Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Figaro napisał:

Demonsiki... same next genowe PERŁY

zajebisty nextgenik anno domini 2009 :obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Zacząłem od ultimate Edition i później zasmakowałem jakości Gears5 i już dalej tylko w to brnąłem (z Hive) a teraz przerwałem G4 i znowu dokańczam G1 żeby już normalnie przechodzić po kolei. 

Grasz w UE czy w zwykłą jedynkę? 

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

zajebisty nextgenik anno domini 2009 :obama:

Zaraz to na PS4 wydadzą taki to next gen :xboxssie:

Opublikowano

O podwyżkach cen za Gamepassa czytam od dwóch lat, już za chwile, już za rogiem, co te niebieskie pojeby mają za wióry w łepetynach to masakra  :) 

podwyżek GP/GPU nie było, za to do usługi wpadło EA Access, xCloud, +400 gier zamiast 200, +23 NADSTUDIA SPENCERa, zamiast 5, jakieś pierdoły jak disney+/ spotify, itd. 

u niebieskich robali za to: podwyżka ceny śmiecioplusa, ceny gier wyjebały na 360zł, ilość gier w plusie została skrojona, sorry przez 3 lata kupiło tylko insomniac, dodali kilka filmów żeby whisker mógł użyć pilota

Ten ból o XGP przez klapersów i rozi latający wiecznie z cieczką po forum  :kaz:  tak upadło plejsztejszon.

15 godzin temu, Whisker napisał:

U was gry wychodzą od razu na PC wiec tutaj bym się bardziej doczepił bo zerowa ekskluzywność 

U was gry wychodzą na XBOXa w GP  ;) 

Opublikowano

Wpadam tu raz na kilka dni poprawić sobie humor widokiem leżącego w gnoju pobitego klapa. Dzięki panowie!

Opublikowano

Kryśka to jest gość. 5 PEES PIEŃC NAJLEPSZE!

Tymczasem również Krysia:

image.png.57546abd3fe5f654023e83a5cbc03ca4.png

Opublikowano

schabka coś mało, stara go chyba do pracy wysłała, bo sama ma dość kupowania tego szrotu za 3 i pół bomby

Opublikowano

Donatello i Kamilek też pojechali chyba na truskawki do Niemiec :yeti:

Opublikowano
22 minuty temu, Daddy napisał:

Donatello i Kamilek też pojechali chyba na truskawki do Niemiec :yeti:

Mam nadzieję, że przygarnie ich jakiś Helmut i troskliwie się zaopiekuje, bo należy im się duża dawka germańskiej miłości.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

aha, czyli pod nieobecność schabka nagle przestaje udzielać się kamil ze spermatello?

taki hat-trick mi wyszedł :dunno:

Opublikowano

Sony oszalało, te promocje na gry na plejśmieciarę5 są po prostu NIEWIARYGODNE, znowu dokładają do interesu!

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ja pierdole :mog: mam 3 lata GP za cenę DSa w wersji Deluxe. Nieźle trzeba mieć nasrane, żeby w tych czasach kupować pudełeczko za 350 zł. 

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Xbot chce się pojedynkować na wymienianie ex'ów, no nie powiem - odwaga level samozaoranie. Przecież nawet nie mając żadnego na PS5, ba, nawet nie mając konsoli, to nadal byłby remis

Mendruś już tak nie pajacuj i nie udawaj że nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Miałeś wymienić exy na PS5 które kupiłeś. Proste. Więc dawaj, pochwal się.

Opublikowano
17 minut temu, Colin napisał:

taki hat-trick mi wyszedł :dunno:

ale będzie kwik jak wrócą :obama:

PRZEŚLADUJO NAS

Opublikowano

Ledwie 2 tyg po atomowkach MS z E3 a tu już połowa klapow odpadła, co się będzie działo za miesiąc jak zaczną wychodzić te sztosy:banderas:

Opublikowano

Przynajmniej gówno po całym forum się nie rozlewa, jest spokojniej.

Opublikowano

Jedna niewinna konferencja i Spencer przeprowadził całkowitą utylizację elementu klaperskiego na forum :obama: Niesamowity człowiek.

Opublikowano
18 godzin temu, Mendrek napisał:

PlayStation to takie kino dla koneserów, a Xbox to taki Netflix dla niewymagających (bo póki co bez nawet originals). Ja wybieram kino dla koneserów ;)

No tacy to wielcy koneserzy, co gadają Retrobox itp a sami siedzą głęboko w poprzedniej generacji. Albo kupują gry "NA WŁASNOŚĆ a nie że muszą szybko przejść bo Spencer zabierze", a po weekendzie przy okazji kazdej premiery wielkiego hitu o którym kazdy marzy by zagrać, na pchlim targu wysyp żeby tylko nie stracić za dużo. 

Ehh kurwa.. 

Opublikowano

Czyli co? Absolutna wygraną botów w tej edycji cw. K. O. na klapach. xd

:kaz:

26 minut temu, dee napisał:

Jedna niewinna konferencja i Spencer przeprowadził całkowitą utylizację elementu klaperskiego na forum :obama: Niesamowity człowiek.

Widać tylko jak ta słaba konferencja doprowadziła do tyłu wylewów na forum. xd

Opublikowano

Kurwa, do Godpassa jeszcze nawet nie zawitały takie graficzne killery jak MFS i FH5, a klapy już rozjebane jak gówno po polu. No i te 350zł za gre o wiewiórce na 7godz pewnie też zrobiło swoje.

Obecnie u klapów trwa operacja próby pogodzenia sie z tym jak zostali wyjebani w tej generacji przez włodarzy Sony:kaz:

Opublikowano

Pamiętacie coś takiego jak klapy i plejsztejszon? :yao:

Opublikowano

Ja pierdole jak czyta się tutaj bociarnie to człowiek aż płacze z śmiechu XD

Dorosłe chłopy uzasadniają sobie kupienie konsolki za mniej niż flagowy chiński smartfon XD

I te psychologiczne matrixy że kogos boli wydanie 350 zł XD bociarnia do 

tego stopnia zniewolona że kupi konsole na której  nie ma w co grać i na wszystko trzeba czekać aby tylko zaoszczędzić 10 zł XD.

Nic dziwnego że żaden niebieski tu nie odpisuje,to jest poziom takiej mentalnej biedy 

To musi być jakaś prowokacja tacy ludzie nie mogą istnieć XD 

Was można podsumować tylko jednym zdaniem 

Opublikowano
23 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ja pierdole jak czyta się tutaj bociarnie to człowiek aż płacze z śmiechu XD

Dorosłe chłopy uzasadniają sobie kupienie konsolki za mniej niż flagowy chiński smartfon XD

I te psychologiczne matrixy że kogos boli wydanie 350 zł XD bociarnia do 

tego stopnia zniewolona że kupi konsole na której  nie ma w co grać i na wszystko trzeba czekać aby tylko zaoszczędzić 10 zł XD.

Nic dziwnego że żaden niebieski tu nie odpisuje,to jest poziom takiej mentalnej biedy 

To musi być jakaś prowokacja tacy ludzie nie mogą istnieć XD 

Was można podsumować tylko jednym zdaniem 

No mnie boli wydanie 350 na gierkę. Ale takiego carringtona to widzę, że nie i dlatego pewnie masz smoka za 20 koła albo i lepiej, cnie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.