Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy w oczekiwaniu na nextgenowe exy, już powoli zapadają w letarg który będzie trwał do 2026r.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:
Klapy w oczekiwaniu na nextgenowe exy, już powoli zapadają w letarg który będzie trwał do 2026r.

Ulungu umysłowy, tak to wygląda na Nadkonsoli 5 obecnie. 1eb2e81ddc0064ed5ac1303a209c032a.jpg2a38dd581ddcf47b42f41560d7311a81.jpg

A na śmiech-boxie jedno Medium, które zaraz trafi na PS5 w lepszej wersji. 

29 minut temu, Czezare napisał:

W niedzielę Mikroszafot swoją konfą rozrzucił klapy niczym gnój po polu. Teraz trwa kolejna, bardziej szczegółowo omawiająca wcześniej zaprezentowane gry transmisja na youtube tj Xbox Games Showcase Extended. 

Powinni im tego zabronić, bo to dożynanie jeńców :/ Co na to konwencja Genewska??

Najlepsze z tego pokazu był trailer z Hellblade, bez żadnego gameplayu i bez daty. Gra zapowiedziana 2 lata temu nadal bez gameplayu i co najlepsze, nadal jest we wczesnym etapie prac :dynia:

Plują na nich, a ci się cieszą. 

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Ulungu umysłowy, tak to wygląda na Nadkonsoli 5 obecnie. 1eb2e81ddc0064ed5ac1303a209c032a.jpg2a38dd581ddcf47b42f41560d7311a81.jpg

A na śmiech-boxie jedno Medium, które zaraz trafi na PS5 w lepszej wersji. 

Najlepsze z tego pokazu był trailer z Hellblade, bez żadnego gameplayu i bez daty. Gra zapowiedziana 2 lata temu nadal bez gameplayu i co najlepsze, nadal jest we wczesnym etapie prac :dynia:

Plują na nich, a ci się cieszą. 

A czy ten ff7 remake to już epizod 2 wyszedł, że tutaj reklamujesz, czy to to samo co na ps4? 

Opublikowano

Kojima smazy ekskluzywnego horrorka na ps5 i przeprowadza niespotykana w historii akcje marketingowa :obama: marzenia sie spelniaja, playstation znowu w centrum uwagi a boty rozwalcowane w przod, w tyl i spuszczone w kiblu

Opublikowano

Schabek już odleciał w kraine marzeń.:shieeet:

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Schabek już odleciał w kraine marzeń.:shieeet:

No chyba Ty, bo jak widzę co się dzieje w zielonym obozie to tylko snucie wizji i narkotykowe omamy 

Opublikowano

Akurat mimo wypisywanych bredni pulpeciarz bardziej nagrzany jest na nadchodzące do gpu sztosy niż większość botów z tego tematu. Nie traktuję go już poważnie bo to zwykły przebieraniec klaperski. 

5 minut temu, Whisker napisał:

No chyba Ty, bo jak widzę co się dzieje w zielonym obozie to tylko snucie wizji i narkotykowe omamy 

A ty to na tym rodos to nie masz co robić. Może jeszcze karetką pozapierdalaj z nudów. xd

Opublikowano

Halo = porażka graficzna

FH5 = kotlet i reskin trójki

Starfield = Bufield 

Hellblade 2 = chcą trafić do mainstreamu, gra dużo straci na klimacie

MFS = bez komentarza

O reszcie z szacunku dla graczy nie wspomnę. 

Szanuj się graczu, kup PS5.

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Akurat mimo wypisywanych bredni pulpeciarz bardziej nagrzany jest na nadchodzące do gpu sztosy niż większość botów z tego tematu. Nie traktuję go już poważnie bo to zwykły przebieraniec klaperski. 

A ty to na tym rodos to nie masz co robić. Może jeszcze karetką pozapierdalaj z nudów. xd

Kreta :) od karetki mam wolne i dobrze bo po E3 miałem taki nadmiar pracy z wywozem na psychiatryk botów że nie mogłem się wyrobić, nom stop wezwanie typu:

” pobudzony, agresywny, depresja” 

„zażycie środków psychotropowych”

”myśli samobójcze”

ehh gdyby tylko wyszły jakieś gry na XSX pracy miałbym mniej :D

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Kreta :) od karetki mam wolne i dobrze bo po E3 miałem taki nadmiar pracy z wywozem na psychiatryk botów że nie mogłem się wyrobić, nom stop wezwanie typu:

” pobudzony, agresywny, depresja” 

„zażycie środków psychotropowych”

”myśli samobójcze”

ehh gdyby tylko wyszły jakieś gry na XSX pracy miałbym mniej :D

Nie narzekaj, nie płacą ci od łba? 

Opublikowano

Macie klapy nextgena do wieczornego ślinienia sie do poduchy. Teraz wrzućcie jakieś zdjęcia z Drivecluba żeby sie pocieszyć, to sie pośmiejemy jeszcze przed snem :pawel:

A jak będziecie jeszcze jojczyć na RT, to wam wrzuce pare screenów z Godrizona 4 który rozpierdala refleksami na karoserii każdego waszego racerowego exa. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Klapy widzę dalej nie moga sie pozbierać po E3, czemu się dziwić?

Ich firma nie pojawiła się na E3, bo co mieli kurwa pokazać :dynia:

Drugie logo GoWa?

Plejka wystrzelała się z gier i jedyne co maja to Remastera TLoU2, Horizon 2 i GT7.

GT7 to zostanie jeszcze ze dwa lata przesunięte po tym co zobaczyli w open worldzie

FH5.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pan Spencer pięknie to rozegrał nextgenowymi sztosami w tej generacji GP Ultimate za 4zł.:banderas:

Sony przez to zamotane jak w ruskim czołgu. Do tego stopnia że wydają jakieś niegrywalne remastery remasterów (DS), graficzne pokraki w 1080p/43fps jak Returnal, albo gre o wiewiórce na 7 godzin za 330zł. I jeszcze zamotani wrzucają najlepsze exy z PS4 na PC przez co klapy już totalnie zeschizowały.

I teraz jak te niebieskie przegrywy widzą te bomby zmierzające do gamepassa, które zielona szlachta ogra za grosze, to próbują tylko wynajdywać zarzuty z dupy wzięte, byle sie czegoś czepić. Byle tylko pocieszyć się, że kutas Ryana w ich niebiesko-sinej dupie wcale tak nie piecze w zwieracze. Ale taki chuj niebieskie dzifki. Piecze i to bardzo. I bedzie piekło. :kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Jeśli ex MS czyli FH5 nie będzie miał RT, to oficjalnie trzeba uznać, że Spencer kłamał co do mocy i tam jest coś koło 7-8 teraflopa. Medium w 30fps i niektóre multiplatformy już wprowadziły pewne podejrzenia, ale teraz będzie potwierdzenie tego. Zrobimy wam z pupy jesień średniowiecza.

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jeśli ex MS czyli FH5 nie będzie miał RT, to oficjalnie trzeba uznać, że Spencer kłamał co do mocy i tam jest coś koło 7-8 teraflopa. Medium w 30fps i niektóre multiplatformy już wprowadziły pewne podejrzenia, ale teraz będzie potwierdzenie tego. Zrobimy wam z pupy jesień średniowiecza.

Sperma, ty to się co najwyżej możesz spuścić na swojego Dual BezSensa, o ile go masz oczywiście...

Opublikowano
6 hours ago, PIOTR8642 said:

Sony przez to zamotane jak w ruskim czołgu. Do tego stopnia że wydają jakieś niegrywalne remastery remasterów (DS),

To już jest skandal co ten Piotruś postuje tutaj,niech ktoś zatrzyma tego wariata.

Jak myślałem,że on głupi a on niespełna rozumu.

Opublikowano
14 minut temu, Czezare napisał:

Sperma, ty to się co najwyżej możesz spuścić na swojego Dual BezSensa, o ile go masz oczywiście...

Hau hau xpiesku hau hau

Opublikowano

Ale bol pizdy zielonych robali w temacie o nowym silent hill :banderas:

Jaki placz ze cala branza zapomniala o tych gownograch i gownotargach i sony jak zwykle z tylnego siedzenie pociaga za wszystkie sznurki i rozdaje karty :fsg: spokojnie, swiat przypomni sobie o xboxie jak za te pare lat zaczna wychodzic recki tych crapow XDDDD

Opublikowano

Dokladnie, niestety mam brak reakcji na teraz ale minusy juz dla nich odlozone na pozniej

Opublikowano

@Paolo de Vesir burek ci sie zerwal z lancuch i minusuje jak opetany zrob cos z tym bo wiemy tutaj wszyscy ze co jak co ale na strazy zasad i kultury w cw zawsze stales

XDDDDDDD

Opublikowano

Medium nowym Silent Hillem? Ja pierdole, @bluber team wydawajcie to jak najszybciej, dawno nie widziałem takiego ciśnienia na jakiś tytuł u klapów.

Opublikowano

Chuj z tym silent hillem. Ale niech pierwszy rzuci minusem dla incha ten kto nie ogralby zajebistego horrorka w takich klimatach. Ale takiego z prawdziwego zdarzenia z duzym budzetem. Najlepiej jako eks. Najlepiej eks na plejstejszyn. Na dualsensie potegujacym strach.
Ta stara kurwa branza gierek cierpi na brak duzych i dobrych horrorow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.