Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

A HC?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Liściu kolejny raz sprowadzony do parteru. 

Opublikowano

Klapki nie macie w co grać na Playszmacie 4.5 to bierzcie XSS. Dla zielonej szlachty gejmingu została stworzona najpotężniejsza konsola świata. Ale Pan Spencer sie zlitował i rzucił na też na rynek XSS żeby nawet takie niebieskie robaki mogły sobie pograć w dobrodziejstwa z gamepassa. Więc ładnie podziekujcie Panu Spencerowi za jego dobroć, bo inaczej nie mielibyście w co grać do 2026r :cw:

Opublikowano

Spokojnie, niebieskie cuckoldy gamingu od dawna zagrywają się w sztosy z godpassa, wspierając pana Spencera.

Forumowe szczekanie to tylko taka poza. Jak 12-latkowi podoba się dziewczyna to ją ciągnie za włosy i dokucza. Klapy to mentalne 12-latki więc powtarzają ten schemat zachowań :yao:

Opublikowano

Jprd skąd Ty czerpiesz inspiracje do tych wypowiedzi...

Opublikowano
59 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapki nie macie w co grać na Playszmacie 4.5 to bierzcie XSS. Dla zielonej szlachty gejmingu została stworzona najpotężniejsza konsola świata. Ale Pan Spencer sie zlitował i rzucił na też na rynek XSS żeby nawet takie niebieskie robaki mogły sobie pograć w dobrodziejstwa z gamepassa. Więc ładnie podziekujcie Panu Spencerowi za jego dobroć, bo inaczej nie mielibyście w co grać do 2026r :cw:

Nigdy nie zrozumiem tej upośledzonej logiki. W gamepassie jest coś czego nie ogram na plejce poza tymi 3 eksami na kloca czy co? Jakieś pokłady nowosci niedostępnej nigdzie indziej tam są czy jak?

Opublikowano

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

x-śmieciara, zero gier, gorsze multiplatformy, czyli nie zmienia się nic.

Opublikowano

bełchatów młocie, z tego samego porównania, gra na śmieciu 4.5 bez gier lata w 560p   :kaz: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pizda-yeti.jpg

Opublikowano

Już nawet ulańcowi od likwidacji golda wybuchło dupsko, że nikt już e3 nie pamięta i tym marnym lineupie microkurwy skladajacym sie z indykow, gier widmo i gierce o samochodzikach co sie rozbija kregle i technicznie nawet nie ma ray tracingu

Śmiech Waldka zwolnione tempo - YouTube

Opublikowano

Klapy wolą gadać o wyimaginowej grze niż odpalać te sztosy. To wiele mówi o lineupie sony.

Opublikowano

Wiecie co to jest boty?

Wizerunek

nie? I się nie dowiecie bo nie dla psa kiełbasa:yao:

Pomarancza - Znalezione GIFy | Gfycat

Opublikowano
36 minut temu, 20inchDT napisał:
Klapy wolą gadać o wyimaginowej grze niż odpalać te sztosy. To wiele mówi o lineupie sony.

To wiele mówi o lineupie x-kosza na śmieci.
634fc45db78bebffa8456c4addb36ebe.jpg

Robaki jescze mają czelność coś szczekać o grach. Kupili konsole, która przez 8 miesięcy nie dostała żadnej wartej ograne gry xDDDDDD

Ale lata ubóstwa w poprzedniej generacji już zdążyły ich przyzwyczaić do tego. 

Opublikowano

3 gry dla dzieci, gra z 2012, crossgenowe dlc do pajonka i returnal na granicy indyka i AA. Taki super lineup, ze wielu fanbojow nawet nie ma ps5, zeby ogrywac te znakomitosci.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

bełchatów młocie, z tego samego porównania, gra na śmieciu 4.5 bez gier lata w 560p   :kaz: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pizda-yeti.jpg

Znajde to gdzieś w necie?

Edit

Dobra znalazłem.

O kurwa ale mydło na tej playśmieciarce 4.5 ja pierdole...To serio jakieś 540p. Ale beka:dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Kurwa bedzie trzeba ograc tego mediuma jeszcze raz bo na tym smieciu to widze bieda edition. Dobrze chociaz ze za darmo.

Panowie mam kupca 1800 za smieciarza. Jak chlopu wytlumaczyc ze ten zlom jebany nie jest tyle wart?

Opublikowano

Napisz mu, ze bawisz sie klockami lego, to odechce mu sie kupowac od ciebie.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją

Ukryj zawartość

16240175889306976909740496615890.jpg

SH1 i Homecoming skończone również, nawet tę kurwę Book of Souls kupiłem na Vitę :obama: 

POZDRAWIAM SERDECZNIE PRZY PIĄTKU :cool: 

Ja tez mam 3 konsole aktualnej generacji i podobno w gry nie gram XD

Opublikowano

Medium na playśmieciarce 4.5 :dynia: Co to za rozdzielczość tego mydła:yao:

Zielona szlachta ograła w gamepassie za paczke czipsów w lepszej jakości, a te niebieskie barany zapłacą za to mydło 180zł. Ludzie trzymajcie mnie bo jebne ze śmiechu :pawel:

MWeOBxp.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Temat cwalo to już kuwa trup:yao: przerobili to na paździerz free to play co mnie nie dziwi bo takie crapiszcza tak właśnie koncza:yao: 

Opublikowano

Haha ostatnio boty pisały,że wystarczy tylko graficzka i RT i  dla klapow inna gra xd

Wchodzisz na temat halo i kolega pięknie podsumował XD

20 minutes ago, schabek said:

Ten temat o halo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 3 dalnow wrzuca te skriny i linki i NO MORDO WYGLADA ZAJEBISCIE WIDAC POPRAWE XDD widac widac xDDDDDDDDDD graficzny m a s a k r a t o r

Yebani hipokryci :)

Opublikowano
25 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Haha ostatnio boty pisały,że wystarczy tylko graficzka i RT i  dla klapow inna gra xd

Wchodzisz na temat halo i kolega pięknie podsumował XD

Yebani hipokryci :)

Kolega to się pięknie zesral, jak zawsze zresztą.

Czlowiek się cieszy, że udało się Halo wyciągnąć na prostą bo ostatnio wyglądało po prostu źle w koncu wygląda jak trzeba, widać, że ten rok im się przydał.

Halo  nr 1 gameplay, grafika była zawsze na dalszym planie.

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

634fc45db78bebffa8456c4addb36ebe.jpg

Boże jak się cieszę ze kupiłem Xboxa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.