Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 hours ago, Lord Protector said:

Kolega to się pięknie zesral, jak zawsze zresztą.

Zesrał to mało powiedziane! Ja nie będę mógł spać przez ta lepszą rozdziałke metro na  Xboxie.

Przecież ten tekst o hipokrytach napisał pierwszy mysza i z tego bekę mam XD 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja to się tak jaram tą grafiką w Halo, że ho ho, ależ ze mnie hipokryta :)

żeś inchu przypomniał jak ten debil posta zedytował i wmawiał, że nikogo nie wyzywał, a reszta klapów to łykała jak pelikany hahahahahaha

pierdolony geniusz zła :)

Opublikowano

Czyli next grę pojawiła się na XSX? Brawo

skonczylem ją na pro :D

Pije wodke a tu mi Hiszpanie krzyczą że PutA Madre XBOX, ja się im nie wtrącam ale chyba wyzwiska lecą jakieś 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale żenada z tymi zielonymi poyebami co w każdym regularnym temacie wrzucają te swoje zakompleksione zarzutqi do nadkonsoli 5. Przeczytajcie zasady CW idioci.

Tak wyglada bot który biega po forum ale zapomniał wytrzepać buty po wyjściu z CW: 

9882665E-04F3-4AC6-900D-E600E762710D.jpeg

Opublikowano

"PS5 cannot" to najlepsze, najcelniejsze, najbardziej zwięzłe podsumowanie plejśmieciary5 :reggie:

#PS5CANNOT

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

pierdolony geniusz zła :)

images.jpeg-7.jpg

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Metro Exodus? Serio? To jedna z tych gier, które chciałem skończyć, ale nie ukończyłem przez bugi i dziwne decyzje game designerskie. Chwalenie się jakimś upgrade'm graficznym, to tak jakby wpakować V8 do Fiata Multipla. Może i pojedzie szybciej, ale to nadal Fiat Multipla ;)

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co za bezczelny reskin.

O tym mówiłem. Kopiuj->wklej rozwinięte zabawy dla downow typu kręgle I piniata i uposledzeni klaszcza:yao: chojza kolejne przeorane brutalnie ip po cwalo I girlsach:xboxssie:

20210615_221421.jpg

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ło jezu, człowiek ledwo wstał a tu tag team Donattello/Kamil sprowadzają śmiecia do parteru XD

Yebani zrobili kopiuj wklej z trzeciej części i myśleli,że nikt się nie domyśli.

Czekać rok od premiery nowej konsoli i dostać takie coś XD

Czy oni są poważni? XD 

Gracze są wściekli! 

Opublikowano

Ta dwójka i sprowadzanie kogoś do parteru xDDDDDD

Opublikowano

Ale Wy jesteście jebanymi amatorami, zamiast jarać się haptyką w Metro Exodus to zmieniacie temat na Horizona :reggie:

Za moich czasów jak cisnąłem po botach to punche leciały jak z rękawa, Wy jak nie przeczytacie czegoś na PPE to morda cicho i w budzie siedzicie.

Opublikowano

Pięknie forzunia wali kijem po niebieskich pyskach :banderas:

Patrzcie klapy, tak wygląda nowa generacja. Nie jakieś bajki o wiewiórce w 1080p z gameplayem dla upośledzonych.

Setki godzin grania w über nextgenowej oprawie, za friko w godpassie, jako soundtrack płacz i wycie niebieskich cuckoldów gamingu. Cudowna generacja, bezapelacyjna dominacja Xboksa :xboss:

Opublikowano

Wiecie, my tu tak trochę pół-żartem z tym copy-paste Forza, ale widać ASX musiał zostawić włączony komp z Console Wars i ktoś z Playground podejrzał i pomyślał: "Fani Xboxa to najwięksi frajerzy na tej planecie, więc czemu nie?". I tym sposobem Playground faktycznie podmienili tekstury w Forza Horizon 3 i zamienili numerek na 5. I faktycznie, fani Xboxa to najwięksi frajerzy na tej planecie ;)

Opublikowano

No Mendrek w końcu zaczął grać w jakieś dobry gry. 

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nowy Ratchet 92 na meta od GRACZY. Witamy w nowej generacji.

A tu witamy w starej penetracji:

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Kurrr, przez przypadek odblokowałem pitcerkę. Wy serio czytacie to gowno? :[

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

A tu to jeszcze efekt tego, że każdy bociarz mógł na premierę zaniżać ocenę.

Tak sobie tłumacz ten plaskacz w ryj, jaki sprezentował Cockman GRACZOM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.