Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

E4CQzZmVcAAdWDO.png?width=427&height=514

Czaicie usprawiedliwiać wydanie 3 i pół bomby za ratcheta na 7h, gdy u spencera tyle dobra za 4 zł? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak walony w dupe może być tylko klap :shieeet: 

A jeszcze nadciąga podwójna penetracja w postaci remastera remastera TLOU za pełną cene. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie kupić takie gówno za 300zł klapy to jednak mają najebane w tych pustych głowach  :pawel:

Opublikowano

E4C5hLuXoAEwWen?format=png&name=small

ahahahha boże klapy zaraz zaczną sie wysadzać chyba przez ten meltdown spowodowany przez Starfielda a to dopiero poczatek 

E4B7qsxVcAA-7dh?format=jpg&name=4096x409

jaka gra wariacie? i to za 4zł w GP vs 3,5 bomby za 10h Ratcheta, który niczym się nie różni od czternastu poprzednich części xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no a zaraz sie okaze ze wszystko co bylo reklamowane only on ps5 bedzie do ogrania na ps4 xD Tak klamac a ci klaskaja posladkami 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
7 minut temu, bluber napisał:

3,5 bomby za 10h Ratcheta, który niczym się nie różni od czternastu poprzednich części

Różni sie bo ojebali dwukrotnie content w porównaniu do poprzednich cześci. Dlatego Insomniac mógł wydać Milesa Moralesa i Racheta na PS5 w tak generalnie krótkim czasie. Miles to kopiuj wklej Spidermana na kilka godzin. Rachet, następna wydmuszka. 

Oczywiście klapy nic nie powiedzą bo 99% tych krzykaczy nie grało w te gry. 

Opublikowano
8 minut temu, Szymek napisał:

no a zaraz sie okaze ze wszystko co bylo reklamowane only on ps5 bedzie do ogrania na ps4 xD Tak klamac a ci klaskaja posladkami 

Ja tam czekam na Ratcheta na PS4 i jakieś fikoły niebieskich o tym, że potrzebujemy gier next-gen only bo POPRZEDNIA OGRANICZA oczywiście z błogosławieństwem kotleta schabowego. :dynia:

Opublikowano

Nie no od razu widać że miles morales to zupełnie inna gra niż spiderman z 2018 :dynia:

Opublikowano

Pupcio jaki aktywny dzisiaj. Jak tam chłopie - masz nextgena czy dalej w średniowieczu gamingu konsolowego? :)

Opublikowano
5 minutes ago, Pupcio said:

Nie no od razu widać że miles morales to zupełnie inna gra niż spiderman z 2018 :dynia:

Ale grałeś? Czy też teorie z dupy ?

Mi poprzedni spajder nie poszedł kompletnie,a miles jest imo znacznie lepszy.

Białemu brakowało luzu a murzyn 60 FPS RT I kocie ruchy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
33 minuty temu, Hum napisał:

E4CQzZmVcAAdWDO.png?width=427&height=514

Czaicie usprawiedliwiać wydanie 3 i pół bomby za ratcheta na 7h, gdy u spencera tyle dobra za 4 zł? 

O super. To który z tych tytułów dzisiaj uruchomisz? Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

Opublikowano

Pytasz czy Piotrek grał? XD XD :dynia::dynia: 

Opublikowano

No tak, mogłem się spodziewać, za słaba graficzka i brak odbić w szybach żeby dobrze się bawić  :)

:kaz:

Opublikowano
13 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ale grałeś? Czy też teorie z dupy ?

Mi poprzedni spajder nie poszedł kompletnie,a miles jest imo znacznie lepszy.

Ja grałem w oba i to dalej ta sama gra tylko inny bohater, dostał parę nowych skilli i na tym koniec, nawet nie miałem siły go skończyć, bo taki to powiew świeżości był...

12 minut temu, Jakim napisał:

O super. To który z tych tytułów dzisiaj uruchomisz? Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

Flying już za rogiem, FH5 i Halo za 5 miechów :xboss: a w między czasie masa innych gier, zaraz Hades w GP :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

za 8 miesiecy to wam zostanie do ogrania tylko logo z Kratosa 2...a Spencer wiedzial ze na Xboxie prawdziwi mezczyzni i rozpoczyna ofensywe po Euro. Yebany jest najlepszy :xboss: 

Opublikowano
24 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

54e67a9263645.jpg

Opublikowano

Ale to trzeba zagrać żeby te kocie ruchy obczaić:shieeet: Najlepiej w 1080p, wiadomo.

Opublikowano

A w sumie ogram sobie tego milesa na ps4. Czy jak nie będę widział pajonka w szybie to jednak słaba gra klapy?  :)

Opublikowano

Jak gra jest dobra to jest dobra też w 30  :)

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No tak, klapom wystarczy lekko lepsza grafa i gra się zupełnie inaczej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.