Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Opierdalać to będziecie berło Spermcerowi. A jak już w was wybuchnie, to podniesie cenę smyczpassa - będzie ból dupy. Zerwie umowę z czipsami - będzie płacz. Podniesie ceny gier do czech i puł bomby i dopiero będzie dupsko napierdalało :xboxssie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
41 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Co tu dużo gadać, klapy już wiedzą że zostali rozjebani w tej generacji. Za chwile kolejne upokorzenie od Jima Ryan'a czyli ikona playstation zwana Uncharted 4 zadebiutuje na PC w gloriuss 4K/60/ultra detale. A klapy coż mogą innego niż czekać do 2026r na jakieś next geny. Pewnie już na PS5Pro. No ładnie daliście sie wyjebać tą Playsmieciarką 4.5 bez gier. A nie sorry, po drodze jeszcze remaster remastera TLOU za 3 i pół bomby:yao:

A zielona szlachta w tym czasie będzie opierdalać najnowsze next genowe sztosy za 4zł/3msc w najlepszej konsolowej jakości. Dzieki Spencer, ty zwariowany gamingowy wariacie:banderas: 

Bardzo śmieszą mnie te argumenty że jakaś gra po kilku latach pojawia się gdzie indziej w lepszej wersji. Ninja Gaiden też teraz wyszła w lepszej wersji i mam płakać że zaliczyłem ją daaawno temu? Zawsze to mnie śmieszy. U was gry wychodzą od razu na PC wiec tutaj bym się bardziej doczepił bo zerowa ekskluzywność 

Opublikowano

Rozjebani to są fanboje. Gracze z otwartym umysłem potrafią czerpać radość z dobrych gier, niezależnie od platformy (oczywiście biorąc poprawkę na gust i jednak pewne preferencje). Mnie przed posiadaniem na własność PS i X'a powstrzymuje jedynie na chwilę obecną mało pewna sytuacja finansowa. Bo po dłuższym ograniu FH4 mogę powiedzieć, że nie "jeśli" ale "kiedy" kupię X'a jako dodatek do PlayStation. 

Opublikowano

Mnie już męczą te serie Halo i Gears bo chciałem zaliczyć wszystkie części ale tutaj jest ciagle to samo, nuda zaczyna się mocno wkradać bo o ile Gears 5 dawał rade grafiką tak Gears 4 w 30klatkach kłuje w oczy, nie wiem czy dam rade zejść niżej :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Fantastycznie, pełna wygoda. :banderas:Gry na wyłączność to konsolowy atawizm.

No ale po to się kupuje konsole żeby odizolować się od tego śmietnika PC

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

o ile Gears 5 dawał rade grafiką tak Gears 4 w 30klatkach kłuje w oczy, nie wiem czy dam rade zejść niżej :/ 

Odpalaj tryb 1080p/60fps. Przecież klapki ciągle tak grają na PS5.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po to mam konsolę, PC i telefon aby gry ogrywać jak akurat preferuję. Cudowne uczucie.

Też testowałem granie na telefonie i ić pan w chuj

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Też testowałem granie na telefonie i ić pan w chuj

Może net Ci zasysa, ja testowałem na Forzy i Octopath Traveler i chociaż tę pierwszą da się ogrywać, ale jest lekkie opóźnienie (300/150mbps, WiFi5Ghz, Galaxy S8) tak w Octopath grało mi sie lepiej niż na konsoli. Jak sobie myślę, że taką Yakuzę 7, w łóżeczku to aż mnie :fsg: 

Opublikowano
42 minuty temu, triboy napisał:

Opierdalać to będziecie berło Spermcerowi. A jak już w was wybuchnie, to podniesie cenę smyczpassa - będzie ból dupy

Na razie to Sony chędoży klapów ile wlezie zmuszając ich do płacenia 349 PLN za grę na 8h z gameplayem dla retardów, więc wsadź sobie w dupsko takie wróżby o ile znajdzie się tam jeszcze miejsce:xboss:

Opublikowano

Żółtego na meta mniej niż gier z zakresu 75-79, a w 80-84 jeszcze większy tłok. :obama: Do tego już bliżej niż dalej do setki gier z przedziału 85-90+, a w drugiej połowie roku zacznie rozwijać się worek ze SZTOSAMI od XGS. :banderas: 

USŁUGA O S T A T E C Z N A

Opublikowano

W następnym miesiącu definitywna anihilacja klapów w kwestii najlepszej nextgenowej grafiki.

Może na PS6 będzie takie coś klapusie. Może. 

microsoft-flight-simulator-image-3.jpg

Opublikowano

Horizon 2, Ratchet Rift Apar, Returnal, Demonsiki... same next genowe PERŁY

albo

qfnmqfyr16771.jpg?width=640&height=700&c

oraz Hellblade 2 w 2024 roku.

Opublikowano

Zawsze jak boty próbują stworzyć jakąś zorganizowaną ofensywę, wpada Piotr i rzuca screenem z samolocikami w 30 fpsach.

Ja tam się cieszę, że boty brną w trial passa. To taka forma samoanhilacji. Płacą 4 PLN i jeszcze się panoszą, to nie dziwota że gry MS 1st party to takie albo crapy, albo copy-paste typu Forza Horizon 5 aka Forza Horizon 3 full price DLC (re)Skin Pack. Mi by na miejscu tych 1st party też nie chciało robić, jakby moja gra miała wylądować w cenie paczki chrupek obok tysiąca staroci które każdy ograł, gier z kosza które każdy jak chciał to kupił i indyków, które no... są, no ok, aha.

A na PlayStation i Switch? Gry w droższej cenie (na własność), ALE PAAAAANIE! Jak już gry wychodzą, to 8 albo 9 z przodu na MetaCritic i nie ma uja we wsi. To jest triumf jakości i nie wspieranie raka. PlayStation to takie kino dla koneserów, a Xbox to taki Netflix dla niewymagających (bo póki co bez nawet originals). Ja wybieram kino dla koneserów ;)

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

A na PlayStation i Switch? Gry w droższej cenie (na własność)

Mendruś zaraz wrzuci zdjecie swoich exów z PS5 które kupił na własność. Uwaga, zdjęcie za 3...2...1...

tenor.gif?itemid=4790094

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Tymczasem w niebieskim zoo:

SBzeEzn.jpg

Opublikowano

Ej Mendrek i dlatego ad 2021 grasz w 720p w remastery i indyki za 300 paczki dając się dymać Nintendo? Nice. 

Opublikowano
7 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Mendruś zaraz wrzuci zdjecie swoich exów z PS5 które kupił na własność. Uwaga, zdjęcie za 3...2...1...

tenor.gif?itemid=4790094

:dynia:

Xbot chce się pojedynkować na wymienianie ex'ów, no nie powiem - odwaga level samozaoranie. Przecież nawet nie mając żadnego na PS5, ba, nawet nie mając konsoli, to nadal byłby remis :kaz:

Ale jakby co, ja nie chowam się ze swoim gamingowym identyfikatorem ;)

Opublikowano

prawda jest, ze ilość gier z ratingiem metascore'owym 80+ znacznie spadła w erze Playstation 3. Podejrzewam, ze zestaw gier 90+ byl najliczniejszy w przypadku pierwszej Playstation. 

Opublikowano
10 godzin temu, Whisker napisał:

Mnie już męczą te serie Halo i Gears bo chciałem zaliczyć wszystkie części ale tutaj jest ciagle to samo, nuda zaczyna się mocno wkradać bo o ile Gears 5 dawał rade grafiką tak Gears 4 w 30klatkach kłuje w oczy, nie wiem czy dam rade zejść niżej :/

Bo po chuju zacząłeś od dupy strony.

Karetką też tylko na wstecznym jeździsz?

Ja zacząłem od jedynki i teraz przy czwórce co chwila pstrykam jakiegoś screenshota, bo takie to ładne.

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Bo po chuju zacząłeś od dupy strony.

Karetką też tylko na wstecznym jeździsz?

Ja zacząłem od jedynki i teraz przy czwórce co chwila pstrykam jakiegoś screenshota, bo takie to ładne.

Zacząłem od ultimate Edition i później zasmakowałem jakości Gears5 i już dalej tylko w to brnąłem (z Hive) a teraz przerwałem G4 i znowu dokańczam G1 żeby już normalnie przechodzić po kolei. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.