Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Na dualsensie potegujacym strach.

Strach, że gałka zacznie dryfować, a ta zabawka rozpierdoli się w rękach to największy horror #piekłoklapów

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dualsense? Jest tak twardy ze mozna nim gwozdzie wbijac :lapka:

Opublikowano
3 minutes ago, Bzduras said:

Strach, że gałka zacznie dryfować, a ta zabawka rozpierdoli się w rękach to największy horror #piekłoklapów

Dual Sense Drift Apart :yao:

Opublikowano

W czym problem? Kupi się drugiego.

Opublikowano

Czy klapy ogarniają, że na xboxa nie ma tylko Returnala i Ratcheta z tego roku a reszta normalnie jest i działa? 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Demon Souls Remake jednak nie na PS4. Dla nas użytkowników szkoda, bo by sobie reszta pograła tych co jeszcze nie mają jak kupić PS5, a dla Xfrajerów to cios w plecy i czopek w pupe. 

Boty ogarniają, że rok już minął od premiery XSX i dalej zero gier bo Medium wlatuje na PS5? Boty ogarniają, że Metro Exodus czyli gra ze starej generacji działa na XSS w 500p? Boty ogarniają........ ehhhh brak słów.

Opublikowano

Kojimbo&Jimbo...No niezła spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością świadomością nam się szykuje : narkoman&alkoholik:obama:

A klapy wiadomo...jak te wygłodniałe kundle już podjęły trop:yao:

Opublikowano
45 minut temu, Donatello1991 napisał:

Czy ja dobrze zrozumiałem? Xśmiecie z MS i PG w FH5 podpiehdolili od Sony i Returnal nazewnictwo " Biom " ? Co za prostaki.,

:dynia:

Zakończenie roku już było? Bo spermatello chyba lubi się urywać z lekcji 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Biom

Opublikowano

Mózg donatello pozwala tylko na spuszczanie się na pady i wypisywanie głupot, niestety chłopak nie przyswaja wiedzy :pechowiec:

Opublikowano

Znowu fantazje o silent hill. Co następne w klaperskim bingo, mgs?

Teraz, areka napisał:

Fantazje fantazjami, ale kto się chce założyć o konto na forumku? :kaz:

Zakładanie się z ludzmi bez honoru xD mozna tylko stracic konto, bo po wygranej schowacie się w kat jak rozi i schabek

Opublikowano
Teraz, areka napisał:

No jeśli ktoś jest na tyle pewien, że to tylko fantazje, to chyba nie powinien mieć problemu z takim zakładem. Po prostu. A i jakiegoś bota przy okazji chętnie bym odpalił xd

no ale zakładając, że wygram co mi z tego, że stracisz konto? zwłaszcza, że i tak ludzie wracają na alterze

W NAJGORSZYM PRZYPADKU TRZEBA BĘDZIE KUPIĆ ŚMIECIARKĘ DLA TEGO SILENT A:(((((

Opublikowano

Osobiście chciałbym, ale podchodzę do tego mega sceptycznie, bo o nowym SIlencie robionym w tajemnych studiach w Tokyo to słyszę od jakiś 6 lat.

Jeszcze k,urwa drugie Downpour z tego wyjdzie i seria zaorana na następną dekadę.:reggie: 

Opublikowano
12 minut temu, areka napisał:

To dajesz cwaniaczku. Przecież to tylko fantazje! :flag_of_truce:

Nie zakładam się, jeżeli nie jestem pewny wygranej, poza tym jak pisałem - nie mam zamiaru brać udziału w zakładzie, w którym mogę tylko stracić. Frosti wygląda na bardziej wiarygodną osobę niż ty xddd

Opublikowano

Klapki, w co tam można teraz grać na PS5 po Rachecie?

Opublikowano

botom na nerwach, bo gówno studio odwróciło uwagę od konfy msu na E3 aż się guru zielonych spłakać musiał

taka cudowna konfa to była

812380111604416523.gif?v=1

Opublikowano

żebranie o Starfielda, marzenia o Kojimie, petycje o gry...życie niebieskiej kurwy w pigułce, cały czas na dnie po łokcie w niebieskim szambie  :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@Figuś DAWAJ NA SOLO :shotgun:

najważniejsze, że w przeciwieństwie do tego Silenta Starfield istnieje :cool:  

Na GOŁE KLATY? Już wsiadam w pociąg kolego

583442436685299712.gif?v=1

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Osobiście chciałbym, ale podchodzę do tego mega sceptycznie, bo o nowym SIlencie robionym w tajemnych studiach w Tokyo to słyszę od jakiś 6 lat.

Jeszcze k,urwa drugie Downpour z tego wyjdzie i seria zaorana na następną dekadę.:reggie: 

Downpour (pomijając kilka kwesti tech.) jest super Silent Hillem - ale pewnie w silentach masz małe doświadczonko, stąd takie zdanie na temat tej gry:notbad:

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Downpour (pomijając kilka kwesti tech.) jest super Silent Hillem - ale pewnie w silentach masz małe doświadczonko, stąd takie zdanie na temat tej gry:notbad:

Z dedykacją

Spoiler

16240175889306976909740496615890.jpg

SH1 i Homecoming skończone również, nawet tę kurwę Book of Souls kupiłem na Vitę :obama: 

POZDRAWIAM SERDECZNIE PRZY PIĄTKU :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.