Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

Uuuu czemu ta główna bohaterka jest taka ładna? Czas zniszczyć życie twórcom tej mizogonistycznej kupie gówna

ja widzę tylko GRACZY narzekających, że jakaś wirtualna laseczka zbrzydła, a nie w drugą stronę ELO

Opublikowano
8 minut temu, Figaro napisał:

ja widzę tylko GRACZY narzekających, że jakaś wirtualna laseczka zbrzydła, a nie w drugą stronę ELO

zlewaczałeś do cna, więc nie zaskakuje mnie że widzisz tylko jedna stronę medalu :reggie: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

zlewaczałeś do cna, więc nie zaskakuje mnie że widzisz tylko jedna stronę medalu :reggie: 

ziom, wiem, że w głębi duszy też się brzydzisz graczami, nie udawaj głupiego

Opublikowano

lewactwo to nowy "hipster", słowo które w internecie już straciło znaczenie i można je przylepić do czegokolwiek (co nie lubisz) :touche:

Opublikowano

Sony is inviting PS5 owners to buy another PS5

https://www.gamesradar.com/sony-is-inviting-ps5-owners-to-buy-another-ps5/?utm_campaign=socialflow&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_content=gamesradar&fbclid=IwAR24jgvIOF_Ivi3i4-vJcpGO776MnPh6aETU2n7v_tcMszcJ4wDWdJQOxuw

Nawet partacze z $orry nie ukrwają że śmieciara 4.5 to szrot który długo nie wytrzyma, kup sobie klapie drugą, tak na zapas  :kaz:

Opublikowano
46 minut temu, messer88 napisał:

:obama: a będzie nowy sony media pilot pro?

Nie wiem, ja korzystam z premierowego i jest mega ;) 

Opublikowano

Mieć takiego pilota to jak mieć władzę nad światem :obama:

Opublikowano

Sonka ma lepszego pilota, Xbox po raz kolejny na kolanach i zgnieciony przyciskiem YouTube! :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powiem wam Panowie, że ten ból dupy o GODpassa nieźle daje klapom w kość, zalewają swoimi żalami każdy temat, porównują to do PLUSA(xD) i jeszcze te teksty, jesteście uwiązani: uwiązani od czego? chce to mam nie chce to nie mam ALE nie macie wyboru! przepraszam a to nie ma już tych gier na nośnikach? są. 

Kolejny argument gry znikają przez co mam pętle na szyi bo muszę szybko ograć, masz na to kmiocie 3 długie miesiące i zawsze jak Ci się gierka spodoba to przecież możesz sobie kupić edycje na płycie... wydać na exa 350 stówki nie ma problemu ale kupić używkę w dobrej cenie już tak.:yao: 

I o to się właśnie rozchodzi Panowie! niby twierdzą, że te 350 to nie problem ale w rzeczywistości jest to ogromny problem i ból dupy, bo taki posiadać xboxa wszystkie nowe gry od MS ogra sobie za 40-50 zł a jak mu się gierka spodoba to sobie ją za jakiś czas kupi na płycie, wszystkie nowe gry MS a jest ich MASA przed nami, zostają z nami na QRVA zawsze no i ten legendarny plus 2-3 ochłapy na miesiąc za którego też niemało becelują. 

Boli dupa, że bot prawilnie sobie ogra gierke day one za kodzik z chipsow i takie są fakty tak zwana czysta brudna prawda, nie dla niebieskiego plebsa dobra spencera. 

Opublikowano

Typie czego ty nie rozumiesz masz xboxa i gamepassa to jesteś na smyczy spencera, masz się cieszyć i grać w to co ci zapodaje. Masz to robić szybko, bo pan daje i odbiera, nie masz wyboru, nie możesz kupić gry na płycie, ani cyfrówki na stałe.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Typie czego ty nie rozumiesz masz xboxa i gamepassa to jesteś na smyczy spencera, masz się cieszyć i grać w to co ci zapodaje. Masz to robić szybko, bo pan daje i odbiera, nie masz wyboru, nie możesz kupić gry na płycie, ani cyfrówki na stałe.

A jak dostajesz exa typu Rachet czy Returnal to nie jesteś na smyczy Sony? Przecież też musisz grać w to co ci dają. I chuj że nie lubisz rogalika albo platformówek.

I masz to ogrywać w chuj szybko, najlepiej przez weekend, żeby od razu w poniedziałek pogonić na OLX zanim cena spadnie.

Opublikowano

jak dostajesz exa typu Ratchet od Sony to jesteś na smyczy inPostu żeby wrzucić pudełko przed poniedziałkiem

między innymi przez klapy inPost rozważa wejście do klatek schodowych żeby sonowcy wyścigowcy nie musieli nawet butów zakładać w drodze do paczkomatu (a raczej sandałów ze skarpetami) 

Opublikowano

Do klatek Xbotów Inpost nie wejdzie, bo są szczelnie zamknięte.

Małpiszony jebane.

Opublikowano

No i w GP wyładowały Wormsy czyli gra o robakach dla robaków - w punkt 

Opublikowano

Co tu dużo gadać, klapy już wiedzą że zostali rozjebani w tej generacji. Za chwile kolejne upokorzenie od Jima Ryan'a czyli ikona playstation zwana Uncharted 4 zadebiutuje na PC w gloriuss 4K/60/ultra detale. A klapy coż mogą innego niż czekać do 2026r na jakieś next geny. Pewnie już na PS5Pro. No ładnie daliście sie wyjebać tą Playsmieciarką 4.5 bez gier. A nie sorry, po drodze jeszcze remaster remastera TLOU za 3 i pół bomby:yao:

A zielona szlachta w tym czasie będzie opierdalać najnowsze next genowe sztosy za 4zł/3msc w najlepszej konsolowej jakości. Dzieki Spencer, ty zwariowany gamingowy wariacie:banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.