podlasia piękny o(r)kaz

Opublikowano

Klapy z każdą chwilą coraz bardziej zszokowane dobrocią Pana Spencera, który za 4zł/3msc pozwala grać w tyle zarąbistych gier.

Tak klapki, to nie PS5 gdzie bulicie 330zł za gre o wiewiórce z wykastrowaną zawartością w stosunku do poprzednich cześci i dostajecie 7 godz wydmuszke.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy z każdą chwilą coraz bardziej zszokowane dobrocią Pana Spencera, który za 4zł/3msc pozwala grać w tyle zarąbistych gier.

Tak klapki, to nie PS5 gdzie bulicie 330zł za gre o wiewiórce z wykastrowaną zawartością w stosunku do poprzednich cześci i dostajecie 7 godz wydmuszke.

Ja tam mogę pioter podać ci rękę bo razem zniszczymy tą xsciere od środka:banderas: choć nie masz xsmiecia to masz dobre intencje:kaz:

Opublikowano

Antysemita kamilek co chciał gazować boty - jakoś mnie to nie dziwi. 

17 minut temu, Figuś napisał:

jak widać na załączonym obrazku gra na twojej ulubionej cumsoli,  dla chudego chłopaka z podlasia piękny o(r)kaz

Figuś jak z ciebie taki belmondo to dajesz zdjęcie do odpowiedniego działu jako przykład dla botów jak powinien wyglądać klap.

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Figuś jak z ciebie taki belmondo to dajesz zdjęcie do odpowiedniego działu jako przykład dla botów jak powinien wyglądać klap.

a co ty pedał jesteś że mam ci fotki wysyłać, jeszcze jakiemuś alterowi

wystarczy że sobie z paroma tutejszymi na krzyżaka walicie do xboxa

535601008089497640.gif?v=1

Opublikowano
42 minuty temu, PanKamil napisał:

Pomysleć, że tłusty knur liczy na uczciwość zielonych chasydów, że po miesiącu za 4 zł będą płacić 55 polskich srebrników:yao: Nie tak prędko Panie spencer:kaz:

Żyd oczami Palestyńczyka - najnowsze komentarze - Wykop.pl

No jasne że nie tak prędko. Boty nie szanują czyjejś pracy i będa cebulić aż dojna krowa zdechnie z głodu. Ale czego kurwa chcemy od botów w tym kraju jak większośc piotrków musi miec na harnasa dla siebie i karynek.

piotrki.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

a co ty pedał jesteś że mam ci fotki wysyłać, jeszcze jakiemuś alterowi

wystarczy że sobie z paroma tutejszymi na krzyżaka walicie do xboxa

535601008089497640.gif?v=1

Aha czyli obsrałeś zbroję i spierdalasz. Ok. Dzielny jak pulpet przed zakładem oczywiście. 

Opublikowano

Liść nakurvia fotki z rodzinnego albumu.

To już WŚCIEKŁOŚĆ :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

To już WŚCIEKŁOŚĆ :reggie:

pierdolnięty, znowu pomylił tematy z PST, jeszcze te niebieskie barwy plejkurwy  :/ 

Opublikowano
Cytat

To już WŚCIEKŁOŚĆ

Teraz chłopak robi analizy kondycji finansowej Microsoftu. 

Liściu to na kiedy przewidujesz upadek Gamepassa?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Aha czyli obsrałeś zbroję i spierdalasz. Ok. Dzielny jak pulpet przed zakładem oczywiście. 

Nic nie obsrałem po prostu mi szkoda na ciebie czasu gościu, Wezyr ziomuś zczaił zabawe w cw, a w twim przypadku pięknie wyszło dla kogo kawałek plastiku to sirius bisnes.

790935871477514250.gif?v=1

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Nic nie obsrałem po prostu mi szkoda na ciebie czasu gościu, Wezyr ziomuś zczaił zabawe w cw, a w twim przypadku pięknie wyszło dla kogo kawałek plastiku sirius bisnes.

790935871477514250.gif?v=1

Tak jasne kurwa ten klaperski dystansik. Idź poszukać innych fajowych przykładów grubasów, w chuj heheszki i dobra zabawa. Ale jak trzeba wrzucić swoją januszową mordę to sirius biznes. 

Opublikowano

Pioter i zielony garbaty nochal już powoli odpływają do alternatywnej rzeczywistości:kaz: niech im ziemia lekką będzie i przynajmniej tam xszmata nie była ostatnia wśród sprzętu dla graczy :yao: jak zwykle za sony, nintendo i pc:yao:

Opublikowano

Kamilek nie masz więcej tych minusów połamańcu? Od razu wiem, że Ci psycha siada typie. xdxdxd

Opublikowano
Cytat

kogo kawałek plastiku to sirius bisnes

figoś i dystansik xDDD no pewnie, zaraz dostanie wpierdol od chłopaka hendrixa za te herezje  :yeti:

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

Tak jasne kurwa ten klaperski dystansik. Idź poszukać innych fajowych przykładów grubasów, w chuj heheszki i dobra zabawa. Ale jak trzeba wrzucić swoją januszową mordę to sirius biznes. 

widzę psycha już siada XD

A morde to ci pies lizał co najwyżej.

Opublikowano

5 minut temu, lpcl napisał:

Kamilek nie masz więcej tych minusów połamańcu? Od razu wiem, że Ci psycha siada typie. xdxdxd

D-D-Da-Dał mi minusa w internecie

Triggered.gif by GiantTank on DeviantArt

Spoiler

Spokojnie, kolejne minusy już się pichcą dla ciebie:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.