Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

XD ja pierdole czytać się już tych przegrywów nie da. Chłopy od 3 generacji wymianiają konsole, by stare crapy działały ciut lepiej, bo na nowe gry czekają od 6 edycji CW.

Swoją drogą Remaster Spidermenka wygląda jeszcze lepiej niż Miles Morales.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

No tak, klapom wystarczy lekko lepsza grafa i gra się zupełnie inaczej

Oho przyszedł elitarny gracz ,patrzcie na tego użytkownika DiTi XD

Ty pewnie nadal siedzisz na Xbox one nie? bo po chuy kupować nowa konsolę,gameplay w nowym halo i forzie będzie taki sam.

Opublikowano

Tlou remaster remastered to też będzie zupełnie inna gra :banderas:

Opublikowano
25 minut temu, easye napisał:

No jak będziesz grał w 30 fpsach to słaba.

to pewnie dlatego niektorzy sie zawiedli na LBGT 2...a ja myslalem ze o cos innego chodzilo xD

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Jacy napaleni na Mediuma XDDDDDD

Pierdoleni hipokryci :)

Zwruszajoncy post dla poklasku od zielonych robali szkoda tylko ze zarowno ja, whisker czy lisc pisalismy dawno temu ze medium to spoko gierka :reggie:

I naturalnie jak na g r a c z y przystalo ogralismy w przeciwienstwie do zielonych patalachow ktorzy tym wojowali. Fakty. Niebieska magnaterie interesuja fakty.

Opublikowano

Dla ludzi którzy się zawiedli TLOU 2 powstała konsola MS wypełniając niszę dla bezguści growych, gdzie bez żadnych emocji mogą ratować świat chujowymi pudzianami albo Master Chiefem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Poczeka się na tego Ratcheta na PC, bez ciśnienia.

Zapowiedzieli już na x-hamulec generacji.

Zdjęcie

GLORIOUS 512p :banderas:

Opublikowano

Szymek, głowa do góry, jeszcze z 4 lata i xbox dostanie taką ilość gier, co SONKA przez pół roku.

:dynia:

Opublikowano

Ktoś wytłumaczy mi jakie jest lore schabka sprzedającego minusy na lewo i prawo?

W tym temacie nie było takiej patologii dopóki ten patafian (z bandą przydupasów) się tutaj nie pojawili. Chyba psycha za słaba żeby znieść złe zdanie o swojej konsolI. :( W następnym roku mój 1% pójdzie na "fundacja DUPlo - rehabilitacja uczuć konsolowych użytkownika schabek". :lapka: 

Opublikowano

Jakie duplo, u niego tylko lego. Jak dorośnie, to może i lego technic!

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

Dla ludzi którzy się zawiedli TLOU 2 powstała konsola MS wypełniając niszę dla bezguści growych, gdzie bez żadnych emocji mogą ratować świat chujowymi pudzianami albo Master Chiefem.

nikt w Pudzianach czy Halo nie zrobil kupy na fanow poprzedniej czesci. LBGT 2 z pierwsza czescia jest chyba tylko wspolne z nazwy i klikaczami. No ale co sie dziwic...ND wzielo przyklad ze swoich szefow :lapka:

Opublikowano

Mocno liczę, że w 6 części Gears of War wjedzie gejowski wątek i między killromami Marcus przeliże się z jakimś czarnym ziomkiem ze swojej ekipy, ewentualnie zaliczy locusta. :Coolface:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Ale pękają dupy bo jedyny Ex The Medium zmierza w lepszej wersji na PS5, No ból nieosiągalny nigdzie indziej :D hahaha czyli wniosek jest jeden, zieloni dalej czekają a niebiescy zagrywają w next geny, dobrze być graczem z gustem :) 

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Przestan sie mazac kurwa. Jak wylapales ode mnie minusa to za wybitna glupote nawet jak na twoje standardy. Z reszta sam rozdajesz minusy wiec klej tam. Ten temat nie ma dla mnie zadnych tych pseudo zasad od czasu kiedy zaczeliscie jak pizdy biegac z placzem do moderacji XD regularne minusy to od czasu do czasu wlepiam tylko jednego smietnikowi ktorym szczerze gardze i na ktorego pluje. Nie napisze kto to bo znowu zglosi ale nie moge wam zabronic sie domyslac o kim mowa :kaz:

Zrzut ekranu 2021-06-17 o 13.52.18.png

ku,rwa typie, znów mnie z kimś mylisz xdd

Opublikowano

Rycerz marki xbox bez xboxa jest tylko jeden tutaj, nie sposob cie z kims pomylic

Opublikowano
7 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Mam Xboxa One S i oczywiście XBOX FOR PC.

dobry hint. Daj schabek do ignore. To właściwie sa synonimy.

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

Ale pękają dupy bo jedyny Ex The Medium zmierza w lepszej wersji na PS5, No ból nieosiągalny nigdzie indziej :D hahaha czyli wniosek jest jeden, zieloni dalej czekają a niebiescy zagrywają w next geny, dobrze być graczem z gustem :) 

A to wy gracie na tym PS5 w coś innego niż niebieskie exy? Dziwne.

Myślałem że wolicie do obrzygu napierdalać choćby po raz 10ty platyne w Uncharted.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
58 minut temu, Szymek napisał:

nikt w Pudzianach czy Halo nie zrobil kupy na fanow poprzedniej czesci. LBGT 2 z pierwsza czescia jest chyba tylko wspolne z nazwy i klikaczami. No ale co sie dziwic...ND wzielo przyklad ze swoich szefow :lapka:

acha xD

no dlatego mówię - dla takich użytkowników jest singiel Gears Of War xD

Opublikowano

W temacie jakiegos samograja indyczego spiskowcy odkryli, że studio założył Kojima

:dynia:

Opublikowano
4 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Kopiuj wklej spidemana XD 

No a co innego? Przecież tam dodali tylko atak venoma i podmienili assetty

Edytowane przez bluber

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

No a co innego? Przecież tam dodali tylko atak venoma i podmienili assetty

Dla klapów to jak nowe IP. 

Opublikowano

Nowe IP to klapy mają jak resetują połączenie Neostrady

Opublikowano

W niedzielę Mikroszafot swoją konfą rozrzucił klapy niczym gnój po polu. Teraz trwa kolejna, bardziej szczegółowo omawiająca wcześniej zaprezentowane gry transmisja na youtube tj Xbox Games Showcase Extended. 

Powinni im tego zabronić, bo to dożynanie jeńców :/ Co na to konwencja Genewska??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.